Hakemler maçı uzatmak için elinde geleni yapsada iyi bir galibiyet daha aldık hücum anlamında iyi olduğumuz kadar savunma anlamında da o kadar kötüyüz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSYD Ankara Basketbol Turnuvası | Şampiyon Trabzonspor!
Daraltma
X
-
Görebildiğim kadarıyla savunmada daha iyi olmalıyız. Transfer yapacaksak daha savunmacı bir basketçi mesela alınabilir. Dış şutlara da çok izin veriyoruz...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcastin...crosite_scope= istatistikler buradaBen Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Çok rahat kazanabileceğimiz maçı savunmadaki pasifliğimiz nedeniyle zora soktuk. Çok kolay sayı imkanı veriyoruz. Hücumda 2. yarıda biraz Penney, daha çok Cooley'nin devreye girmesiyle sorun yaşamadık. 10 oyuncudan skor katkısı almamız ve Tutku'nun piyasaya çıkmadığı maçta 93 sayı atmamız çok güzel. İlk yarıda 4 faule ulaşan Can Maxim de 2. yarıda 11 sayı attı. Yerli kadromuz çok başarılı bir sınav verdi bu maçta. Savunma ve hücumda zor maçlarda nefes almamızı sağlayacak birer oyuncu alabilirsek sezonu daha da heyecanlı hale getirebiliriz.
Yorum
-
Şenol Abi'mİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz,Murat,Taner,Cihan,Cengiz ismini sayamadıklarım buraya misunuz?
işim çıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım şu an metrodayım bende milletin yazdıklarını takip edicem diye ineceğim durağı kaçırdım şimdi geri dönmeye çalışıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum