Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Kampı Hataları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

eğer hedeflendiği kadar çok transfer yapılacaksa ki yapılması gerekli, oyuncuların kampa yetişmesi 1-2 transferden daha da fazla önem kazanıyor. kaldı ki yapılacak transferlerin çoğunluğu ilk 11 için yapılacaksa oyuncular bir an önce bir araya gelmeli ve kampın ilk gününde tam takım olunmalı.

zaten kamp sırasında da eksikler görüleceği için eğer kurunlan kadroda eksikler olursa transfer sezonu bitmeden yeni transfer yapmaya da vakit kalabilir. transferin son günü veya kamp bittikten sonra alınan oyuncu ne zaman alışacak takımda kendini gösterecek.

Yorum

Arkadaşlar ben İzmir'de yaşıyorum.Yazın tatile Trabzon'a geleceğim.Başkanın yaptığı açıklamada ilk kampı Trabzon'da yapacağız dedi.Tam olrak tarihlerini bilen varsa söyleyebilir mi?Şimdi gelmişken antrenmanlarıda izliyim diyorum.Bide çok büyük bir takımla Avni Aker'de hazırlık maçı yapacakmişiz.Tarihleri veren olursa çok makbule geçer.Şimdiden teşekkürler.
      ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

Kamuoyuna Duyurumuzdur! - Hakkımızı Yedirmeyeceğiz!

Yok, "Trabzonspor'un hakkı gaspedilsin, bana ne" diyorsanız, sakın yukarıdaki bu başlığa uğramayın!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

en buyuk hata hazırlık kamlarında zıya dogan ıLe caLısmamızdı

Yorum

şimdilik pek hata görünmüyor.maçlar dengeli.zayıftan güçlüye.maçlarda değişik kadrolar kullanılıyor.ben pek hata görmedim.fazla yülemelerden sonra birgün izin veriyor hoca.kamp iyi gidiyor bana göre.

Yorum

kamptan once butun yapılacak ve yapılması gerekn transferler yapılmalı, kamp cesıtlı bolumlere ayrılmalı. yanı etap-1 etap-2 gıbı. etap 1 de yenı gelenler tanısmalı, sehır tanınmalı, taraftar yapısından ve kulup ozellıklerınden bahsedılmelı ve futbolcunun kısa sure ıcınde sehre ve takıma alısması saglanmalı. tabı bunun ıcıne tum takım olarak yapılan gezıler ve pıknıkler de dahıl edılmelı. etap 2 de turkıyede herhangı bır yerde (gerede gıbı) kamp yapılmalı. burda fızık kondusyon ve yukleme calısmaları yapılmalı. sezon oncesı tatılde kılo almıs futbolcuların fazlalıkları alınmalı ve vucut dırencı arttırılmalıdır. gelelım son etap olan yurtdısı kmpına. bence burda ıllakı bır ulkeye baglı kalmamak lazım. kulup bunyesınde kısılerın kamp donemı oncesınde avrupadakı ve dunyadakı takımların en cok nerde kamp yaptıklarını ogrenmelerı gerekır. bu oranın ıyılıgı ıcın degıl. tamamen daha fazla hazırlık macı yapabılmek ıcın. ve bence genelde yenı olusmakta olan takımlar ıle maclar yapılmalı. cunku ordakı futboldular her zaman kendılerını begendırmek ıcın daha cok asılırlar maca ve hazılrılık macları cok da kolay gecmez. eger oturmus bır kadronuz varsa bence 10 hazırlık macına gerek yoktur. ama bızım bu senekı gıbı bır takıma sahıpsenız o zman 10 belkıde 15 tane bıle hazırlık macı yapmanız lazım. bu: daha yenı takımız ılerıde daha ıyı olacagız sozunu soyletmemek ıcın lazımdır.

gelelım bunun masraflarına. arkadaslar buyuk takımsanız bazı ısler ıcın kesenın agzını acacaksanız. buna kamp da dahıldır. eger hıcbrısey yapamıyorsanız bazı seylerı sponsorlara karsılatmasını bıleceksınız.

Yorum

Benim oynadigim 5. veya 6. Lig Takimlari ile Mac yapiyorlar (Almanyan'in 2. veya 3. Lig Takimlari bile degil ). Tutturdular bir Werder Bremen diye oda Kappa sagolsun onun sayesinde oynuyoruz onlara karsi her Kamp döneminde

Yorum

zaten kamp sırasında da eksikler görüleceği için eğer kurunlan kadroda eksikler olursa transfer sezonu bitmeden yeni transfer yapmaya da vakit kalabilir. transferin son günü veya kamp bittikten sonra alınan oyuncu ne zaman alışacak takımda kendini gösterecek.

Yorum

o zaman ligin devre aralarinda yapilan butun transferler yanlis.

İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X