Hayir MRA istifa istifa diye bi tarafini yirtan arkadaslar ne saniyordunuz Ferguson falan mi gelicekti MRA nin yerine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Reşit Akçay ile Yola Devam
Daraltma
X
-
Hami'nin tek başına yapacağı iş değil. Evet Hami ile A2 veya 1461 olurdu....Ordaki gençlere sözünü ancak geçirir, ancak Malu ve Bosi'nin olduğu , hele Bosi'nin rakibe tekme atarak takıma ayar verdiği yerde zor olur....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Helal olsun gercekten orjinal bir adamsin aykut demirden solbek maloudadan on libero ,zokora + aykut akgunle kompakt futbol oynadin ama bu en son hareket beni en cok sasirtan hareket oldu.
Bu istifanin nedeni basarisizlik değil kesinlikle yönetimle alakali durumlardir.
Yoksa hocanin istifa edecegini sanmiyorum tamam kotu top oynatiyot ancak o da bilior ki henqigeylen bu gada.
Yorum
-
tam transfer dönemi hoca istifa ediyor ,hami ile devam ediceksek hami agırlıgını koymalı ve transferde yönetimi zorlamalı ama bunun olcanı sanmıyorum , eger başka hoca gelcekse takımı tanımaya filan çalışcak biz yine bu futbolculara kalcaz her sekilde bu istifa bana göre yanlış ve takımın yarım dönemi daha boşa gidecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum