Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!

bu kadar sorumsuzluk bu kadar vurdumduymazlık ben başka bir takımın oyuncularında görmedim.

iki pası yapamayan rakip takım defansına çekildiği zaman saldırıyormuş gibi görünen.

defansı - ortasahası - forveti nerede belli olmayan

oyuncuları sanki her hafta sadece top oynuyormuş gibi uyumsuzluk içerisinde...
    bunlara ne desek az ne yapsak az.

bu camiaya bu milyonlarca taraftara bu acıyı - utancı - rezaleti yaşatan bir takımın oyuncuları affedilebilir mi? hala bu takımda barındırılabilir mi soruyorum size?

şu anda hangi takımla oynarsınız oynayın bu takımın galibiyet şansı yüzde 50nin altinda.

görünen köye kılavuz mu gerekir? bu takımdan şampiyonluk değil 4.lük bile beklenir mi?

ayıp - yazık - günah...

susmayalım! zamanı geldi turkcelli digiturku dize getirdik biz... şimdide baskımızı yapalım kulübe de bu adamların yerine TRABZONUN evlatlarını izlemeye razıyım. o zaman hiç olmazsa kendi kendimize yenildik deriz...
    En son Çakır tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 20:47.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Kazandiginiz Paralar size HARAM olsun!
    En son Çakır tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 20:49.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yazıklar olsun, ne denir ki başka. Rezil ettiler.
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

takimi sabote eden topcular oldugu ap acik belli. sanirim yonetim degisirse onlarda degisir.

Yorum

boyle ıste anca konusuruz tesıslere gıdelım tepkımızı gosterelım anlasınlar bılsınlerkı kımle oyun yaptıgını dedık zamanında ama nerde ey gıdı trabzonumun dustugu durumlara baksana
          YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

bu gidişte bugun konu açma rekoru kırılacak
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

eger takımı sabote eden futbolcular varsa onların tetikçilerden farkı yoktur...

hiç oynamasınlar...

benim gözlemlerime bakarsınız gökdeniz ersun yanal geldiğinden beri oynamıyor...

hüseyin (kaptan güya) takımı bir arada tutamıyor. aksi bir insan. küsüyor - kızıyor.. olgun hiç bir tarafı yok
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

Takımı Ziya'ya emanet eden, takımı kurduran, kuran Albayrak yönetimi. Bu futbolcuları alırken de hepimiz yırtınıyorduk ne yapıyorsunuz diye. Görünen köy kılavuz istemez. Bir eyhun cezalı duruma düştü orata saha çöktü. Koskoca Trabzonspor takımında hücumcu, ayağı top yapabilen topu topu 3 kişi var! Ceyhun, Yattara ve Gökdeniz. Diğerleri Ziya Doğan mentalitesinin eseri (!)(!)(!)savaşan(!)(!)(!) 'sporcular'.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Kongreye kadar Yönetime..

Ligin 14.haftasını oynadık kaldı 3 hafta. 3 hafta daha bu futbolculara katlanmak zorundayız..

Sabrın solu selamettir..
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kongreye kadar Yönetime..

Ligin 14.haftasını oynadık kaldı 3 hafta. 3 hafta daha bu futbolculara katlanmak zorundayız..

Sabrın solu selamettir..
                    Evet sabır en büyük nimettir...Az kaldı Trabzonum her düşüşün bir çıkışı var...
                    {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

sevmediğin ya da hoşlanmadığın bir öğretmen gelirse senin dersine sen dersten soğursun..

Yorum

Yenimi AnLaşıldı bu durum..

''En büyük Taraftar Futbolcular Sahtekar''..
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Her seferinde işte şimdi dipteyiz, daha kötüsü olamaz, dibe vurduk ve çıkacağız diyorum. Vizyonu ne geniş adamlar var ki takımın başında dibin sonu gelmiyor.

Yazıklar olsun! Futbolculara değil, bunları bir araya getiren yönetime ve Ziya Doğan'a, yazıklar olsun, hakkım haram olsun..

Yorum

kazandığınız paralar HARAM olsun....

(UEFA)

Yorum

yaa bu takımda oynamaması gereken adamları alırsan.250 milyar etmicek adamlara bol kepçeden 700-800 milyar verirsen bu adamlar daha oynarmı.3tane futbolcu dışında kapasite olarak ts de oynıcak futbolcu yok.bunu kabullenmek lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                              X