Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dimitris Kourbelis

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dimitris Kourbelis

İstanbula gelmiş imza için. Flavio'dan farkı muhtemelen Yunan olması.

İsimler, yönetimler, hocalar değişiyor manasız vasat transferler hiç değişmiyor.
    En son must61 tarafından düzenlendi; 02.06.2023, 12:46.
    #Dik oyna

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Tek olumlu referansi panathinaikos'un kaptanı olması, videolarında sert ve hırslı gözüküyor bize daha fazlası lazım bakalım ne göreceğiz.

Başarılar dilerim.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Beklentim yok, tam da bu yüzden ümitliyim. Tüm spesifik verilerine baktığımızda Hüseyin Çimşir'in hareketli hâlini görürsek de şaşırmam

Yıllık maaşı için bir yerde 380 bin euro tarzı bir şey okumuştum ama bugün 900 demişler. En azından ikisinin arası olsaydı.

Hayırlı olsun.

Yorum

nedense hiç ümidim yok.
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Hiç izlemedim bilmiyorum hayırlı olsun.

Yorum

Hoş geldin, başarılar.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

nenad hoca malum topa az sahip olan sistem hocası, haliyle ilk transferin bir dm olması mantıklı

hoca çift ön libero oynarsa tahminim kourbelis siopis ikilisi ile oynayacak, tek dm ile oynarsa siopis ve kourbelis birbirlerinin alternatifi olurlar

fmdatası ortalama, yani nerden geldi bu oyuncu demeyiz, çöp değil

Dimitris Kourbelis profile in Football Manager 2023. Find out how good Dimitris Kourbelis is in FM 23 including Ability & Potential ability.

kariyerinde 2 takımda oynamış,istikrarlı, 30 kez milli formayı giymiş, ve halen güncel milli oyuncu,tecrübeli

Das sind die Leistungsdaten von Dimitrios Kourbelis vom Verein Al-Khaleej. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

tahminim nenad hocanın sistemi üzerine yapılan bir transfer

bu tarz orta şeker ve kariyeri ortalama olan bir oyuncunun maaşı bana göre en fazla 500 bin avro dur, umarım çok maaş bağlanmaz

tm değeri 1,5-2 milyon avro arasında değişmiş, yani wonderkid hiç olmamış

Dimitrios Kourbelis, 31, aus Griechenland ➤ Al-Khaleej FC, seit 2024 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 1,20 Mio. € ➤ * 02.11.1993 in Tripoli, Griechenland

bu arada muadili siopis in fm datası

Manolis Siopis profile in Football Manager 2023. Find out how good Manolis Siopis is in FM 23 including Ability & Potential ability.

aralarında fazla fark yok, siopis bir tık daha iyi güncel olarak

tabi yaşı 30 olduğu için umarım sadece 2 yıllık bir anlaşma yapılır ve maaşıda 500 bin avroyu geçmez

henüz bir videosunu izlemedim
                TEKKEBALL

Yorum

Yorum

Hayırlı olsun
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Herkes çok ümitsiz konuşmuş.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Hayırlı olsun, ben çok ümitsiz değilim. Yunanistan liginden gelen oyuncular Yunan olsun olmasın bizim ligde sorun yaşamıyor. Bu adam da Pana’nın kaptanı, lider bir oyuncu olduğu belli, faydalı olacaktır. Yalnız Baka ile bunun yanına Hamsik gibi A kalite bir oyuncu koymak gerekiyor. O zaman takım ateş eder.

Yorum

Dimitris Kurbelis (Viki)
                          Dimitris Kourbelis (UEFA)
                          Dimitrios Kourbelis (Wiki)
                          Dimitrios Kourmpelis (Trabzonspor)

Aurölyo, Aurelli, Orelyo, Envakame, Vakeme, Sörlot, Şorland, Viska, Vişça gibi telafuz krizlerinden sonra yeni karmaşamız hayırlı olsun.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ilk sene 950k euro ikinci sene 1 milyon euro kazanacak. Bırakın gidin ya. Sivas alsa 500-600 kazanacak adama ödeyeceğiniz maaşa bakın. Zaten düzenli ilk 11 oynayacağını sanmıyorum

Yorum

Bu adamlarla maç başı sözleşme imzalamak çok mu zor ? Toplamda gerekirse 1 milyon eurodan fazlasını verelim ama oynayan/performans gösteren adamlara bu parayı verelim. 750k euro garanti ücret yanında ligte maç başı 10-15k euro, kupada 8-10k euro versek bu adam gelmez miydi ?
                              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Çalışıyor...
                              X