Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok merak ettim...Asyada bayrağı ayyıldız Azerbaycan,Özbekistan,Türkmenistan... Başka hangi ülke var ki ? Kaldı ki bu ülkelerde o kriterde futbolcu yok
    İyi hatırlattınız. Özbekistan pazarına neden uzağız ? Bu ülkede federasyonun regülasyonları hakkında çok bilgi sahibi değilim ama mümkün ise misal Taşkent'te filan gidip akademi futbolcu seçmeleri yapılsın , 3-5 futbolcuyu tam burslu olarak Türkiye'ye getirsinler , çok büyük ihtimalle yarısı A takıma çıkmayı başarır.

Şimdi başarısız bir Şeydayev örneği vermeye de lüzum yok. Olmamasının pek çok nedeni var sayfalar alır fakat önemli olan şu bu futbolcunun bize maliyeti neredeyse sıfır , böyle sürekli deneyeceksin.

Bakın mesela , Özbek Milli takım rotasyonlarına bakın , çoğu potansiyeli olan ancak o potansiyeli dönüştürecek mücadele ortamı bulamayan oyuncular. Temur Abdukholiqov diye bir futbolcu var misal , Özbek ligi önüne katmış ama gitmiş Katar ligine... Kontratı bitmiş , 3. santrafor desen ödeyeceğin yıllık ücret belki 250 belki 300bin euro.

Gürcistan'dan, İran'dan başlayarak tüm doğumuz , bizim doğal futbolcu kaynaklarımız olmalı ve bunu bir şekilde altyapıyla birlikte yürütmeliyiz.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.05.2018, 20:26.

Yorum

• iyi o zaman

devam önerelim

burakín yerini rahatlikla dolduracak biri, tabiiki bonsevisizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1,7 milyon net paraya rahat gelir, benfica 2 milyon brüt önermis= 1,25 net
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyi o zaman

devam önerelim

burakín yerini rahatlikla dolduracak biri, tabiiki bonsevisizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1,7 milyon net paraya rahat gelir, benfica 2 milyon brüt önermis= 1,25 net
        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne diy yine, beni bloke etti

Ünal Karaman

Yorum

ne diy yine, beni bloke etti
            Screenshot_20180523-204518.jpg

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi hatırlattınız. Özbekistan pazarına neden uzağız ? Bu ülkede federasyonun regülasyonları hakkında çok bilgi sahibi değilim ama mümkün ise misal Taşkent'te filan gidip akademi futbolcu seçmeleri yapılsın , 3-5 futbolcuyu tam burslu olarak Türkiye'ye getirsinler , çok büyük ihtimalle yarısı A takıma çıkmayı başarır.

Şimdi başarısız bir Şeydayev örneği vermeye de lüzum yok. Olmamasının pek çok nedeni var sayfalar alır fakat önemli olan şu bu futbolcunun bize maliyeti neredeyse sıfır , böyle sürekli deneyeceksin.

Bakın mesela , Özbek Milli takım rotasyonlarına bakın , çoğu potansiyeli olan ancak o potansiyeli dönüştürecek mücadele ortamı bulamayan oyuncular. Temur Abdukholiqov diye bir futbolcu var misal , Özbek ligi önüne katmış ama gitmiş Katar ligine... Kontratı bitmiş , 3. santrafor desen ödeyeceğin yıllık ücret belki 250 belki 300bin euro.

Gürcistan'dan, İran'dan başlayarak tüm doğumuz , bizim doğal futbolcu kaynaklarımız olmalı ve bunu bir şekilde altyapıyla birlikte yürütmeliyiz.
              Bir topçu daha var Özbekistanli, gelecek vaad eden, ama unuttum simdi... var oralarda yetenekler bence de, ama ortam yok, kesinlikle dogrudur...
              Rus takimlarinda da çok var Türk cumhuriyetlerinden olan gençler, ya da aslen orali olan...
              Bulgaristan Türkler'i de var gözlemlememiz gereken, bence

(KenanDanismaz iyi trollük yapiyor yaa, anca sallar))
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]15581[/ATTACH]
                ben bu adamin Allah 1 yazisi disi biseye inanmam

ha, dogruysa kaciran yönetim assin kendini

Ünal Karaman

Yorum

ben bu adamin Allah 1 yazisi disi biseye inanmam

ha, dogruysa kaciran yönetim assin kendini
                  Ben Sezer Özkan ve bunu çözemedim yıllardır.

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence ise yaramaz, benim reçete daha iyi =) sat takasta kullan bir sekilde degerlendir... 15m€ tatli gözüküyor ama içine 7 topçu sigdirmis usta..

bizimkiler bu tarzda transfer yapacak da, biz köreceuk he mi ?

ben göremiyorum.. avg secure vp ile Türkiye'deymis gibi ayarladim kendimi, yine yok...

çözemedim yaa, kim bu acep...
                    Instagram: mbaye09
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Instagram: mbaye09
                      istesek kosa kosa gelebileceklerden bu da ama rahatsiz yaa tam bir damdoy

Yorum

• .........................Uğur Can.............................

Pereira....H.Türkmen...Serdar Taşçı.....Novak

.....................Okay Yokuşlu.......................

Abdülkadir........Emre Akbaba.............Ryan Mendez

.......................Yusuf Yazıcı...........................

.......................Vagner Love.........................
                        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

istesek kosa kosa gelebileceklerden bu da ama rahatsiz yaa tam bir damdoy
                          Bizi biturdi Dame N'Doye
                          Yenusi gelmeye oy oy
                          Yönetim hata ederse
                          Taraftar kafayi koy

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            .........................Uğur Can.............................

Pereira....H.Türkmen...Serdar Taşçı.....Novak

.....................Okay Yokuşlu.......................

Abdülkadir........Emre Akbaba.............Ryan Mendez

.......................Yusuf Yazıcı...........................

.......................Vagner Love.........................
                            asiri hücumcu gibi gözüküyor ama hayir demem buna ben, ve çok da iyi âni hücum yapariz bunlarla, öyle böyle degil...
                            Yattara Szymkowiak Gökdeniz FatihTekke dönemi gibi
                            İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizi biturdi Dame N'Doye
                            Yenusi gelmeye oy oy
                            Yönetim hata ederse
                            Taraftar kafayi koy

olmaaayii
                            simdi atasim da yok ama bir ara atacam yine bir seyler... hele transfer dönemi gelsin hoca belli olsun...

Yorum

asiri hücumcu gibi gözüküyor ama hayir demem buna ben, ve çok da iyi âni hücum yapariz bunlarla, öyle böyle degil...
                              Yattara Szymkowiak Gökdeniz FatihTekke dönemi gibi

olmaaayii
                              simdi atasim da yok ama bir ara atacam yine bir seyler... hele transfer dönemi gelsin hoca belli olsun...
                              Takım iyi değil tutturamıyoruz.

Yorum

• Karim Ansarifard bu sezonki performansıyla değerini dörde katladı.

Alireza Jahanbakhsh da Napoli yolcusu. Napoli Milik'ten sonra bir Hollanda ligi golcüsünü kadrosuna katacak gibi.

İran pazarına girelim. İyi iş var burada.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X