cok zor mac olcak romanyanin takimi cok kaliteli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TÜRKIYE - Romanya / 22.08.07 Carsamba
Daraltma
X
-
evet şu 2 maçta 6 gol attığımız ve bir o kadar da gol kaçırdığımız bjk mi acabaİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroya bak geri dörtlünün 3'ü bjk

aaa bak bi de gökhan zan varmış orda, gökdenizin hallaç pamuğu gibi dağıttığı oyuncu değil mi o
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Maç hangi kanalda ?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ATV'de. 21:00'da.İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç hangi kanalda ?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Hollanda ile alakalı bir durum mu var Selman =))) Romanya dicektin sanırım.İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHollanda'ya başarılar
Ya kadroya baktım da Fatih - Gökdeniz ikilisi oynatmayanlar Gökhan Ünal - Mehmet Topuz ikilisine şans veriyorlar. Tuhaf ya.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bence Mehmet Topuz - Gökkhan Ünal ikilisini öpüpte basimiza koyalim. Hakan Sükür teklisinede sahaya sürebilirdi.İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHollanda ile alakalı bir durum mu var Selman =))) Romanya dicektin sanırım.
Ya kadroya baktım da Fatih - Gökdeniz ikilisi oynatmayanlar Gökhan Ünal - Mehmet Topuz ikilisine şans veriyorlar. Tuhaf ya.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Yoo doğru dedim İlhan.Bir yanlışlık yok.Marco'nun oynadığı bir Milli(!) takımı tutmadığımı daha öncede belirtmiştim, bundan sonra Hollanda'lıyım
Önce Türk Milli Takımının Basket maçını izledim sonra biraz da Cnn Türk'teki Formula 1 pilotları ve bizim veteranlar maçına baktım ve bilgisayarımın başına geldim.Atv'de ki maç inan beni hiç ilgilendirmiyor
Yorum
-
2-0 yenik durumdayız dk 75İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledurum kac kac arkadaslar ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum