Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tartışıyor | Tartışma Konusu Tavsiyeleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Açılabilir.

(UEFA)

Yorum

Açılsın dedim.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

Açılsın...
        Öz evlatçılık yapılmalı mı yapılırsa nereye kadar yapılmalı, yoksa hiç yanından bile geçilmemeli mi?
        HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi
          Merhaba.

Forumumuzda yeni bir kategori oluşturmak istiyoruz.Bu kategorimizde,her hafta bir konu ile forum kurallarına uygun olarak her konuda ( siyaset vb. hariç ) özgün tartışma başlıkları açarak,farklı bir alan oluşturmayı planlıyoruz.

Daha anlaşılır olması açısından örnek bir konu linki bırakıyorum.

Bu yeni kategori için de bir anket oluşturduk.Bu anket ile bu başlık altından ilgili alanı sizlerin seçimine bırakıyoruz.Ayrıca yine bu başlıktan daha iyi nasıl yapabilirizi de konuşuyor olacağız.

Fikirlerinizi ve katkılarınızı bekliyoruz.

​Bordomavi.net
          Benim önerim, forumda ortaya konuşulanlar kaybolduğu için 4-5 seçenekli anket şeklinde olması, ya da soru-cevap olması. Aynı zamanda da üyeler de açabilmeli bu tip tartışma başlıkları.

Uzun yıllar sonra ciddi bir yenilik sayılabilir, tebrikler...
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim önerim, forumda ortaya konuşulanlar kaybolduğu için 4-5 seçenekli anket şeklinde olması, ya da soru-cevap olması. Aynı zamanda da üyeler de açabilmeli bu tip tartışma başlıkları.

Uzun yıllar sonra ciddi bir yenilik sayılabilir, tebrikler...
            Teşekkürler.Anket uygun olan konularda anket de eklenebilir tabiki.Ancak asıl istediğimiz özgün bir tartışma ortamı oluşturmak.
            Dediğiniz gibi konuları da üyelerimizin açmasını bekliyoruz.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açılsın...
              Öz evlatçılık yapılmalı mı yapılırsa nereye kadar yapılmalı, yoksa hiç yanından bile geçilmemeli mi?
              Enine boyuna tartışılabilecek bir konu aslında.Ancak şampiyonluk sürecinde ne denli uygun olur kararsız kaldım (:
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Enine boyuna tartışılabilecek bir konu aslında.Ancak şampiyonluk sürecinde ne denli uygun olur kararsız kaldım (:
                kesinlikle zamanı önemli,
                yönetim inanılmaz iyi işler yapıyor , belkide Türkiye de hiç bir futbol kulübü bu kadar iyi yönetilmemişti sezon sonu duruma göre tartışılır.
                HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

YENİ BAŞLIK ÖNERİSİ

Cornelius, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme 31 Galatasaray takımı 28 Gol attı, yahu bir geyik dönüyor sosyal medyada ölürsünüz gülmekten, gece yatmayanlar varsa, YENİ BAŞLIK ÖNERİM ŞU; GALİBİYET SONRASI EN KOMİK ALINTILAR, sadece komik yazı-resim
                  Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    YENİ BAŞLIK ÖNERİSİ

Cornelius, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme 31 Galatasaray takımı 28 Gol attı, yahu bir geyik dönüyor sosyal medyada ölürsünüz gülmekten, gece yatmayanlar varsa, YENİ BAŞLIK ÖNERİM ŞU; GALİBİYET SONRASI EN KOMİK ALINTILAR, sadece komik yazı-resim
                    Şimdi okudum hem keyiflendim hem gururlandım, medyanın açık ara en yapıcı-işi bilen Trabzonspor yazarı:

Erdal Hoş: "Serkan Asan, biliyorsun ki o şans sana bir daha gelecek. Geldi işte. Performansın ile, 'Peres yoksa Dorukhan değil ben oynarım' diyecektin. Üçüncü senen artık. Sonra gidiyorsunuz, Zeki Yavru gibi şehre düşman oluyorsunuz.

EN YAPICI VE FAYDALI TRABZONSPOR YAZARI KİMDİR, başlık olmalı, benim sıralamam:

1. Erdal Hoş
                    2. Yunus Emre Sel
                    3. Aksal Yavuz
                    4. Ömer Faruk Ünal
                    5. İskender Günen
                    6. Ali Kemal Yazıcı

Maalesef çok yazarımız yok, Erman Özgür- vb severim ama etkisiz ve derinlikli yazamıyor...

Yorum

Yeni başlık önerisi: Yeni teknik direktör kim olmalı?
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Çalışıyor...
                      X