Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Helal Osman süper... Çalismalari bekliyoruz arkadaslar. Bu ay için planlarimda yokken bir anda kendimi Iskenderun'da buldugum için sizlere diger basliktaverdigim sözleri 1 hafta ertelemek zorunda kaldim ama mutlaka yerine getirecegim süpheniz olmasin. Bilgisayarim bu hafta içinde geliyor. O zamanakadar sizler çalismalarinizi gönderin daha da zenginlessin sitemiz. Simdiden ellerinize saglik... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Bordo-Maviye ihanet edenler - Rengi Bozulanlar hüsrana ugrayanlar.
Gelecegin forveti Mehmet Yilmaz.
Osmanozcilingir bir önceki sordugun sorunun cevabi: Ben bu resimleri Photoshop ile yapiyorum,baska bir program yok görüntü için tabi bir de Acd see.Font a gelince Özel dergilerde verilen fontlardan özel bir ismi yok (00625).Dergi Cd lerine bak onlarda binlerce font bulabilirsin.
KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)
surada trabzonspora ihanet eden kaç kisi var aban bir sayarmisin allahini seversen ya 1 abdullah 2- ogun 3-toilunay
digerlerinin bu takimdan zorlan gönderildigini unutuyorsun herhalde
1 metin 2- osman 3- sota 4- okan 5-hami dügerleride zaten futbolu biraktilar yani su yaziyi nasil bu fotunun altina yaziyorsun anlam veremdim ben sana [img]smileys/smiley7.gif[/img]
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
surada trabzonspora ihanet eden kaç kisi var aban bir sayarmisin allahini seversen ya 1 abdullah 2- ogun 3-toilunay
digerlerinin bu takimdan zorlan gönderildigini unutuyorsun herhalde
1 metin 2- osman 3- sota 4- okan 5-hami dügerleride zaten futbolu biraktilar yani su yaziyi nasil bu fotunun altina yaziyorsun anlam veremdim ben sana [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Bu dediklerine bende katiliyorum.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
-----------------
Osman çok güzel çalismalar çikariyorsun.Aferin sana [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Arkadaslar KeeN'in resminde Sota ve Hami'nin forma renkleri düzgün.
Ogün,ApoFB'de Tolunay GS'de oynadi.
Osman gönderildi.Ona bisey diyemem.
Nihat da ne alak anlamadim
osmancigim sevgili kardesim bende sen,n dedigin bu nihat konusunu anlamadim nihat kim akrdesim nihat yokki sen nihati soruyon bize ?
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum