Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• off off TS tv tamam dır .

Yorum

• Bu adamı seçmessek biteriz okadar açık ve net bu
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Muharrem Usta: Trabzonspor Tv bizim için bir vaad olamaz. Bunu geldiğimizde zaten çok basit bir şekilde yapacağız. Bir ay içinde hayata geçireceğiz zaten. Taraftarımız bu konudan emin olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta sadece konuşuyor diye sevmiyoruz . her şeyiyle iyi

ceketi bile süper yani zevkli adam bu ne demek oluyor formalarımızda demek süper olucak.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta çok yanlış bir cümle kurdu:

"2005, 2010-2011 şampiyonluklarımızın uçup gittiği yıllar..." dedi...

Bunu çok yanlış anlarlar efendi ey gidi...
            Bakalım kim takılacak buna diye bekledim hemen de yakaladınız.

Yorum

• Ooovvv Ts tv konusunda Hekimoglu na inceden girdi kalin anlasildi, iyi dokundurdu. Gizli mesaji alan var mi ? Ben aldim ))))
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu adamı sabaha kadar dinleyebilirim
                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Yalnız bir iki hafta öncesine kadar gerek var mı diyordu Usta TV için, şimdi hemen açacağız?

Acaba diyordu yerel bir kanalın içinde mi olsa, Lig TV'de mi yer alsak...

Şimdi bu çok basit bir sorun diyor... Hemen halledilecek... Muharrem Usta beni işkillendirmeye başladı...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ooovvv Ts tv konusunda Hekimoglu na inceden girdi kalin anlasildi, iyi dokundurdu. Gizli mesaji alan var mi ? Ben aldim ))))
                    Adam gerçekten zeki ve ne dediğini biliyor [emoji1]

Yorum

• Hekimoğlu'nun projeleri de mobil uygulama

Usta bunlar proje değil demeye getirdi

artık şu vizyon farkını görün

Yorum

• Adam konuşuyor abi kimse kusura bakmasın eleştirmeye kalkanlar ağzına kilit vursun resmen nokta atışları yapıyor tarihimiz böyle başkan adayı görmüşmüdür acaba bilmiyorum...
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ooovvv Ts tv konusunda Hekimoglu na inceden girdi kalin anlasildi, iyi dokundurdu. Gizli mesaji alan var mi ? Ben aldim ))))
                          )) . Senin projelerin benim vaadim bile değil . yapılması gereken bir şey zaten

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakalım kim takılacak buna diye bekledim hemen de yakaladınız.

Kardeş, bu millet çok acımasızdır, o yüzden hemen yanlış anlaşılır dikkat etmeli...

Ben anlıyorum onun demeye çalıştığını ama dikkat etmeli...

Yorum

• Tv konusunda çok iyi söyledi. yıllardan beri her adayın bunu proje gibi sunması kabak tadı veriyordu
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bu konuşmayı kayıt etsin biri beyler bir yerden tekrar tekrar izlenmeli izletilmeli
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Yükleniyor...
                                X