Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Radyosporda Hekımoğlunu dınledım Usta ıLeyla kıyaslayanlar var pes! ben bi vızyon goremedım kusura bakmasın...İbrahim Hacıosmanoğlu'nun eski As Başkanı'nı yanı a almışsın birde oy bekliyorsun
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• ustayı siyasetin adamı diye rezil edip getirilen iho,bizi bırak siyaseti itin .otune soktu
      bu yüzden kimse siyaset lafı kullanmasın lütfen
      en azından iho gibi şaklabanlık yapmaz otobüs üstlerinde
      usta gelemezse yandık ki ne yandık
      bu iho beni korkutuyor
      yine satın almış birilerini
      ulan trabzon adamı merttir üç kuruşa oyunu satmaz diye bilirdim
      bu adama oy çıkarsa bu şehire de yazıklar olsun
      adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Daha kime forma vereceğini bilmeyen insanlar Trabzonspor'u yönetmeye talip oluyorlar. Bu adamların pompalamasına ihtiyacınız mı var Allah aşkına...

Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kukla 2000 satılmış delege ve yalakaya, yarım kalan işini yani Trabzonspor'u futbol tarihinden silme projesini anlatacakmış. Oyun 2 Aralık Çarşamba günü 19 Mayıs spor salonunda sergilenecekmiş. Yalakalara ve satılmışlara duyurulur....

Sent from my iPad using Tapatalk
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Görünen o ki ihonun adaylığının sonlanması siyasetin ellerinde

Bugün Bayburt’a gelerek toplu açılış törenlerine katılan ve halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın , bu seyahati esnasında Trabzon’da ki partililer ve parti kurmayları da Bayburt iline akın etti. Ak Partili kurmayların Cumhurbaşkanı ile Bayburt’ta kısa bir görüşme yaparak Trabzonspor’un bir hafta sonra gerçekleşecek olan kongresi konusunda bilgilendirmede bulunuldu. Ak Partili bazı isimlerin Muharrem Usta’nın önünün açılması gerektiği doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görüş ilettiği öğrenildi. Erdoğan’ın yorumda bulunmadığı ancak Usta’nın önünü açmak için bir hamlede bulunup bulunmayacağının pazartesi gününe kadar netlik kazanacağı bilgisine ulaşıldı. Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylardan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu arayıp çekilmesini talep ederse Hacıosmanoğlu Salı günü 19 Mayıs Kapalı spor salonunda yapmayı planladığı gövde gösterisini iptal edecek. Kısacası her şey pazartesi gününe kadar netleşmiş olacak.

Kaynak: Trabzonhaber.com.tr (Özel haber)
            En son nbay tarafından düzenlendi; 27.11.2015, 23:37.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bu akşam Muharrem Usta'nın Zorlu oteldeki toplantısına gittim.Genel olarak performansını beğendim.Açıkçası beni şaşırttı.2013 yılındaki kampanyasında Muharrem biraz millete tepeden bakıyordu.Oysa şu an daha bir alçak gönüllü.Salondaki tüm delegelerin masasına gidip tokalaşması kısa sohbetleri vs.güzeldi.Konuşması da gayet güzeldi.İnsanları sıkmadan ne yapmak istediğini anlattı.Celil Hekimoğlu ile birleşmek için elinden geleni yaptığını anlattı.Şahsen beni ikna etti.İnandırıcılık konusunda iyiydi.Şurası bir gerçek ki Muharrem 2013 yılında yaptığı hataları yapmayacak.Olgunlaşmış.Ayakları yere daha bir sağlam basıyor.Ekibinin Trabzon kanadında sevilen adamlar var.Çok kısa süreli ayak üstü sohbetimde geçen seçimlerde kendisine oy vermediğimi vermeme gerekçelerimi anlattım.Olgunlukla ve güleryüzle dinledi.Bi kere eleştiriyi olgunlukla karşılaması takdire şayan.Kısaca Muharrem Usta kendini başkan olabilmek için iyi hazırlamış gördüm.Kendisini çok eleştirmeme rağmen benden geçer not aldı.

Yorum

• Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 7 sa.7 saat önce İstanbul, Türkiye
                28 Kasım'da Büyük İFŞA var @haciosmanoglui @aliuzunay ! Ve @UstaMuharrem için yapılan başkanlık hesapları!

İho ve Usta aynı elin parmakları

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 7 sa.7 saat önce İstanbul, Türkiye
                  28 Kasım'da Büyük İFŞA var @haciosmanoglui @aliuzunay ! Ve @UstaMuharrem için yapılan başkanlık hesapları!

hocam sen bu adamı ne de çok ciddiye alıyorsun. Transferden ,kongreye bütün bilgi kaynağın bu ne idüğü belirsiz şahıs mı?
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocam sen bu adamı ne de çok ciddiye alıyorsun. Transferden ,kongreye bütün bilgi kaynağın bu ne idüğü belirsiz şahıs mı?
                    yok ciddiye almıyorum. benim eğlencemde bu.

Yorum

• ULTRA GARANTİ ersin sallamada 1 numara bu adam
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Atilla Dilaver beni şaşırttı. Şaşırmamın nedeni Hekimoğlu'nu destekliyor olması değil tabi, desteğini belirtmek için sunduğu argümanların sığlığı. Yusuf Reha Alp ve ailesinin (?) Usta'nın yanında olması bile onu desteklememek için yeterliymiş. Kendisine iletilen şu meşhur fotoğraflara da iki kelime yorum yapmamış ama.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 7 sa.7 saat önce İstanbul, Türkiye

Profil fotoğrafına Çakıroğlu'nun afişini koymuş, insanları aptal yerine koymaya çalışıyor. Şike sürecinde onca yalan attın insanları kandırdın yüzün kızarmadı anladıkta şimdi sus be!

Bu yamyamlardan 7 Aralık'ta kurtulacağız inşallah.

Yorum

• Atilla Dilaveri de gördük sike sürecinde. Güya ekip kurdular kupamizi alacaktilar. Twitterda gevezelik yapmaktan baska bi ise yaramadilar. Onlarca söz verdiler millete umut dagittilar emin konustular hicbir sey olmadi. Bütün günü bos bos tweet atmakla geciren adamin dediklerine bakacaksak isimiz var. Hakan Orhan da dahil bu geveze twitter ekibine.
                            En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 28.11.2015, 00:03.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ULTRA GARANTİ ersin sallamada 1 numara bu adam
                              bu adam yakalandığı yerde Kim Yong usulü infaz edilmeli ya uçaksavarla delsinler ya da eniştesiyle beraber köpeklere parçalatsınlar
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                              X