off off TS tv tamam dır .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta sadece konuşuyor diye sevmiyoruz . her şeyiyle iyi
ceketi bile süperyani zevkli adam bu ne demek oluyor formalarımızda demek süper olucak.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta çok yanlış bir cümle kurdu:
"2005, 2010-2011 şampiyonluklarımızın uçup gittiği yıllar..." dedi...
Bunu çok yanlış anlarlar efendi ey gidi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Yalnız bir iki hafta öncesine kadar gerek var mı diyordu Usta TV için, şimdi hemen açacağız?
Acaba diyordu yerel bir kanalın içinde mi olsa, Lig TV'de mi yer alsak...
Şimdi bu çok basit bir sorun diyor... Hemen halledilecek... Muharrem Usta beni işkillendirmeye başladı...
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoovvv Ts tv konusunda Hekimoglu na inceden girdi kalin anlasildi, iyi dokundurdu. Gizli mesaji alan var mi ? Ben aldim))))
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoovvv Ts tv konusunda Hekimoglu na inceden girdi kalin anlasildi, iyi dokundurdu. Gizli mesaji alan var mi ? Ben aldim))))
)) . Senin projelerin benim vaadim bile değil . yapılması gereken bir şey zaten
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalım kim takılacak buna diye bekledim hemen de yakaladınız.
Ben anlıyorum onun demeye çalıştığını ama dikkat etmeli...
Yorum
Yorum