2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Takımı tebrik ederim. Oynanan futbolu çok beğendim.
Macin iyileri hamsik peres ve girdikden sonra trondsendi..waka 2 kere pas verecegi yerde bencillik yapmasa macin yildizi olabilirdi heralde elime bidaha boyle firsat gecmez diye dusundu..hoca umarim ismail yerine bek de trondsenin oynamasi gerektigini gormustur en azindan yerli kisitlamasi olmayan su macda onunla baslamaliydi omur berat degisikligini anlamadim resmen elimizde ki oyunu rakibe verdik yeniden
Oooo yeni gördüm kale arkası takımı çağırıp '' Güzeller içinde... '' içinde şarkısını söyleyip destek vermiş. Helal olsun.
Su son dort macta gorunen isim olarak hala form tutamamis üç isim var. Ugurcan/Hugo ve Berat. Evet Hugo kaliteli stoper ama yanindaki Edgar tüm aciklarini kapamasa Hugoyu tefe koydukduk simdi. Bazen uyuyor, araya adam kaciriyor, iska geciyor vs. Saka maka bir adet en azindan vasatustu bir stoper sart.
Mevki olarak ise solbek bizi cok yaracak. Orayi oturtamayacagiz gibi
ERTUĞRUL DOĞAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜŞMANIYIM
Bu maçı 3 İstanbul takımından biri oynasa skor ne olurdu?
#TRABZONSPOR#
İyidik daha iyi olacağız. Teşekkürler takım.
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Mourinho : Daha once dedıgım gıbı konferans lıgı macı degıl sampıyonlar ligi gibi mac oldu. Cok iyi takımı karsı karsıya goroduk. Sampıyonlar ligi seviyesinde ıkı takım gorduk. Bu iki takımdan birinin elenecek olması uzucu ama tabıkı Trabzonspor'un elenmesini isteriz.
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Ligte şu oyunu oynadığımızda zaten helva gibi dağılacak rakipler, bu takım milli aradan sonra Allahında izniyle ligi domine edecek!
Vaka reyiz belki bencillik yaptı ama adam roma filan ayırt etmeden herkese karşı oynuyor. Hamsik büyük adam. Peres nokta transfer. Ben takımı çok beğendim. Şu eleştiriler bile takımdaki beklentiyi gösteriyor. Oynadığımız takım Roma ve oynanan oyun mükemmel. Keyfini çıkarın. 7 gün çabuk geçse de maç gelse diyorum.
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamsik ve Peres büyük oynadı bugün.
Uğurcan,Gervinho ve Baka ise kötüydüler.
İsmail ve Berat yetersizdi.
Trondsen ve Ömür, ümit verici oynadılar.
Hugo yine formsuz, Edgar yine iyi oynadı.
Maça çok iyi başladık yine çok basit goller yedik oyuna rakipten daha fazla hakim olduk daha fazla pozisyon ürettik wakayemenin benim saydığım 3 sutu kalecinin kucağına gitti corneliusun oyuna girer girmez rakibine rağmen yaptığı net kafa golü mükemmeldi son golü yemek üzdü sadece en azından bu maçı berabere bitirebilirdik geri kalan herşey için teşekkürler TRABZONSPOR
bu akşam ülke takımlarımızın rakiplerinin tranfermakt kadro değerleri 5-10 milyon Euro arasında değişirken bizim rakip romanın değeri 400-410 milyon Euro arası eleştiri yaparken bunu goz ardı etmeyelim
Son olarak sadece bu maç için söylemiyorum Uğurcan bu transfer sezonu içinde istenirse 10 milyon Euro versinler kesinlikle ama kesinlikle satilmali hem ona hem takıma yazık ...
Saglik olsun gardaslar.Fazla takmayin futbolu, zaten tiyatro.Maclara bile bakmayin, yenince özet izleyin benim gibi.Roma gibi büyük takimlara karsi izleyin o ayri tabi.
Bu futbolun üstüne koya koya gidelim biz. Seneye makine düzeninde ş.ligi play-offlarını bile geçeriz.
türk futbolu ile avrupa futbolu arasında uçurum giderek açılırken biz avrupalı üst düzey bir takıma karşı avrupalı gibi oynadık. seviye farkı vardı ki bu normal ama sahadaki bu duruş nedeniyle abdullah hocaya defalarca teşekkürler.
taraftarın oyuncuları çağırması mükemmel olmuş
bu takım şampiyon olacak eksikliklerimiz var ama rakiplere bakınca bu lig bizim için çok kolay olacak gibi görünüyor.
ah yerli kısıtı olmayacaktı varya of offf
bence ömür bu maçta yedekten de olsa oyuna girmeliydi..
Attan inip eşeğe bindik!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)