Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi

Bir çalisma daha[img]smileys/smiley2.gif[/img]

gercekten cok guzel olmus sen bu isi biliyom kardes
    Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi
      http://www.trabzonspor.gen.tr de güzel wallpaperler var[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Baktim gercekten güzel calismalar var..
      Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Sagolun.
        keyif adamı ..

Yorum

Helal Osman süper... Çalismalari bekliyoruz arkadaslar. Bu ay için planlarimda yokken bir anda kendimi Iskenderun'da buldugum için sizlere diger basliktaverdigim sözleri 1 hafta ertelemek zorunda kaldim ama mutlaka yerine getirecegim süpheniz olmasin. Bilgisayarim bu hafta içinde geliyor. O zamanakadar sizler çalismalarinizi gönderin daha da zenginlessin sitemiz. Simdiden ellerinize saglik... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
          "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Sagolasin Çakir abi.Elimizden geldigince yardimci olacagiz.
            keyif adamı ..

Yorum

Osman birde yabanci futbolcularimizdan yaparsan sevinirim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

keyif adamı ..

Yorum

Bordo-Maviye ihanet edenler - Rengi Bozulanlar hüsrana ugrayanlar.

Gelecegin forveti Mehmet Yilmaz.

Osmanozcilingir bir önceki sordugun sorunun cevabi: Ben bu resimleri Photoshop ile yapiyorum,baska bir program yok görüntü için tabi bir de Acd see.Font a gelince Özel dergilerde verilen fontlardan özel bir ismi yok (00625).Dergi Cd lerine bak onlarda binlerce font bulabilirsin.
                  KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]Çok güzel olmus yahu Osman [img]smileys/smiley32.gif[/img]Helal olsun valla [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

Sagol Abi.

Keen Trabzonspor da SPOR iyi gözükmemis
                      keyif adamı ..

Yorum

surada trabzonspora ihanet eden kaç kisi var aban bir sayarmisin allahini seversen ya 1 abdullah 2- ogun 3-toilunay

digerlerinin bu takimdan zorlan gönderildigini unutuyorsun herhalde

1 metin 2- osman 3- sota 4- okan 5-hami dügerleride zaten futbolu biraktilar yani su yaziyi nasil bu fotunun altina yaziyorsun anlam veremdim ben sana [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi

surada trabzonspora ihanet eden kaç kisi var aban bir sayarmisin allahini seversen ya 1 abdullah 2- ogun 3-toilunay

digerlerinin bu takimdan zorlan gönderildigini unutuyorsun herhalde

1 metin 2- osman 3- sota 4- okan 5-hami dügerleride zaten futbolu biraktilar yani su yaziyi nasil bu fotunun altina yaziyorsun anlam veremdim ben sana [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Bu dediklerine bende katiliyorum.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

-----------------

Osman çok güzel çalismalar çikariyorsun.Aferin sana [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Arkadaslar KeeN'in resminde Sota ve Hami'nin forma renkleri düzgün.

Ogün,ApoFB'de Tolunay GS'de oynadi.

Osman gönderildi.Ona bisey diyemem.

Nihat da ne alak anlamadim
                            keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi

Arkadaslar KeeN'in resminde Sota ve Hami'nin forma renkleri düzgün.

Ogün,ApoFB'de Tolunay GS'de oynadi.

Osman gönderildi.Ona bisey diyemem.

Nihat da ne alak anlamadim

osmancigim sevgili kardesim bende sen,n dedigin bu nihat konusunu anlamadim nihat kim akrdesim nihat yokki sen nihati soruyon bize ?
                              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X