Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uzun Sokak trafiğe kapatılsın!!!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Uzun Sokak trafiğe kapatılsın!!!

artık yürünmeyecek hale geldi uzun sokak, tanjant yolu da açıldı orası kullanılsın artık, az önce meydandaydım son noktaya ulaşmış durumda yoğunluk, arabalar tehlikeli olmaya başladı, bir de son dönemin popüler şarkılarını son ses açıp dinleyen krolar var, karşıdan gelen tanıdığını gören biri yaya geçişini tamamen kapatıyor, uzun sokak hakkında bilgisi olan var mı? nedir yapılan planlar?
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

artık yürünmeyecek hale geldi uzun sokak, tanjant yolu da açıldı orası kullanılsın artık, az önce meydandaydım son noktaya ulaşmış durumda yoğunluk, arabalar tehlikeli olmaya başladı, bir de son dönemin popüler şarkılarını son ses açıp dinleyen krolar var, karşıdan gelen tanıdığını gören biri yaya geçişini tamamen kapatıyor, uzun sokak hakkında bilgisi olan var mı? nedir yapılan planlar?
    orda da var mı bunlardan ya?...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      orda da var mı bunlardan ya?...
      hem de nasıl, dakika başı geçiyorlar...

Yorum

ben en son izine geldigimde, kapanacagini duymu$tum ???
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben en son izine geldigimde, kapanacagini duymu$tum ???
          ben de duymuştum bir sene oldu hareket yok, güya elektrik direkleri yer altına alınıp kapatılacaktı ama bir hareket yok...

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben de duymuştum bir sene oldu hareket yok, güya elektrik direkleri yer altına alınıp kapatılacaktı ama bir hareket yok...

ayman'i almamizi bekliyorlar
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

böyle bişi olursa buna herkesten çok ben sevınırım.sırf bundan sebep tanjanta çıkıyom yürümek için

Yorum

kapatılsın evet.rahat rahat yürüyebilelim...ama alternatif yolar yapılmadan buıimkansız
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

KapatıLacak önümüzdeki 50yıL içinde
                  T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
                  The Barracuda Style

Yorum

Ben de daha önceden söylemiştim Uzun Sokak'ın trafiğe kapatılmasını,hatta araba yolu ve kaldırımlar birleştirilip güzel bir düzen verilmeli.
                    keyif adamı ..

Yorum

bencede kapatılsınnnnnn..hem güzel bi havası olur daha bu akşam tıklım tıklımdı sokaklar yürürken ne bu kalabalık dedik,tanjanta attık kendimizi..bi bilgim yok olağan planlardan ama seviniris yani biran önce olursa

Yorum

Daha öncede tartışıdı diye hatırlıyorum böyle bir konu.Kapatılması gerçekten çok güzel olur,Belediyenin bu yönde bir projeside var ama telekom ve tedaş'ın altyapısını bitirmesini bekliyor.
                        ...Ayrıca şu tabela kirliliğinin de kaldırılması lazım her dükkan 2-3 tabela asmış sokağa yatay ve dikey,1 ay önce geldiğimde şöyle beton helvanın ordan aşağıya doğru bir baktım olamaz böyle bir karmaşa.
                        ...Şöyle trafafiğe kapatılıp güzel bir düzenleme ve ışıklandırma ile çok mükemmel bir yer olur.

Yorum

kapanmasın yaaa,arabayla gecerken ne güzel hava atılıy,kızları kesiyoruz
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kapanmasın yaaa,arabayla gecerken ne güzel hava atılıy,kızları kesiyoruz
                            bunlardan birini sallandıracan meydanın ortasında.
                            duyanda arabasını porshe sanacak.bilidiğimiz mitsubishi minibüs.teybinden ses çıkmadığı zaman ağzıyla efekt yapıyo giderken.öyle hava atıyo bizimki
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

Ben geçen sene 2007 de kapatılacak diye duymuştum ama nerdee Trabzon bura Trabzon burda yok böle şeyler...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X