Açılabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tartışıyor | Tartışma Konusu Tavsiyeleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildiMerhaba.
Forumumuzda yeni bir kategori oluşturmak istiyoruz.Bu kategorimizde,her hafta bir konu ile forum kurallarına uygun olarak her konuda ( siyaset vb. hariç ) özgün tartışma başlıkları açarak,farklı bir alan oluşturmayı planlıyoruz.
Daha anlaşılır olması açısından örnek bir konu linki bırakıyorum.
Bu yeni kategori için de bir anket oluşturduk.Bu anket ile bu başlık altından ilgili alanı sizlerin seçimine bırakıyoruz.Ayrıca yine bu başlıktan daha iyi nasıl yapabilirizi de konuşuyor olacağız.
Fikirlerinizi ve katkılarınızı bekliyoruz.
​Bordomavi.net
Uzun yıllar sonra ciddi bir yenilik sayılabilir, tebrikler...Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim önerim, forumda ortaya konuşulanlar kaybolduğu için 4-5 seçenekli anket şeklinde olması, ya da soru-cevap olması. Aynı zamanda da üyeler de açabilmeli bu tip tartışma başlıkları.
Uzun yıllar sonra ciddi bir yenilik sayılabilir, tebrikler...
Dediğiniz gibi konuları da üyelerimizin açmasını bekliyoruz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılsın...
Öz evlatçılık yapılmalı mı yapılırsa nereye kadar yapılmalı, yoksa hiç yanından bile geçilmemeli mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnine boyuna tartışılabilecek bir konu aslında.Ancak şampiyonluk sürecinde ne denli uygun olur kararsız kaldım (:
yönetim inanılmaz iyi işler yapıyor , belkide Türkiye de hiç bir futbol kulübü bu kadar iyi yönetilmemişti sezon sonu duruma göre tartışılır.HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
- Alıntı
Yorum
-
YENİ BAŞLIK ÖNERİSİ
Cornelius, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme 31 Galatasaray takımı 28 Gol attı, yahu bir geyik dönüyor sosyal medyada ölürsünüz gülmekten, gece yatmayanlar varsa, YENİ BAŞLIK ÖNERİM ŞU; GALİBİYET SONRASI EN KOMİK ALINTILAR, sadece komik yazı-resimTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYENİ BAŞLIK ÖNERİSİ
Cornelius, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme 31 Galatasaray takımı 28 Gol attı, yahu bir geyik dönüyor sosyal medyada ölürsünüz gülmekten, gece yatmayanlar varsa, YENİ BAŞLIK ÖNERİM ŞU; GALİBİYET SONRASI EN KOMİK ALINTILAR, sadece komik yazı-resim
Erdal Hoş: "Serkan Asan, biliyorsun ki o şans sana bir daha gelecek. Geldi işte. Performansın ile, 'Peres yoksa Dorukhan değil ben oynarım' diyecektin. Üçüncü senen artık. Sonra gidiyorsunuz, Zeki Yavru gibi şehre düşman oluyorsunuz.
EN YAPICI VE FAYDALI TRABZONSPOR YAZARI KİMDİR, başlık olmalı, benim sıralamam:
1. Erdal Hoş
2. Yunus Emre Sel
3. Aksal Yavuz
4. Ömer Faruk Ünal
5. İskender Günen
6. Ali Kemal Yazıcı
Maalesef çok yazarımız yok, Erman Özgür- vb severim ama etkisiz ve derinlikli yazamıyor...Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
- Alıntı
Yorum
Yorum