Bir takımın sezona iyi bir şekilde başlaması ve devamını getirmesi açısından hazırlık kampları çok önemlidir.Senelerdir hazırlık kampları ile ilgili yanlışlıklar sürüp gidiyor.Yönetimin buna dur demesi lazım.İlk önce transferler kamptan önce bitmeli.Sonra güçlü takımlarla hazırlık maçları yapılmalı.Hazırlık maçları daha fazla olmalı.Kamp yerleri doğru seçilmeli.Siz de bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.Bu konu çok önemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hazırlık Kampı Hataları
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah yine Gerede de olur kamp.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
Ben sahsi adima Almanya da yapilmasina seviniyorum cünkü kamp yerini ziyaret etme olanagim oliyor. Ama takim adina bencede bosuna yapiliyor gibi geliyor bana.
Ben yönetim yada Teknik kadro olsam cikarim Trabzonun yüksek rakimli daglarina, hem cok daha ekonmik olur hemde kondisyon yüklemete sorun olmas.
Tek bi sorun cikar oda hazirlik maclari icin baska sehirlere gitmek gerekir cünkü kolay kolay kimse Trabzona hazirlik maci icin gelmez hele büyük klüpler hic gelmez.
Yorum
-
Aynen. Kondüsyon ve dayanıklılık için yüksek rakımlı yerler, yaylalar tercih edilmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen. Kondüsyon ve dayanıklılık için yüksek rakımlı yerler, yaylalar tercih edilmeliArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli Kartepe tesislerini öneririm... Alp'lerden çok daha güzel... hem maliyeti düşük olur... dileyen bi araştırsın, man utd bile geldi burayaArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
Bu sene başlangıcında Ersun Yanal gibi bu işleri bilen bir teknik direktör olduğundan ve yönetimin de Onun isteyeceği kamp düzenini uygulayacağını düşünerek bu konuda endişem olmadığını belirtmek isterim.
Bence en önemlisi kampın başlangıcına transferlerimizin yetişmesi....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Bu yıl kamp ile ilgili endişem yok.Yönetime ve hocaya güveniyorum.Yıllar sonra ilk kez Haziran, Temmuz arası imzaların biteceği söyleniyor ve bu yönde çalışılıyor.
En fazla 1 tane transfer kampa yetişemez diğerleri gelecektir.Bu konuyu bu şekilde değerlendiriyorum.Biraz da iyi niyetli bakalım ki 4 ay kafayı yemeyelim"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce gerede sonra almanya değil mi?ne varsa şu almanyada anlamış değilim.kampı yurt dışında yapmak şart mı?birde amatör yada ikinci üçüncü lig takımlarıyla maç yapılmasına gıcık oluyorum.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazın havalar Almaya, İsviçre ve Avusturya gibi ülkelerde antreman yapmaya çok müsait olduğu için oralarda yapıyorlar.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
Yorum