Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16. Hafta | Antalyaspor 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'u çekirge olarak gören kuş beğinli şikebahçeliler, Trabzonspor'un verdiği emeği ve mücadeleyi yok saymaya çalışan şikebahçeliler,Trabzonspor'un kazandığı maçları şans eseri kazandı çekirge yine zıpladı diyen şikebahçeliler, Trabzonspor bütün şikebahçelileri yine Hep AĞLATACAK şikebahçeliler eşekler gibi anıra anıra Ağlayacaklar...
    En son deepmavi tarafından düzenlendi; 13.12.2021, 23:27.

Yorum

• Kaybetmenin iyi yanı olmaz ama güzel bir uyarı oldu bize.

Bu ligde hiçbir zaman rahatlayamazsın. Daha rahatız, biraz daha ipleri gevşetelim diyemezsin. Her zaman en iyi formunda olmak zorundasın.

Devre arası sanki fark yokmuş gibi, hatta farkı kapatması gereken bizmişiz gibi davranmalıyız. Bir kere şampiyon olalım sonrasında istediğimiz yatırımı yaparız, şu zincir kırılsın önce.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaybetmemiz şu an çok önemli değil. bu akşam fener puan kaybederse moralman da çökecektir biz yakalayamayacağını göstermiş olacaktır. ki ben bırak beraberliği gaziantebin yeneceğine eminim
        biri benim mesajı maçtan önce alıntılamış hiç sanmıyorum demiş ama sanırım silmiş mesajını gördüğüm kadarıyla
        demiştim demek çok zevkli oluyor
        En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 13.12.2021, 23:55.

Yorum

• Herşey Abdullah Avcı da bitiyor... Kalkıp da sağ beki solda oynatırsan... Daha yeni formaya ısınan Bakasetas ı ilk on bir de başlatırsan... Akın akın gelen rakibi karşılayamayan Berat a bu kadar sabredersen... Yol geçen hanı olan orta alana Siopis gibi bir dinamoyu koymazsan yenilgi kaçınılmaz olur. Biz wakaeme ve Abdulkadir olmadan da kazanabilecek bit sisteme, bir mücadele gücüne sahip olmalıyız. Ama üzülerek görüyorumki bu noktada b planımız yok. Ya da var işe yaramıyor. Ne diyelim artık fener ve cinconun kaybetmesi bizi biras teselli etti.

Yorum

• masouras net yem ya

Yorum

• Hala kendime gelemedim büyük bir yıkım oldu benim için.

Birçokları antalya’nın çok iyi oynadığını filan söylüyor ancak bu işten anlayanlar tabi ki bu maçta aslında kendi kendimizi mağlup ettiğimizin farkındadırlar. Büyük oranda 1 puana razı olup 3 olursa müthiş bir avantajla dönmenin hesabının yapıldığı bir deplasmandı ama olmadı maalesef.

Her şeye eyvallah ama kendi kalemize gol kesinlikle kabul edilemeyecek bir şey. Biz bu sezon herkese kenardan orta izni vermişiz zaten o yüzden sağlı sollu ortaların gelmesi beni şaşırtmamıştı ve endişe de etmemiştim.

Ancak sağ bek ayak içi kendi kalesine gol atınca yapacak bir şey olmuyor. O top çarpsa dizine filan öyle girse onu da zor da olsa kabul edebilirim ama plase kendi kalesine gol bizi yıkan şey oldu. Esas mevkii olmayınca bu golü yemiş olduk.

Yoksa rakibin bizi tekme tokat döverek sindirmesi, zeminin son derece kötü olması vs kesinlikle en az 1 puana olan inancımı etkilememişti ama maalesef bu gole hiç hazırlıklı değildim.

Tertemiz 1 puanımızı alıp oradan çıkacaktık.

Penaltı olabilir çok normal karşılıyorum yani Edgar’a bu konuda kızabileceksek de bana göre önemli değil bu takım 1 golü her şekilde kaldırır zaten. Ama Dorukhan’ın dalgınlığı çok moral bozucu oldu.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haftaya pazar 20:45 de puan farkı 14 e cikar
                😆😆😇😆😆
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ����������
                  Büyüksün
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Antalya maci sanki hayirli bir maglubiyet oldu.
                    Hem rakipler gecici gaza gelip, simdi dibi gordu.
                    Hem de bizim stresimiz gitmis oldu.
                    Bence artik daha rahatiz.
                    Ve antalya maci oncesine gore artik daha da avantajliyiz.
                    Hatalarimizdan da ders almis gibiyiz.
                    Tabi bu cumleleri altay macindan sonra soyleyebilmek onemli.
                    Cunku antalya sonrasi ilk deplasman altay.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Büyüksün
                      Fb Antep ve bjk maçını oynamamisti ��
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bizi yenen antalyaspor ertesi hafta yenildi bugün de sahasında lig sonuncusu kasımpaşa ile berabere kaldı. tipik anadolu takımı işte. bide nuri şahin'i övenler falan vardı. küme düşse şu antalyaspor da kurtulsak böyle boş bir camia yok.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başlığı armağan acmis normal yenilmemiz.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Adamlar bizden sonra haftalardır galibiyet yüzü görmediği gibi üstüne bir de final maçı kaybettiler şuan düşme potasındalar. O gün nuri şahin denen futbolculuğu bile vasat olan tipi övenler şimdi yerden yere vuruyor. 9 kişilik kayserispor'a gol atamamaları da cabası. İkinci yarı şunları evire çevire yenip kümeye yollasak harika olacak.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                            X