Eger bu yaz takim kurma ve sezona hazirlama sinavini da asarsa, onu cok acik. Cunku zorlu bir ligde iyi is yapti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nenad MARKOVIC (Baş Antrenör)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun tarzını araştırdım, soruşturdum.
1) Hücumcu bir koç.
Görev yaptığı dönemlerde Yunanistan Ligi'nde Oly ve PAO'dan sonra en çok skor yapan takımlar genelde Markovic'in takımları olmuş.
2) Yüksek tempoyu tercih eden ve oyuncularına özgürlük tanıyan bir koç.
Genelde kısalarını bire birler üzerinden oynatan, uzunlarını tepeye çıkarıp kısalarına alan açan setleri tercih ediyormuş.
3) Geçen sezon KAOD'la Olympiakos'u yenmiş. Olympiakos geçen sezon ligde sadece iki maçta yenilmişti, biri KAOD diğeri Panathinaikos.
(İşte o maç: http://www.youtube.com/watch?v=sImR6uCNaU4 Devamı Youtube'da )
2009-10 sezonunda da Panionios ile Olympiakos'u yenmişti. O sezon OLY üç mağlubiyet almıştı.
Yine geçen yıl, tüm sezon boyunca tek mağlubiyet alan (Olympiakos'a yenilen) Panathinaikos'a karşı uzatmada 87-85 kaybetti.
Uzatmaların son anları: http://www.youtube.com/watch?v=DwPBZGyS9_E
Genel oyun sablonu da yine analizdeki gibiydi. Ozellikle Stipanovic bu duzende onemli bir istasyon oldu.
Gs, Bjk, Banvit ve DSK gibi hic yenemedigimiz takimlara kardibgalip geldik.
*
Zdovc da geldiginde benzer bir etki yapmisti. Ikinci sezonu ise istikrarsizdi. Insallah Markovic'in ikinci sezonu daha basarili gecer.
Ve tabii yilin kocu...
28 Galibiyet - 13 MaglubiyetEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.06.2015, 10:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bosna Hersek milli takiminin (buyuk ihtimalle) yeni bas antrenoru (mu)...
Hayirli olsun. Olsun da...
Pashutin milli takimda calismak istemesi gerekce gosterilerek goreve getirilmemisti. Markovic BH milli takimini calistirmak isterse yonetim ne yapacak?En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.10.2015, 20:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca tam 1 Reis..
Yalnız bizim sorunumuz sezon başı.. Sezon başı bocalayan hocadan sonra gelenler genelde iyi performans sergiliyor ama yeni sezonda batırıp gidiyorlar 2-3 kez yaşadık. Artık son bulur diye düşünüyorum..
Seneye Şampiyonluk için yarışan bir takım olabilirsek ardı gelir bu işin.. Şehirde iyi kötü bir Basketbol seyircisi oluşmaya başladı büyük maçlarda salon neredeyse doluyor zaten..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum