Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Skor anlamında beklediğimden daha iyi bir açılış yaptı. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.

Yorum

• Adı geçtiğinde, fiziksel özelliklerine baktım, videosunu izledim, bacak boyuna baktım. Evet bu ligde uzun bacaklılar iş yapar. elde bir sürü örnek var. çok katkı vereceğine bu kadar emin olduğum yakın zamanda başka futbolcu yoktu.

daha durun sol çaprazdan kaleye hayvan gibi vurup deplasmanda sürpriz goller atacak. wakame!

Yorum

• yiğen naptın sen ya..karaların sülo sen miydin

Yorum

• Babel'in içe katederek, skor yapan ve pozisyon hazırlayan versiyonunu bulduğumuzu düşünüyorum.

Bu çizgisini bozma ise bizi Mayıs'a kadar hedefi olan bir takım yapar.

Yorum

• biraz yavaş adam eksiği var direnen takımlar karşısında etkili olmayabilir seri olur ve daha hazır olursa etkili olur diye düşünüyorum

maç 3-0 iken 4üncü golde asisti güzeldi ama topu az daha kaptırıyordu dikkat etmesi lazım biraz daha disiplinli olması şart bazı açıklarını gördüm bu maçta gene de iyi daha iyi olur hoca ve teknik heyetin eskikleri konusunda yeterli desteği verirse daha iyi olur
            "Annuit cœptis"

Yorum

• "Gol makinesi diye aldık gol makinesi çıktı" esprisi yapıldı mı?

Yorum

• Bu adam bu yetenekle bu yaşına kadar nasıl sıçrama yapmamış. Acaba ne eksiği var çok merak ediyorum.

Yorum

• Ne olursa olsun tek maça göre çok zirveye taşımayalım...

Nazar değmesin...

Bakalım buu katkı istikrarlı mı olacak önemli olan o...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk maç için beklediğimden çok çok iyi çıktı. İnşallah böyle devam edersin Tony...
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu adam bu yetenekle bu yaşına kadar nasıl sıçrama yapmamış. Acaba ne eksiği var çok merak ediyorum.
                      Böyle topçular oluyor hocam, çok nadir de olsa İsrail ligidir Kıbrıs Rum ligidir, Ukrayna ligidir, bizim ligdir, bu tarz liglerde tek tük oluyor, mesela Yattara mesela Jaja, bulmak mesele.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yılan değil bence adam üstüne sürüyor herkesin cüsseye de bakarsak çok net boğa bu adam.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Erdal Hos: Nwakaeme gecen sene ki yönetime de önerildi. Ersun Yanal onay vermeyip Volka Sen'i aldi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Henüz İsrail ligi temposunda... Bekleyin...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Nazar değmemesi için forumda övülmesi yasaklanmalı övene en az 1 hafta nopost cezası verilmeli ilk iş olarak başlığa kilit vurarak başlayalım.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 15 yıl sonra beyni olan kanat geldi..
                                "ligin" bu yıl en iyi transferi (bir maçlık yorum değildir)
                                ligde kendisinden daha kuvvetli kanat oyuncusu yoktur..fiziki açıdan çok üst düzey..çoğu stoper, bek ve avanesini yürüyerek birçok maçta geçeceğine lig içerisinde şahit olacağız..
                                daha iyi olmasının tek koşulu takım oyunu yani Burak ın olmamasıdır
                                En son özçelik61 tarafından düzenlendi; 03.09.2018, 11:48.
                                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X