Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Apple Dünyası | iPhone 6 ve 6 Plus Tanıtıldı!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Miraç diyebileceğin net bi fiyat yok mu ayrıca madem çekim sorunu var cihaz daha piyasaya girmemiş nasıl olsa direkt ocak 2011 de çıkacak cihazları satmaya başlasınlar arızalıysa neden satarlar of of

Yorum

• Atılay fiyat konusunda da bir kipirdanma soz konusu. 2011e kalışı kesinleşirse gümrükteki vergi arttırımı yansıyacak. Bu da en kötü %5 daha pahalı olması demek. Su an tahmin edilen fiyat yaklaşık olarak 1850-2000 arası 16gb, 2200-2400 arası 32gb.
      Tabi burada iPad stratejisi de unutulmamalı. Bu fiyatlarla iPad satışı olacak.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Peki son sorum Miraç sen alacak olsan 2011 Ocakta çıkacak olan yeni modeli bekler miydin?

Yorum

• Atilay öyle düşünme. Kendini satıcı gibi duşun. Hem piyasayı iPhone ile doyurmak istiyorlar hem de üretim periyodu olarak sınırlı davranıyorlar. Böyle bir ürünün her ülkede aynı anda çıkması beklenemez zaten. Kaldı ki apple ürünü hatalı olarak görmüyor. Mesela steve Jobs geçtiğimiz hafta yaşadıkları cekim sorununun bir benzerini n97mini yaşıyor diye uygulamalı basın toplantısı yaptı.
          Söyle bir bilgi vereyim, benim için kamera çözünürlüğü hiç onemli degil, zaten uygulamalar aynı ve farklilasmiyor, zaten güncelleme ile ürün özelliklerine sahip olabiliyorsun. Benim için ekran su aşamada yeterli. Bunu göz önünde bulundurduğumda 3g (s) benim için ideal ürün. 4e geçişi düşünmüyorum. Belki bir sonraki adımda. 2012de.
          İşte BMN!*

Yorum

• Yurt dışından iphone 4 getirsem çalışmama gibi bir durum olmaz di mi?
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Özge muhakkak pasaporta işletmen gerek. 1 yıllık global garantin olur ama bizim teknik servisler buna bakmıyor, yine arıza da yurt dısına gitmen gerekecek.
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yurt dışından iphone 4 getirsem çalışmama gibi bir durum olmaz di mi?

Maalesef calismaz...
                Yurt disindan getirilen telefonlarin kayit problemi disinda daha büyük bi problem olan SIMLOCK/NETLOCK muhabbeti buluniyor...

Yöresel sirketin hattindan baska kart kullanmaniz "legal" yollardan suanlik mümkün degil...

Daha dogrusu adamlar öyle bi sistem kurmuski, ucuz yoldan bu telefonun sahibi mümkün degil...
                Kendi devletinde tek elinde bulunduran sirketin vijdanina kalmis bi olay ve Almanyada acimasizca Amerikanin 3 kati fiyatina piyasaaya sürüliyor...

Türkiyede tam olarak nasil olicak onu bilemiyom tabi ama bask bi devletten iPhone u alip kendi devletinde kullanmak legal yollardan mümkün degil yani...

Yorum

• Ürün bize uygun koşullarda Fransa da satılıyor. Oradan aldığınızda kullanabiliyorsunuz. Sim lock işlemine gerek kalmadan. Ama garanti konusu söylediğim gibi.
                  Bir müşterim Fransa dan almış kullanıyor, dün onunlaydim oradan aldım bu ince bilgiyi. Kendisi app Store üzerinden Fransa adresi ile almış. Yurt dısı posta kabul etmiyorlar.
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ürün bize uygun koşullarda Fransa da satılıyor. Oradan aldığınızda kullanabiliyorsunuz. Sim lock işlemine gerek kalmadan. Ama garanti konusu söylediğim gibi.
                    Bir müşterim Fransa dan almış kullanıyor, dün onunlaydim oradan aldım bu ince bilgiyi. Kendisi app Store üzerinden Fransa adresi ile almış. Yurt dısı posta kabul etmiyorlar.
                    Neden Fransadaki ürünler Türkiyeye uygun acaba o konuda bilginiz varmi ???
                    Her devlet kendi pazarini korumak icin degisik metodlar deniyor...
                    Ben Almanyada yasadiim icin orda biraz piyasayi yokladim ve kesinlikle yurtdisindan gelen iPhone lari Almanyada kullanamazsiniz diyorlar...

Sonucda hepsi cok iyi biliyorki Almanyada nakit fiyati 1200 € yu askin iPhone u 600 $ a herkes öyle yada böyle Amerikadan ithal eder bi türlü bunu engllemek icin bi cok engel koydular...
                    Belki Türkiyede durum farkli onu bilemiyom tabi, ama Almanyada kesinlikle Alman iPhone 4 lerden baska kullanilmaz....

Yorum

• Ürün ilk çıktığında app Store Üzerinden internet satışı vardı. Ama adres olarak Fransa adresi isteniyordu. Ve sınırlı sayıda yer alıyordu. Ornegin simdi sipariş vermek istediginiZde tahmini 8 hafta bekleme süresi veriyorlar.
                      Ürünler direkt olarak kendi Store undan satıldığı için kilitsiz. 4 bant şebekeye de uygun.
                      İşte BMN!*

Yorum

• Yani demek istediigniz olay Internet üzerinden Appl Store üzerinden alinan iPhone larda kilit yokmu ???
                        Kaca mal aliyor acaba...

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özge muhakkak pasaporta işletmen gerek. 1 yıllık global garantin olur ama bizim teknik servisler buna bakmıyor, yine arıza da yurt dısına gitmen gerekecek.
                          Pasaporta isletecegim zaten.Boyle olursa calisir mi?
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Jailbreak cikti Iphone 4 icin.Devteam 1-2 gune kadar Unlock cikariyor.Abd'de artik yasal jailbreak ve unlock.Calisma ortamlari cok rahatladi.Bundan sonra Apple'in isi zor.

Yorum

• Unlockta cikti artik simkilitli telefonlar kullanilabiliyor.

Yorum

• Jail yasal oldu doğru ama uygulamaları kullanmak halen yasal degil ve olamazda.
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X