Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Apple Dünyası | iPhone 6 ve 6 Plus Tanıtıldı!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ona bakarsan ferraride bmw den iyi ama kimin arabası daha çok satıyo.

Apple mercedestir
    Htc bmw
    Lg volkwagen
    Sony audi
    Samsung opel
    Motorola en fazla abd de var o da eskidendi
    yüzyilin karsilastirmasi

samsung xmas e dogru köseleride touch screen galaxileri sürdümü opeli görürüz

opele laf yok 2 yil ekmek parami onlardan kazandim

1 ferrarinin biraktigi paraylan 500tane bmw binersin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi

Apple’ın biz sizin için en iyisini düşünürüz yalanı iPhone 6 lansmanı ile tescillendi.Başlık biraz sert oldu değil mi? Hatta bazılarınız için de anlam

Yorum

• ABD'deki çılgınlık, ülkemizde ahmaklık... Media Markt açıldığı zaman da benzer görüntülere şahit olmuştuk. Bugün, yarın ve pazar Zorlu'ya gidilmez.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İki cihazı ve iki işletim sistemini kullanan biri olarak;

Samsung'mu İphone'mi = Samsung
          İOS'mu Android'mi = İOS
          Retina'mı Süper Amoled'mi = Süper Amoled'in renkleri çok daha gerçekci sunmasına rağmen bence Retina
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son 1 ay içinde yurtdışından dönmüş ve
            Pasaportunda son 2 yılda cep telefonu kaydı olmayan

Bir kişinin pasaportuna en az 115 TL ücretini vererek telefonu kayıt ettirmeniz gerekli.

Yoksa kullanamazsınız. Bu işi yaparım diyen herkese de güvenmeyin. Kaydı yaptık diyorlar ama yapmıyorlar, sonra mağdur olursunuz. En iyisi bir tanıdığınız yurtdışından gelmiş ise onun pasaportunu kullanmak.

5S in fiyatı yakın zamanda çok düşmez bence. Çünkü 6 nın çıkışıyla zaten düştü.

Selamlar,

İki ay önce ABD'den aldık, tüm yasal işlemleri yaptık ve bu sürede sorunsuz şekilde kullandık.

Ancak dün akşam arama ve mesaj işlemleri, bu sabah da internet hizmetleri iptal oldu.

Online sorguda "cihazınızın kaydı yoktur" deniliyor.

Bu sorunu nasıl aşabiliriz?

Teşekkürler.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İki ay önce ABD'den aldık, tüm yasal işlemleri yaptık ve bu sürede sorunsuz şekilde kullandık.

Ancak dün akşam arama ve mesaj işlemleri, bu sabah da internet hizmetleri iptal oldu.

Online sorguda "cihazınızın kaydı yoktur" deniliyor.

Bu sorunu nasıl aşabiliriz?

Teşekkürler.
              senin kaydin olmamis olabilir baskan...ama prosuduru degistirdiler..onceden turkcell subeler bakiyordu bu konulara ama simdi birebir devlet muhatap oluyor..

e-devlet sifrenle kayit yaptirdin de mi?

Yorum

senin kaydin olmamis olabilir baskan...ama prosuduru degistirdiler..onceden turkcell subeler bakiyordu bu konulara ama simdi birebir devlet muhatap oluyor..

e-devlet sifrenle kayit yaptirdin de mi?
                Evet, tüm hukuki prosedürü alır almaz yapmıştık. İki aydır da kullanıyordum. Aniden kesildi. Sorgulayınca da "cihazınızın kaydı yoktur" diyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet, tüm hukuki prosedürü alır almaz yapmıştık. İki aydır da kullanıyordum. Aniden kesildi. Sorgulayınca da "cihazınızın kaydı yoktur" diyor.
                  normalde yurtdisindan giris yapan cihazlara 2 ay zaten muddet taniniyor acik olabiliyor..ama bu konuda muhatap bulunamiyor maalesef..hattin vodafone ise istersen bi vodafone subesine ugra..benim kuzen de 2 ay oldu getireli yine ordan kayit falan aktif gozuyor tel..

Yorum

normalde yurtdisindan giris yapan cihazlara 2 ay zaten muddet taniniyor acik olabiliyor..ama bu konuda muhatap bulunamiyor maalesef..hattin vodafone ise istersen bi vodafone subesine ugra..benim kuzen de 2 ay oldu getireli yine ordan kayit falan aktif gozuyor tel..
                    Yaptığımız işlemler boşunaydı yani... Teşekkürler dostum.

Yorum

• Apple başta olmak üzere pek çok cep telefonu markası Çin'de üretiliyor. Zalimlik derecesinde kötü çalışma şartları var. Sırf Apple'ın tedarikçisi olan firmanın fabrikasında 5 yılda onlarca işçi intihar etmiş, çocuk yaştaki işçiler kötü çalışma şartları nedeniyle ağır hasta veya yaşama gözlerini yummuş durumda. Bu haberler de Çin devletinin onca baskı ve yasaklarına rağmen ortaya çıkanlar. Varın gizlenenleri siz hesap edin.

Sorsan onca iş cinayetinin olduğu ülkemizde iktidardaki partinin temel değeri İslam. Yine sırf uluslararası firmaların çıkarı için ülkesindeki işçilere yoğun mesai ve düşük ücretle zulmeden Çin devleti sorsan "komunist" (Bugün Çin Komunist Partisi'nin merkez komitesinde çok sayıda dolar milyarderi var)

Tüketim çılgınlığına bir de bu zaviyeden bakmak lazım...
                      En son oflubektas tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 12:29.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Yükleniyor...
                      X