- MEHMET ALÝ YILMAZ'DAN TRABZONSPOR'A "FRANSIZ DEVRÝMÝ" ÖNERÝSÝ
- TRABZONSPOR KULÜBÜ ONURSAL BAÞKANI MEHMET ALÝ YILMAZ:
- "TRABZONSPOR ÝÇÝNDE BULUNDUÐU SORUNLARDAN ANCAK FRANSIZ DEVRÝMÝ BENZERÝ BÝR DEVRÝMLE KURTULABÝLÝR"
TRABZON - Trabzonspor Onursal Baþkaný Mehmet Ali Yýlmaz, Trabzonspor'un içinde bulunduðu sorunlardan Fransýz Ýhtilali benzeri bir devrimle kurtulabileceðini belirterek, kendisine ihtiyaç hissedildiðinde göreve hazýr olduðunu söyledi.
Katýldýðý bir televizyon programýnda Trabzonspor'un mevcut durumunu deðerlendiren bordo-mavili kulübün Onursal Baþkaný Mehmet Ali Yýlmaz, Trabzonspor'da iþlerin yolunda gitmediðini ve bu durumdan da ancak Fransýz Ýhtilali gibi bir devrimle kurtulabilineceðini savundu. Bu devrimi ancak taraftarlarýn yapabileceðini kaydeden Yýlmaz, bu noktada kendisine de ihtiyaç duyulmasý halinde göreve hazýr olduðunu dile getirdi. Kendisinin þu anda herkese eþit mesafede bulunduðunu vurgulayan Mehmet Ali Yýlmaz, "Taraftarýmýz bir karar verir, biz de uygularýz. Ben her zaman, bana ihtiyaç olduðunda 'varým' dedim. Ama þu anda bana ihtiyaç yok. Birileri beni gönlünde isteyebilir, ama bunun eyleme dönmesi lazým ki olsun. O yüzden biz de þimdilik kampta bekliyoruz. Bana ihtiyaç hissedildiðinde hazýr olayým diye 6 aydýr kamptayým. Her an ihtiyaç olacakmýþ gibi tetikte bekliyorum" dedi.
---------------------------------------------------------------
Top taraftarda tribünlerde devrimi yapýn Mehmet Ali Baba'yý baþkan yapýnBu megalomanlýk nereye kadar be kardeþim, resmen taraftar ayaklasýn ben gelmeye hazýrým diyor
![]()