Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSYD Ankara Basketbol Turnuvası | Şampiyon Trabzonspor!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tebrikler trabzonum ikide iki oldu hazırlıkmaçıda olsa güzel bu takıma iyibir amerikalı alırsak takıma hem hava hem güç katar yani harika olur.
    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• ligde sadece yerliler oynasa şu oyuncularla zirveye oynarız herhalde.hepsi katkı veriyor çok güzel...yabancıları iyi seçmemiz lazım.
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oğuz,Murat,Taner,Cihan,Cengiz ismini sayamadıklarım buraya misunuz?

Abi burdayım ama maçı izleyemediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Yine de şöyle ufak bir anektod paylaşayım. Basketbol takımı iki sene önce kapanmanın eşiğinden dönmüştü, o günlerde oynadığımız hazırlık maçlarının birisinde 50 sayı, diğerinde de yanlış hatırlamıyorsam 40 küsür sayı fark yemiştik. Üstelik oynadığımız takımlar da vasat bile diyemeyeceğimiz takımlardı. O takım oralardan buralara kadar gelmiş, bence iyi yoldayız. İstatistiklere bakarak söylüyorum Can Korkmaz ve Alper Özcan'ın performansları çok sevindirici.

Yorum

• Oyun bana umut verdi özellikle Coolley ve Penney çok etkili oynadılar. Bu sene pota altından Jack Cooley'le iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Penney dış atışlar konusundan uzman, Mutaf mücadeleci bugün yine mücadelesiyle iyi işler yaptı, Khalid El-Amin beklediğimiz El-Amin değil, Tutku sayı anlamında katkı vermese de pas dağıtımında başarılıydı. Can beni çok şaşırttı dün ki performansının çok çok üzerindeydi bu sene eğer böyle oynarsa Hayri Gür'den takımlar rahat çıkamaz.
          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oğuz,Murat,Taner,Cihan,Cengiz ismini sayamadıklarım buraya misunuz?
            Senol Abi, merhaba, nasilsiniz?

Sondan baslayayim: Hazirlik maci da olsa kazanmak iyi. Bir irade ortaya koymak takim olma yolunda olumlu sinyal.

Ancak bu galibiyetler beklentileri buyutmemeli. Cunku rakipler de hazir degil, erken yani.

Eksiklikler var haliyle. Onumuzde bir ay daha var.

Savunma sertligimiz artacaktir, artmali. Ozellikle on alanda cabuk eksiliyoruz. Ya pasla ya penetreyle... Dis sut savunmamiz, mac oncesinde dikkat cektigim gibi aksiyor.

Hucumda dengeliyiz. Topu iceri gecirdigimizde uzunlarimiz verimli oluyor iki gundur.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Abi'm işim çıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım şu an metrodayım bende milletin yazdıklarını takip edicem diye ineceğim durağı kaçırdım şimdi geri dönmeye çalışıyorum
              İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi burdayım ama maçı izleyemediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Yine de şöyle ufak bir anektod paylaşayım. Basketbol takımı iki sene önce kapanmanın eşiğinden dönmüştü, o günlerde oynadığımız hazırlık maçlarının birisinde 50 sayı, diğerinde de yanlış hatırlamıyorsam 40 küsür sayı fark yemiştik. Üstelik oynadığımız takımlar da vasat bile diyemeyeceğimiz takımlardı. O takım oralardan buralara kadar gelmiş, bence iyi yoldayız. İstatistiklere bakarak söylüyorum Can Korkmaz ve Alper Özcan'ın performansları çok sevindirici.
              İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sondan baslayayim: Hazirlik maci da olsa kazanmak iyi. Bir irade ortaya koymak takim olma yolunda olumlu sinyal.

Ancak bu galibiyetler beklentileri buyutmemeli. Cunku rakipler de hazir degil, erken yani.

Savunma sertligimiz artacaktir, artmali. Ozellikle on alanda cabuk eksiliyoruz. Ya pasla ya penetreyle... Dis sut savunmamiz, mac oncesinde dikkat cektigim gibi aksiyor.

Hucumda dengeliyiz. Topu iceri gecirdigimizde uzunlarimiz verimli oluyor iki gundur.
              Hepinize çok teşekkürler ben bu sporu öğrenecem sayenizde
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok sağol Oğuz Kardeşim iyiyim sen nasılsın?Umarım birgün ben de basketbol yorumu yaparım

Öğrenmenin yaşı yoktur.
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İSTATİSTİKLER

El-Amin: 4 sayı, 1 asist
                  Kirk Penney: 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist
                  Can Korkmaz: 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist
                  Önder Külçebaş: 8 sayı, 6 ribaund, 2 asist
                  Tutku Açık: 1 sayı, 5 asist
                  Eren Beyaz: 8 sayı, 6 ribaund
                  Kaya Peker: 6 sayı, 2 ribaund, 1 asist
                  Can Maxim Mutaf: 11 sayı, 1 ribaund, 1 asist
                  Jack Cooley: 18 sayı, 7 ribaund
                  Alper Özcan: 7 sayı, 3 ribaund, 3 asist
                  Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Basketbola Trabzon insanın ilgisinin artması güzel. Eğer böyle kenetlenirsek, birlik olursak bizi hiçbir takım kolay kolay yıkamaz. Trabzonspor taraftarının gücünü basketbolda da göstermek lazım.
                    Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Alper'in ve Can'ın katkısı beni çok mutlu etti. Dün as oynayanların bugün daha çok benchde oturduğunu gördük. Tutku, Kaya, El Amin gibi... Dolayısıyla fazla sayı yedik, hatta bi ara 11 sayı geriye düştük. Ancak özellikle Can'ın üçlükleri ve Alper'in asistleriyle oyuna tutunduk. İlk yarı etkisiz olan Penney ikinci yarıya 5 sayıyla başladı ve o ara 9-0'lık seriyle öne geçtik. O andan itibaren Önder ve Cooley ile farkı bu kez biz artırdık. Son dakikalarda da hafif bir Can Maxim Mutaf fırtınası esti ve kazandık...

Kazanmak güzel, gençlerle kazanmak daha da güzel. Turnuva şampiyonluğunu garantiledik gibi...

Yorum

• insallah busene ligde güzel galibiyetler alacagiz malesef baskete bendebakamadim canli ama galibiyet sevindirdi
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Burayı takip edicez diye ineceğimiz durağı kaçırdık bu Cep telleri yüzünden aklımızı kaybettik

neyse döndük

hazırlık maçıda olsa kazanmak güzel, rakiplerimizde bizde henüz hazır değiliz çok erken belki ama bizimonlardan şöyle bir artımız var kadro daha yeni bir araya geldi daha taktik idman çalışıldığını pek zannetmiyorum buna rağmen takımın ortaya koyduğu oyun ve kazanma azmi çok iyi

bugün asıl güzel olan özellikla Can Korkmaz ve Alper'in aldığı süreler ve verdikleri katkı çünkü illa as oyuncuların kötü oynadıkları zamanlar olacak rakipler onlara özel önlem alacak bu gençlerin katkısı o zamanlar çok önemli olacak

bugün sorumluluk alabileceklerini takımı sırtlayabileceklerini kendilerine güvenmemiz gerektiğini gösteren bir oyun oynadılar
                          (düştüğümüz sezon bench'in katkısı sıfırdı)

Hücumda herşey istenilen şekilde gidiyor gibi gözüküyor
                          Savunmada aksamalarımız var hem adam eksikliğimizden hem de oyuncuların daha birbirlerini tanımamalarında kaynaklanıyor adam paylaşmada epey bir adam kaçırdık ve çok boş şut verdik adamlara G.antep bunları kaçırabilir ama yarın BanviT KSK Bjk ile oynayınca kaçmaz

takım çalışarak kendi içindeki paylaşım ve yardımlaşma sorununu halledebilir diğeri ise yönetimin işi
                          transfer planları ne bilmiyoruz
                          düm Oğuz yazdı 2 yabancı alınacaksa 4-5 oynayabilen biri ve savunmaci ve ozellikle penetre kabiliyeti olan SG gerekiyor
                          yok tek transfer yapılacaksa
                          3-4 oynayabilen dış alan savunması iyi biri lazim

Yorum

• Genclerin performansi sevindirici ancak sezon icinde Ismet, Oguzhan ve Mustafa'nin sans bulabilecegini dusunmuyorum.

Yapilmasi muhtemel iki transfer sonrasi rotasyonun nasil olacagini bilemem fakat Alper, Can ve Eren'in dakikalari da cok olmayacaktir.

O duzendeki rolleri ve oyuncularin verecegi reaksiyonu da gormek lazim.

Penney 11/21 ve Cooley 14/22 atiyor. Nazar degmesin, muazzam yuzdeler.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 18:25.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Can ve Alper rakip sahaya hızlı geçmeleri, penetreleri ve enerjileriyle hücumda ki tempomuzu arttırdılar, bunun da etkisiyle hücumda hiç zorlanmadık ama bunda rakibin hazır olmaması da etkiliydi. İlerde daha sert savunmalara karşı Can ve Alper aynı performansı gösteremeyebilir fazla beklenti içine girmemek lazım.

Cooley gerçekten iyi oynamaya devam ediyor , Penney de sabit şut atmanın yanında kendi şutunu da yaratıyor, Can Maxim de bişeyleri kanıtlamak istercesine çok hırslı 5 dakikada 4 faul aldı.

Savunmada ise sıkıntılıyız; alan savunmasında Oğuzunda dediği gibi iki ağır uzunla oynadığımız için dipleri kapatamıyoruz birebir de ise as adamlarımızdan Tutku, Penney girince de El-amin adamına göre hep ağır kalıyo ve geçiliyor.(gerçi El-amin bugün gayretliydi.) Geçilmenin yanında üçlük çizgisini de pek iyi savunamıyoruz. Koçun savunmaya bir çözüm bulması lazım.
                              'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Helal olsun takıma yüzümüzü güldürdüler insalah bu performansı ligdede gösterirler..
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim