İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSYD Ankara Basketbol Turnuvası | Şampiyon Trabzonspor!
Daraltma
X
-
Maliyenin eski koçuymuş.Gencer Baytimur.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Teşekkürler sinir etti beniİlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaliyenin eski koçuymuş.Gencer Baytimur.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Dünden beri bizim karşımızdaki takımları tutan söylemlerde bulunuyor.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaliyenin eski koçuymuş.Gencer Baytimur.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
maç sonunu iyi oynayamadık fark 4e indiHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
hakemler yalnız mundar ettiler maçı. el amine çelmeyi çalmadılar sayı yedik. şimdi de üçlükte faul çaldılar. fark 3e indi. son 10 saniyeye 3 sayı önde giriyoruz. maxim 2 atış kullanacakHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Yorum
-
maçı bitiren 5 çok ilgi çekiciydi. en önemli kısım buydu benceHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Yorum
-
Can ve Alper'in performansı beni çok mutlu etti.Özellikle Alper'in performansı beklentilerimin üzerindeydi dün ki oyunundan sonra.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Maç sonunu göremedim. Kaç kaç bitti?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum