Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSYD Ankara Basketbol Turnuvası | Şampiyon Trabzonspor!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakemler maçı uzatmak için elinde geleni yapsada iyi bir galibiyet daha aldık hücum anlamında iyi olduğumuz kadar savunma anlamında da o kadar kötüyüz
    'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• 93-88
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Olacak, Olacak

Yorum

• başlıga ilgi yok hiç
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Görebildiğim kadarıyla savunmada daha iyi olmalıyız. Transfer yapacaksak daha savunmacı bir basketçi mesela alınabilir. Dış şutlara da çok izin veriyoruz...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yok böyle bir şey... Yine kaçırdım
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Çok şaşırdım. 93 sayı güzel.

Yorum

• http://live.tbf.org.tr/TBF/netcastin...crosite_scope= istatistikler burada
                  Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• 93 sayı attık ama rakıbın zayıflıgından cok bızım hucumdu dakı organızasyonlar geyet olgun du ve cok organıeydik.

2 takvıyeyle tas gıbı takım oluruz.

Yorum

• Ynt: TSYD Ankara Şubesi Basketbol Turnuvası | Trabzonspor 93-88 Royal H. Gaziantep

Çok faul yapıyoruz faul haklarını 5 dk da dolduruyoruz faul atışlarını da kaçırıyorlar bunu aşmak lazım

Yorum

• 22 asist cok ıyı bı takım ıcın

Yorum

• Yahu 4 gözle bu işten anlayan arkadaşlarımızın maçla ilgili yorumlarını bekliyoruz yazın da

Kaç zamandır sizleri okuyup basketbol bilgimi arttırmaya çalışıyorum.
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Oğuz,Murat,Taner,Cihan,Cengiz ismini sayamadıklarım buraya misunuz?
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Çok rahat kazanabileceğimiz maçı savunmadaki pasifliğimiz nedeniyle zora soktuk. Çok kolay sayı imkanı veriyoruz. Hücumda 2. yarıda biraz Penney, daha çok Cooley'nin devreye girmesiyle sorun yaşamadık. 10 oyuncudan skor katkısı almamız ve Tutku'nun piyasaya çıkmadığı maçta 93 sayı atmamız çok güzel. İlk yarıda 4 faule ulaşan Can Maxim de 2. yarıda 11 sayı attı. Yerli kadromuz çok başarılı bir sınav verdi bu maçta. Savunma ve hücumda zor maçlarda nefes almamızı sağlayacak birer oyuncu alabilirsek sezonu daha da heyecanlı hale getirebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oğuz,Murat,Taner,Cihan,Cengiz ismini sayamadıklarım buraya misunuz?
                                Şenol Abi'm işim çıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım şu an metrodayım bende milletin yazdıklarını takip edicem diye ineceğim durağı kaçırdım şimdi geri dönmeye çalışıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim