Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erhan Kurt
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Karadenizspor'da imzalar sürüyor
Karadenizspor'da transfer çalışmalarına devam ediliyor.
Bordo-Mavi-Beyazlılar 3 oyuncuyla daha sözleşme imzaladılar. Buna göre geçtiğimiz sezon 1461 Değirmenderespor'a verilen Trabzonspor PAF Takımı oyuncuları Emre Kahraman ve Erhan Kurt'la yine Trabzonspor PAF takımında görev yapan Abdullah Karmil önümüzdeki sezon Karadenizspor formasını giyecekler.
İmza töreni sonrasında bir açıkama yapan Karadenizspor Başkan Yardımcısı Yusuf Hayırlıoğlu önümüzdeki sezon tek hedefin şampiyonluğa ulaşarak Bank Asya 1 Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, ''Bizi bu hedefe ulaştıracak bir kadro kuruyoruz. Bünyemize kattığımız oyuncular hem gelişmelerini tamamlayarak Trabzonspor'a hazır hale gelecekler hem de takımımızı şampiyonluğa ulaştıracaklar. Hepsine yürekten inanıyoruz'' dedi.
10.07.2008 13:56:00Değişken dünya...
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Habu kadroda 1 abdülaziz var erhanda var
erhan a başarılar diliyorum.
Yorum
-
Bu kadrodan Abdulaziz Trabzonspor'da. Erhan Kurt, Abdullah Karmil, Emre Kahraman ve Hüseyin KaradenizSpor'da. Ben bu takımı izlediğimde dikkatimi en çok Hüseyin'le Abdulaziz'in arasındaki Rahman çekmişti. Sol açıkta estirmişti izlediğim maçta. Şimdi Sebatta sanırım."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu kadrodan Abdulaziz Trabzonspor'da. Erhan Kurt, Abdullah Karmil, Emre Kahraman ve Hüseyin KaradenizSpor'da. Ben bu takımı izlediğimde dikkatimi en çok Hüseyin'le Abdulaziz'in arasındaki Rahman çekmişti. Sol açıkta estirmişti izlediğim maçta. Şimdi Sebatta sanırım.tanımıyoruzda profilden..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak cahoe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Karadenizspor'da imzalar sürüyor
Karadenizspor'da transfer çalışmalarına devam ediliyor.
Bordo-Mavi-Beyazlılar 3 oyuncuyla daha sözleşme imzaladılar. Buna göre geçtiğimiz sezon 1461 Değirmenderespor'a verilen Trabzonspor PAF Takımı oyuncuları Emre Kahraman ve Erhan Kurt'la yine Trabzonspor PAF takımında görev yapan Abdullah Karmil önümüzdeki sezon Karadenizspor formasını giyecekler.
İmza töreni sonrasında bir açıkama yapan Karadenizspor Başkan Yardımcısı Yusuf Hayırlıoğlu önümüzdeki sezon tek hedefin şampiyonluğa ulaşarak Bank Asya 1 Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, ''Bizi bu hedefe ulaştıracak bir kadro kuruyoruz. Bünyemize kattığımız oyuncular hem gelişmelerini tamamlayarak Trabzonspor'a hazır hale gelecekler hem de takımımızı şampiyonluğa ulaştıracaklar. Hepsine yürekten inanıyoruz'' dedi.
10.07.2008 13:56:00
Nasıl oluyorda şimdi Karadeniz'e imza atıyor...
En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 20:25.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kim yaa? Çıkaramadım.
suan Karadenizspor'da.
basarilar Erhan'cim.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum