artık yürünmeyecek hale geldi uzun sokak, tanjant yolu da açıldı orası kullanılsın artık, az önce meydandaydım son noktaya ulaşmış durumda yoğunluk, arabalar tehlikeli olmaya başladı, bir de son dönemin popüler şarkılarını son ses açıp dinleyen krolar var, karşıdan gelen tanıdığını gören biri yaya geçişini tamamen kapatıyor, uzun sokak hakkında bilgisi olan var mı? nedir yapılan planlar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Uzun Sokak trafiğe kapatılsın!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
artık yürünmeyecek hale geldi uzun sokak, tanjant yolu da açıldı orası kullanılsın artık, az önce meydandaydım son noktaya ulaşmış durumda yoğunluk, arabalar tehlikeli olmaya başladı, bir de son dönemin popüler şarkılarını son ses açıp dinleyen krolar var, karşıdan gelen tanıdığını gören biri yaya geçişini tamamen kapatıyor, uzun sokak hakkında bilgisi olan var mı? nedir yapılan planlar?"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorda da var mı bunlardan ya?...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben en son izine geldigimde, kapanacagini duymu$tum ???bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de duymuştum bir sene oldu hareket yok, güya elektrik direkleri yer altına alınıp kapatılacaktı ama bir hareket yok...
ayman'i almamizi bekliyorlar*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
Daha öncede tartışıdı diye hatırlıyorum böyle bir konu.Kapatılması gerçekten çok güzel olur,Belediyenin bu yönde bir projeside var ama telekom ve tedaş'ın altyapısını bitirmesini bekliyor.
...Ayrıca şu tabela kirliliğinin de kaldırılması lazım her dükkan 2-3 tabela asmış sokağa yatay ve dikey,1 ay önce geldiğimde şöyle beton helvanın ordan aşağıya doğru bir baktım olamaz böyle bir karmaşa.
...Şöyle trafafiğe kapatılıp güzel bir düzenleme ve ışıklandırma ile çok mükemmel bir yer olur.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekapanmasın yaaa,arabayla gecerken ne güzel hava atılıy,kızları kesiyoruz
duyanda arabasını porshe sanacak.bilidiğimiz mitsubishi minibüs.teybinden ses çıkmadığı zaman ağzıyla efekt yapıyo giderken.öyle hava atıyo bizimkiT R A B Z O N S P O R
- Alıntı
Yorum
Yorum