İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam yakalandığı yerde Kim Yong usulü infaz edilmeli ya uçaksavarla delsinler ya da eniştesiyle beraber köpeklere parçalatsınlarTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam Muharrem Usta'nın Zorlu oteldeki toplantısına gittim.Genel olarak performansını beğendim.Açıkçası beni şaşırttı.2013 yılındaki kampanyasında Muharrem biraz millete tepeden bakıyordu.Oysa şu an daha bir alçak gönüllü.Salondaki tüm delegelerin masasına gidip tokalaşması kısa sohbetleri vs.güzeldi.Konuşması da gayet güzeldi.İnsanları sıkmadan ne yapmak istediğini anlattı.Celil Hekimoğlu ile birleşmek için elinden geleni yaptığını anlattı.Şahsen beni ikna etti.İnandırıcılık konusunda iyiydi.Şurası bir gerçek ki Muharrem 2013 yılında yaptığı hataları yapmayacak.Olgunlaşmış.Ayakları yere daha bir sağlam basıyor.Ekibinin Trabzon kanadında sevilen adamlar var.Çok kısa süreli ayak üstü sohbetimde geçen seçimlerde kendisine oy vermediğimi vermeme gerekçelerimi anlattım.Olgunlukla ve güleryüzle dinledi.Bi kere eleştiriyi olgunlukla karşılaması takdire şayan.Kısaca Muharrem Usta kendini başkan olabilmek için iyi hazırlamış gördüm.Kendisini çok eleştirmeme rağmen benden geçer not aldı....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaveri de gördük sike sürecinde. Güya ekip kurdular kupamizi alacaktilar. Twitterda gevezelik yapmaktan baska bi ise yaramadilar. Onlarca söz verdiler millete umut dagittilar emin konustular hicbir sey olmadi. Bütün günü bos bos tweet atmakla geciren adamin dediklerine bakacaksak isimiz var. Hakan Orhan da dahil bu geveze twitter ekibine.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek göndermeyelim verelim yanına ihoyu [emoji2]Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHukuk kurulunu burada yüceltenler vardı, bende bu adamlar Twitter'da umut dağıtmaktan başka ne yapıyor dediğimde tepki alıyordum burada, sahi bu kurul ne yaptı bilen var mı? Umut pompalamaktan başka ne yaptılar, hele Atilla Dilaver twit atmaktan başka ne yaptı, bence herkese hak ettiği değer verilmeli, bence bu kurul bu kadar saygıyı hak etmiyor.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 28.11.2015, 00:10."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver beni şaşırttı. Şaşırmamın nedeni Hekimoğlu'nu destekliyor olması değil tabi, desteğini belirtmek için sunduğu argümanların sığlığı. Yusuf Reha Alp ve ailesinin (?) Usta'nın yanında olması bile onu desteklememek için yeterliymiş. Kendisine iletilen şu meşhur fotoğraflara da iki kelime yorum yapmamış ama.
Yorum
-
filler tepişecek .
olan çimenlere olacak .
bu trabzon.da ayak oyunları bitmez .
tahta ortak çıkmasın diye şehzadeleri öldüren zihniyet yıllardır aramızda .
üstelik bu şehir 'düşmanımın düşmanı dostumdur' prensibine de harfiyen sahip çıkıyor .
öz evladına hain muamelesi yapıyor .
hem acı çekiyor . hem acı çektiriyor .
garip biçimde bundan zevk alıyor .
peki bu devran döner mi .
döner .
dönmeli .
dönmek zorunda.
yoksa keser de sapı da bize dönecek .
Yorum
Yorum