Skor anlamında beklediğimden daha iyi bir açılış yaptı. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Adı geçtiğinde, fiziksel özelliklerine baktım, videosunu izledim, bacak boyuna baktım. Evet bu ligde uzun bacaklılar iş yapar. elde bir sürü örnek var. çok katkı vereceğine bu kadar emin olduğum yakın zamanda başka futbolcu yoktu.
daha durun sol çaprazdan kaleye hayvan gibi vurup deplasmanda sürpriz goller atacak. wakame!
Yorum
-
biraz yavaş adam eksiği var direnen takımlar karşısında etkili olmayabilir seri olur ve daha hazır olursa etkili olur diye düşünüyorum
maç 3-0 iken 4üncü golde asisti güzeldi ama topu az daha kaptırıyordu dikkat etmesi lazım biraz daha disiplinli olması şart bazı açıklarını gördüm bu maçta gene de iyi daha iyi olur hoca ve teknik heyetin eskikleri konusunda yeterli desteği verirse daha iyi olur"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bu yetenekle bu yaşına kadar nasıl sıçrama yapmamış. Acaba ne eksiği var çok merak ediyorum.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Erdal Hos: Nwakaeme gecen sene ki yönetime de önerildi. Ersun Yanal onay vermeyip Volka Sen'i aldi.
Yorum
-
Henüz İsrail ligi temposunda... Bekleyin...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
15 yıl sonra beyni olan kanat geldi..
"ligin" bu yıl en iyi transferi (bir maçlık yorum değildir)
ligde kendisinden daha kuvvetli kanat oyuncusu yoktur..fiziki açıdan çok üst düzey..çoğu stoper, bek ve avanesini yürüyerek birçok maçta geçeceğine lig içerisinde şahit olacağız..
daha iyi olmasının tek koşulu takım oyunu yani Burak ın olmamasıdırEn son özçelik61 tarafından düzenlendi; 03.09.2018, 11:48.Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum