Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Öncelikle yanlışı düzeltelim kendisi dünkü antreman'da yoktu. neden bu kadroya alınmadı bilemiyorum. ben izlediğim kadarıyla iyi bir futbolcu değerlendirilebilirdi.geçen sezon değirmenderenin hemen hemen tüm maclarında oynamıs. 2 maçını izlemişdim değirmenderenin birisi yavuz selim sahasındaki yozgat maçı bu diğeride akcabattaki sebat maçı ki bu maçta golde atmıstı. uzun boylu hava toplarında etkili soğuk kanlı bir stoper genelde topu oyuna sokmaya calısan bir yapısı vardı izlediğim maçlarda. bildiğim kadarıyla trabzonspor'la bonservisi konusunda sorunlar yaşıyor. başka bir konuda belirtmişdim karabük ve ankaraspor kendisiyle ilgileniyordu gitmek istiyor diye biliyorum.
Geçen senede kampa katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam Şekerspor'a verildi kamp sonrası.Bu sene kampta değil diye biliyorum ayrıca fotoğraflarda da hiç görmedim.
Geçen senede kampa katılmıştı yanlış hatırlamıyorsam Şekerspor'a verildi kamp sonrası.Bu sene kampta değil diye biliyorum ayrıca fotoğraflarda da hiç görmedim.
Ziya Doğan döneminde Gerede kampına katılmıştı.
Fakat geçen sezon şekerspor'da değil değirmendere oynadı kiralık.
Yorum