Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ciddi bir sekilde Malouda, Bosingwa hem oyuncu hemde teknik direktör olsunlar bu takima, kaybedecek neyimiz kaldi ki????

Bak bu en güzel önerilerden biriydi.....Zaman kaybetmeye gerek yok.....Hem Türkiye'de yeni bir şeyi daha denemiş oluruz.....
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Bakkal bile bu kadar hızlı kararlar almaz. Tam bir rezalet..............
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Ne Hamisi yahu
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Derinlerde ne var ne yok bilmem ama bu takımın top mop oynadığı yoktu. Hocaya karşı son 4-5 haftada ben de pes ettim. Hiçbir şey katamadı takıma.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Hocaya tsk ediyorum simdi umarim iho da gider en kisa zamanda

Yorum

Neyse en azından adamlığınteknik direktörlüğünden daha öndeymiş.
              Hayırlısı olsun. İyi insanlar işinde de başarılı olacaklar dşye bir kaide yok.
              Hami ile devam haberleri şakadır herhalde...

Yorum

10 dk önce söylemiştim..hami ile devam eder bunlar diye..şimdi ayvayı yedik

Yorum

İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fırat Günayer ‏@firatgunayer
                  Son dakika !! Trabzonspor Akçay'ın istifası sonrası Hami Mandıralı ile devam etme kararı aldı.. (NTVSPOR)
                  İyi niyetli bir Hocaydı ama eleştirilere dayanamadı. Allah yolunu açık etsin.

Hami Mandıralı, Abdullah Ercan, Abdullah Avcı gelmesin.

İnşallah devre arası yapılacak transferlerle bu çok da kötü olmayan takımı yukarılara taşıyacak bir teknik direktör gelir.

Bu aralar eski Hocamız Vahid HALİLHODZİÇ'in de ismi geçiyordu. Ne derece doğrudur bilemiyorum.

Tüm bu yaşananlar ışığında sadece şunu söylemek istiyorum:

1 ayda kupayı getireceğim diyerek seçilen İHO Hoca'dan daha önce gitmeliydi. başkan, Tolunay KAFKAS'ın ahını aldı ki, MRA da daha fazla dayanamadı.

Trabzonspor'umuz için en hayırlısı kimse o gelsin.

Bugün özellikle 2. yarı oynanan oyun ümit verici fakat golcü başta olmak üzere 2-3 transfer şart.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Dünya'da İsveç Milli Takımı bir ara iki teknik adam ile yönetilmişti ve büyük de başarılara koştular....Şimdi bizimkisi daha ilginç olanı olurdu, sahada iki teknik direktör , biri orta sahanın ilerisi diğeri gerisine.....
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Hami daha önce bir süper lig takiminda yada bank asya takiminda veya herhangi bir profesyonel futbol klübünde bir teknik direktörlük yapti mi????
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Eğer yeni hoca Hami ise gelen gideni aratacak öngörüm için fazla beklemeye gerek kalmadı.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Yönetim gitmeden hoca hiçbir yere gidemez!

Yorum

• Bu kadro daha çok hoca yer.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Kesinlikle hiçbir şey katmadı. Beklediğimiz neşteri vurmadı. Zaten vuramayacağı için oraya getirilmişti.

Yorum

• Hami hoca olacaksa yandik.....biteriz.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X