Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birazda kalite olsa keşke.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hic Almanya'ya veya Avrupa'ya siparis veren oldumu arkadaslar? Parayi havale etmeden bir sorayim dedim... neticede para yatiracagiz ve ürünler ya gelmezse diye düsünüyorum ilk alisveris oldugu icin netten ve türkiyeden net üzerinden???? Yardimci olup'ta Bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim... =)
      Kulübü arayıp bilgi alırsan daha doğru olur

Yorum

• Şöyle evin balkonuna asılacak cinsten büyükçe bir bayrağı hazır olarak bulma şansım var mıdır acaba?

Yorum

• İstanbul'a ulaşmadıysa buradaki Ts Club'a hiç gelmemiştir Ben yine de gidip bir sorayım..

İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu t-shirtler Mecidiyeköy'e ne zaman gelir acaba?.pazartesiye kadar gelse şahane olur.fenerli dingil bi hoca var en son ders atıp tutuyordu,gözüne gözüne sokmak lazım
          Trabzondan birine aldırt, kargoyla yollasın
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            36 numara S beden mi oluyor ?
            36-38 S
            38-40 M
            40-42 L
            42-44 Xl
            44-46 xxl

Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• .............
              En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 00:55.

Yorum

• Barış abi banada 1 tane xxxl ve m yada l ayırabilirmisin

Yorum

• Bu tişörleri düzeltirler mi yoksa hemen alıcam da?
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• arkadaşlar şu anda meydan tsclupta 3 tane tişört var ve de büyük bedenler..ha birde sipariş yapanlar için tavsiyem normal bedenininizin en az 1 büyüğünü alın. orda çalışanın üstünde larç beden vardı boyuna posuna göre dersin midyum giyniyor olmalı..

yeni posta yarın gelecekmiş...ve de şimdikinin aynısı olacakmış.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      36-38 S
                      38-40 M
                      40-42 L
                      42-44 Xl
                      44-46 xxl

Teşekkürler Oktay

Yorum

• Arkadaşlar kupa T shirtlerinden çok az bir miktar geldi ve onlarda sadece small ve medium beden.T shirtlerin kalıpları gerçekten çok dar yani medium giyen birine bu t shirt ün xl si anca olur alırken de ona göre alın. büyük bedenler pazartesi günü mağazalara gelecek Trabzondan o şekilde söylendi.
                        TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

• Bu başlığı sonradan gördüğüm için diğer bir başlığa yazmış olduğum ts club önerimi yada eleştirimi buraya alıntı yapmak istedim daha uygun olur amacına ulaşır diye.
                          Takıma destek için Ankarada TS Club 'a gittim lisanslı ürünlerden alayım diye. Ancak gördüm ki neredeyse tüm ürünler trabzon şehrine uyarlanarak tasarlanmış. "Bize her yer trabzon." "Trabzon bir sevda, Trabzonspor bir destan" Yada 61 rakamına özgü ürünler vs.vs...
                          Tamam Trabzon şehrine özgü ürünler olsun tabi ama Trabzonlu olmayıpta Trabzonspora gönül veren insanlara özgü ürünlerde olsun istiyoruz. Resmi siteye mailde atmıştım ama, İnşallah bu yazıda işe yarar.
                          GÜMÜŞHANE

Yorum

• basket takımımız şampiyonluk yolunda lige çıktık ama ürünlerinide satarlar heralde
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• barış kardeş bugun gelıyorum yanına öğleden sonra small ayırt bana gözünü seviyim... akşam basket acına o tshırtle gıdecem...
                              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Barış Cebioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar kupa T shirtlerinden çok az bir miktar geldi ve onlarda sadece small ve medium beden.T shirtlerin kalıpları gerçekten çok dar yani medium giyen birine bu t shirt ün xl si anca olur alırken de ona göre alın. büyük bedenler pazartesi günü mağazalara gelecek Trabzondan o şekilde söylendi.
                                barış abi bana xxxl ve large ayırabilirmisin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X