kadro güzelde bi ayrıntı dikkatimi çekti.Nihat villareal de kadroya giremiyo f.tekke mutsuz olmasına rağmen oynamıyo ama oynadığında da gol attı gecende resmen çifte stabdart var hakan şükür oynasın diye neler yapıyo adam helal olsun
Aday kadromuz:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş), Servet Çetin, Volkan Yaman, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür (Galatasaray), Serdar Kulbilge, Mehmet Aurelio, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal)
kadro güzelde bi ayrıntı dikkatimi çekti.Nihat villareal de kadroya giremiyo f.tekke mutsuz olmasına rağmen oynamıyo ama oynadığında da gol attı gecende resmen çifte stabdart var hakan şükür oynasın diye neler yapıyo adam helal olsun
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
nihat nasıl kadroya giremiyo daha bismillah ligleri bile başlamadı
hey gidi hakan bi kurtulamadı şu takım senden bırak git artık diğerlerininde önünü tıkıyorsun ama suç onlarda değil sayın terim de hala rüşrü yü servet i hakan ı alabiliyor adam kayırmanında böylesi
7-7-7-7-7-7-7
hakan rekor kiricak ya
hakan ın olması hala hata
Nuri Şahin'e yazık oluyor çocuk TÜRKİYE milli takımını seçdi ama çok milliyetçi fatih hoca onu oynatmayıp yerine devşirme marco yu oynatıyo...
Nuri Sahin'in son aylarda izleyenler niye kadroda olmadigini anlar. Berbat bir futbol oynadi gecen sezon. Bu sezon Feyenoord'da izleme sansim olmadi. Ama üstte Nihat'a birseyler söylenmis. Nihat gecen sezonu 4-5 ay erkenden kapatti belki ondan forma sansi bulamamistir. Bu sezonda daha yeni basladi ve Villarreal'lin hazirlik döneminde en cok göze carpan isim Nihat oldu. Hakan Sükür'de yeni rekor kirdi en az 2 sene daha Milli Takimda
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
hakan 2 sene değilde bence euro2008 de bırakacak hakan euro2008 de 37 yaşında bi forvetimiz gol atmaya çalışacak..
Kadrodaki kesin mevkiler:
Sagbek: Sabri Sarioglu
Önlibero: Marco Aurellio
Santrafor: Hakan Sükür
Gökdeniz ve Hüseyin yedek kalacak. Bunlar kesin diger mevkilerde büyük ihtimalle benim düsündügüm gibi olacak ama hazirlik maci oldugundan baska isimleri deneyebilir.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
nuri sahin bugün feyenoord un 3-0 kazandığı maçda 90 dk. oynamış.marco oynuyacağına milli takımda nuri oynasın.
----------------------------------------rüştü----------------------------------------------------------hamit-----------toraman----------------gökhan------------------volkan yaman-------------------------------------m.topuz-----------aurelio---------------------------------------------gökdeniz-----------------------tuncay------------------------arda------------------------------------ --------------------gökhan-------------------------------------------
umarım bu 11 le çıkar bu 11 bile tartışılır ama eldeki kadrosu bu fatihin defansımız evlere şenlik
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Hakan ölene kadar bırakmaz zaten ruh gibi dolanıyo daha ne alıyo bu adamı
70 milyonluk ülkede stoper nasıl çıkmaz anlamıyorum ya.Hala gökhan zan,ibrahim toraman,servet çetini izliyoruz.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
stoper değil forvet çıkmıyor ben kendimi bildim bileli hakanı izliyorum.
son gs maçını da izledim biraz.hakanı eskiden severdim.olumsuz bakmazdım.hele fatih sakatlandığında hastaneye ilk koşan kişi olması hoşuma gitmişti.fakat gittikçe kendinden nefret ettiyor.sırf rekor kırmak için inatla bırakmadı futbolu.gs maçının ikinci yarısı bomboş arkadaşlarına pas vermedi kendisi 3 kişi arasında vurup gol yapıp rekor kırmak için.hala milli takımda sanki başka adam yokmuş gibi.
tabi bunların en büyük sorumlusu kim fatih terim.kendi topçumuz diye söylemiyorum ama illa pivot forvetse erseni almak yerine defalarca hakanı aldı takıma.mantıklı bir de açıklama yapamadı.hala da onda ısrar ediyor.sonra utanmadan türk futbolunun ilerlermesi,alttan oyuncu gelmesini istediğini söylüyor.
sen hala hazırlık maçlarında bile hakanı kadroya alıp ona forma verdiğin,daha elindeki halili,nihatı,fatihi,ümiti vb. kullanamadığın sürece alttan nasıl oyuncu gelsin dersin?
gs milliyetçiliği yaptığının,bunun milli takıma zarar verdiğinin hepimiz farkındayız.madem illa milliyetçilik yapacam bari ümit karanı alsa.o oyuncu hakandan çok çok daha iyi.en azından zarardan bile kâr etmiş oluruz.hoş bendeki de mantık zaten bunu düşünecek adam böyle ayrımcılık da yapmaz ya neyse...
boş konuştuk yine
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
''Hakansız Milli Takım ,Tuzu Olmayan Sofraya Benzer ya da Kambersiz Düğün Olmaz da Diyebiliriz ''![]()
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, Malta ve Macaristan maçı hazırlıkları kapsamında bugün Romanya ile oynayacağı maçın ilk onbiri belli oldu.. 22 Ağustos 2007 00:12Yazı boyutunu büyütmek için![]()
![]()
![]()
#haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;}
![]()
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Eylül ayında Malta ve Macaristan ile karşılaşacak A Milli Takım, bu maçlar öncesindeki hazırlıklar kapsamında bugün saat 21.00'de Lia Manoliu Stadı'nda Romanya ile oynayacağı maçın ilk onbiri belli oldu..
Fatih Terim, Romanya maçında ilk 11'de şu isimlere yer verdi: ''Hakan, Hamit, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Tuncay, Tümer, Arda, Nihat ve Gökhan Ünal''
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
gercekten serdar da cok genc bır yetenek ama daha iileride var
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
bakalım Fatih Terim marco nun yokluğunda hüseyin veya serdara mı şans verecek yoksa geçmişte bazı bölgelerde yaptığı gibi devşirme oyuncular mı yaratacak?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)