Maðlubiyetin hiç bir savunulacak yaný yok.
salamazsýn sen. Býrakamazsýn.
he çok önemli diyorsan oynat iki gençte görelim madem. Serkan ya da Yusuf gibi adamlarý izletme bize.
kaç haftadýr bok gibiydik zaten bu da tüt dikme oldu.
Maðlubiyetin hiç bir savunulacak yaný yok.
salamazsýn sen. Býrakamazsýn.
he çok önemli diyorsan oynat iki gençte görelim madem. Serkan ya da Yusuf gibi adamlarý izletme bize.
kaç haftadýr bok gibiydik zaten bu da tüt dikme oldu.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarýn býrakýr giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksýnýz görürüm. " Ünal Karaman
Takým 10 sene sonra þampiyon olmuþ hala Avcýya sallayanlar var. Galiba bazýlarý idrak edememiþ þampiyon olduðumuzu. Evet haftalardýr kötü oynuyoruz ama Hoca seneye kümeye oynamadýkça takýmda kalýr. O kadar kredisi var. Boþ konuþmayalým.
Bu takim bu sezon 3 mac kaybetti ve simdi yerden yere vuruyoruz.. elestirilerimiz cok asiri..
Bu takim olmayan defansla sampiyon oldu bunu unutmayin..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Hocanýn hatalarýný söylüyoruz diye burada fýrsatçýlýk yapanlar; b*kunu çýkarmayýn. Hayatýnda görmediðin þampiyonluðu Avcý sayesinde gördün, nankörlük yapma.
Ali Koç götünün konuþtuðu bir zamanda , elenerek o pici sevindirdiðin bir haftada
istanbul da yüzbinlerce taraftarýnla þampiyonluk kutlamasý yaptýðýn bir haftada,
Pazar günü yine Olimpiyatta taraftarýnla oynayacaðýn bir haftada,
Sonrasýnda Kupa finalinde bir kez daha taraftarýnla olimpiyatta karþýlaþma fýrsatýn olan bir haftada..
Kayseri'den ezilerek 4 gol yiyerek turu veriyor ve az once anlattýðým durumlarý anlayacak takýmda bir tane bile oyuncu yoksa.
Biz Bu oyuncu grubu ile nasýl þampiyon olduk gerçekten merak ediyorum
Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun
Kayseri ve Antalya Liverpool oldu.. Defans yapan takým artýk geri cekikmez..top ataðýnda olan herkese basar.. Avcý napýyor?? Kayseri stoperleri rahatça top yapýyor... Hücum futbolu hiç bilmez mi bir adam..
Ali yazar Veli bozar
Ýsteyenin kazandýðý bir oyun oldu. Belli ki o kadar istemedik biz bu kupayý. Gerçi sevinirken öyle görünmüyorduk ama Siopis gibi baþlarým sizin yapacaðýnýz iþe diyen bir adam olmayýnca tamamen çöktük. Sonradan yapýlan Serkan hamlesi çok çok yanlýþtý. En baþta yapýlsa ve dorukhan orta sahada baþlasa anlardým ama bunun sebebini çözemedim. Hoca stresli maçlarda tecrübenin önemli olduðuna inanýyor karþý deðilim ama bir de realite var. Karþýnda bundan baþka hedefi kalmamýþ can havliyle oynayan bir takýmla kora kor mücadeleye girmen gerekiyor. Yapamýyorsan da o zaman da kontra oynaman lazým o da cornelius ile olmaz. Neden defalarca ayný þeyi deniyoruz açýkçasý anlam veremiyorum. Birçok genç alýndý hepsi de çok yetenekli çocuklar en azýndan dinamizm saðlayacak birileri sahaya sahaya atýlabilirdi. Bugün Serkan evet son pozisyonda saçmaladý acele etti hiç gereði yokken ama beni daha çok geren hamsikin laubaliliði oldu. O pozisyonda gereksiz bir penaltý oldu. Yani insan bunu gerçekten kaldýramýyor
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Bakalým þampiyonluk kutlamasý ve Altay maçý biletleri satýlacak mi, çok merak ediyorum
Ben her yil derim yine diyorum gelecek sene yine diycem ilk macta turkiye kupasindan bilerek elenin bu nedir arkadas sokayim t.kupasina cok buyuk is gidin avrupada onayin
2010_2011 süperlig þampiyonu TRABZONSPOR
Yazýklar olsun ya müzeye bir kupa daha koyma fýrsatýna tekme atan teknik ekip ve oyuncularý Allah’a havale ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://twitter.com/muhtesemsolayak/...16884282609666
Tekrar söylüyorum. Bütün taraftar guruplar aciklama yapmali. kayseri kardes felan degil bu saatten sonra.
.
FrancescoTotti
Skordan baðýmsýz olarak yazýyorum. Bu yavþaklara dost diyen pastýrmalýk sýðdýrdýr. Fenerliler Kadýköy'de yapmadý bunlarýn yaptýðýný.
Koyundan post, çakaldan dost olmaz!
DÝK OYNA!
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GÝBÝ SEV!, DOZER GÝBÝ OYNA!
Murat cem ve Berat geçen maçýn en iyileriydi bu maçta neden oynatýlmadý inanýlmaz. Hamsik emekli olmuþ wakada transferi yapmýþ çok belli oluyor. O kale arkasýndaki orospuçocuklarý ise büyük ihtimalle passolig devri ile sözleþerek oraya gelmiþ ali koçun yosmalarýydý
O adamlar tamamen bosu bosuna alindi. Sirf zararlar. Alinirken soyledik bunlari.
Yusuf erdogan ve puchazs da bosu bosuna alindilar.
Bu seneki transfer sureci cok karisik gececek.
Kesin gitmesi gerekenler: yunus malli, koita, diabete, flavio, erce, serkan,ismail koybasi, yusuf erdogan
Seneye aramizda olmayacaklar: nwakame, puchacz
Durumu belirsiz olanlareres, hamsik, gervinho, kouassi
Olasi transfer durmundan olanlar:ugurcan, djnainy, cornelius, a.omur, bakesetas
Yani kadro tamamen degisecek. Bu durumda seneye sampiyonlar ligine kalmak bile basari sayilmali.
Ligde basari elde etmek ise imkansiza yakin olacaktir. Buyuk olasilikla yapilanma senesi olacak seneye.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)