Fenerin bu hafta Antepi yenmesine ihtimal bile vermiyorum. En iyi ihtimalleri beraberliktir. O kadar puan farkına rağmen galata, fenerden daha tehlikeli bir rakip bana göre.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Puan farkı var evet ama karşımızdaki yaratıkların ne kadar vahşice işler çevirdiklerini biliyoruz.
Evet iyi oynamıyoruz ama iyi puan topluyoruz
Ama her maç , Bu kadar coşksuz oynamak takozları da beraberinde getirebilir. Bence biraz daha agresif futbol ile atabildiğimiz kadarını atarak maçı kormayı hesaplamamız gerekiyor. Avcı çok sağlamcı bir futbol oynuyor ama her zaman kötü oyunv eaz şut ile maç kazanamayabiliriz.. Derbi maççları çok önemli olacaktır. Derbi maçlarını kaybetmemek gerekiyor. Ayrıca bir iki kayıp yaşarsak devamnda nasıl bir handikap ile karşılaşabileceğimizi kestiremiyorum
İşler iyi giderken konuşmak güzel olan
Devre arasında eksik mevkileri ve alternatifleri yaratmamız gerekiyor. Şenol Güneş şımarıklığı gibi Brozek kardeşleri getirmesek ve iyi bir forvet alsaydık 95 96 da da bu işi bitirmiştikYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
en yakın rakibimizin 10 puan önünde girdiğimiz haftayı en yakın rakibimizin 12 puan önünde kapattık. her hafta bize yarıyor, maaşallahİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Arkadaslar konu ile alakasiz ama elinde Mustafa Kemal Atatürk ve Trabzonspor temali wallpaper olan varmi ?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenev seriye baslar artik. Antep bu haldeyse sikeciler sifir organize olsa da rahat gol bulurlar. Erol da fb sevgisinden cok hirslanmaz zaten.
Bugun de trollerini ve basindaki tetikcilerini gectim iki tane yoneticisi bile twit atiyor, heriflerin mesajinda 2011 provokasyonu var. Dort koldan basladilar. Yapacagimiz ite cakala hic cevap vermeyip tamamen futbola odaklanmak. Gerci asil onemli olanlar takim ve hoca bunu yapiyor. Insallah da boyle devam ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar konu ile alakasiz ama elinde Mustafa Kemal Atatürk ve Trabzonspor temali wallpaper olan varmi ?
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
https://pbs.twimg.com/media/FDx7MJYXEAQvK2B?format=jpg&name=4096x4096
https://pbs.twimg.com/media/Ddg3rCaW4AAdHh_?format=jpg&name=4096x4096
En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 07.12.2021, 00:29.
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek wallpaper sayılmaz ama Twitter paylaşımlarımızdan bazı görseller var, belki işe yarayabilirler:
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
https://pbs.twimg.com/media/FDx7MJYXEAQvK2B?format=jpg&name=4096x4096
https://pbs.twimg.com/media/Ddg3rCaW4AAdHh_?format=jpg&name=4096x4096
Son iki link malesef acilmiyor[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. ile puan farkı;
9.hafta 2 puan
10.hafta 4 puan
11.hafta 4 puan
12.hafta 7 puan
13.hafta 7 puan
14.hafta 10 puan
15.hafta 12 puan
Puan farkının açılma hızı da arttı ve bu böyle gider bence ilk yarı sonu 18 puan gibi bir fark bekliyorum.
Yorum
-
Yine yaylana yaylana alacağımız bir 3 puan olacak Evellallah.
Sonra yorumcular yine ya Trabzon kazandı ama rakip şu kadar şut çekti cart curt diye kafa ütüleyecekler.
Puan farkını daha da açacağız İnşallah. Hayal kurmaya bile fırsatları kalmayacak inancım öyle.
Ertuğrul Doğan'in sözleri kıymetli. Hocasına bu kadar sahip çıkan bir yönetim ve takımı bu kadar sahiplenen işinin ehli bir hoca bir araya gelmiş. Bu başarı burdan geliyor arkadaşlar, tesadüf sanmayın.
İkinci yarıya kadar puan kaybı yasanmayacagini düşünüyorum. Devre arası da 2 tane deli fişek hucumcu aldık mı bunlara kafa kaldirtmayacağız.
Yorum
-
Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde evinde en uzun süre yenilmeyen takım, 1975-76 sezonu 9. haftadan 1981-82 sezonu 16. haftaya kadar toplam 90 maçlık ve 2304 günlük yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor'dur.
7576 7677 7778 7879 7980 8081 8182 7 sezonmu yapiyor böyle birsey olabilirmi yaburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İnanılmaz bir seri ya. Her maç rakipte boşa geldik modu hakim olur. Şimdi de güzel seriler yakalıyoruz da 7 sezon çok çok büyük bir şey.
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye Birinci Futbol Ligi'nde evinde en uzun süre yenilmeyen takım, 1975-76 sezonu 9. haftadan 1981-82 sezonu 16. haftaya kadar toplam 90 maçlık ve 2304 günlük yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor'dur.
7576 7677 7778 7879 7980 8081 8182 7 sezonmu yapiyor böyle birsey olabilirmi ya30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Ligin ikinci yarısı herşey yeniden başlayacak. fenerbahçe ve başakşehir'in potaya girmesi galatasaray'ın da yakında girecek olması ile ikinci yarı çok zorlu bir süreç yaşanacak. Trabzonspor'un kalan dört maçta başakşehir hariç diğer takımlardan üçer puan alması çok önemli. Başakşehir'den üç puan alınır demek çok zor çünkü adamlar gerçekten çok iyi form tuttu ve zirvenin gizli takipçilerinden biri. Trabzonspor, adanademirspor'a iki tane çok tehlikeli gol fırsatı verdi. Oynanan futbol pek iç açıcı değil ama takım, en azından rakibin oyununu bozmayı bir nebze öğrendi. Tff ve mhk'nin ikinci yarı devreye gireceği herkesçe malûm. Şu an ki puan farkı hiç önemli değil. Devre arasına 20 puan farkla da gidilse ne yapar eder o farkı eritirler. Trabzonspor'un, şu an sahip olduğu ciddiyeti hiç kaybetmemesi ve sadece oynanacak maça odaklanması gerek. Şu an ileriyi düşünme, şampiyonluk naraları atma zamanı değil. Şampiyonluk halinde takriben 25-30 milyon dolarlık bir gelirin trabzon şehrine gitmesine istanbul sermayesi kolay kolay izin vermez. Ama asla ümitsiz de olmamak gerek. Ciddiyet ve dikkat bir çok şeyi değiştirir.
Yorum
Yorum