Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
@kadirgazioglu BMN'nin amblemi görüntüyü bozmuş bence, yazı olarak da etiketlediğin için amblemsiz daha hoş durur gibi Kadir. Eline sağlık tekrardan, eksik olma
Bizim logonun kalitesi düşük ondan öyle gözüküyor bence hocam
@kadirgazioglu ellerine sağlık. Bizim logonun kaliteli versiyonu için benimle veya [MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] ile iletişime geç
En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 08:50.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] [MENTION=29407]Burak DERELİ[/MENTION]
hocam şimdi biraz karışık geliyor göze böyle bir fifa oyun için görseli gibi oldu bence onu hiç istemedim alttaki yeşil biraz soluk olmalı vs.. zaten boş olmayacak böyle çok işi var: )
logo konusunda da şimdi bunu aslında böyle atmayacaktık fikirlerinizi almak için gönderdim bir bakıma
niyetim eğer mümkün olursa ve istediğim gibi fotoğraf bulabilirsem her futbolcu için böyle bir çalışma yapmak
bir şablon oluşturmak üsttekiler 2. seçeneğim alttaki de ilk denediğim
@Faruk BERBER @Burak DERELİ
hocam şimdi biraz karışık geliyor göze böyle bir fifa oyun için görseli gibi oldu bence onu hiç istemedim alttaki yeşil biraz soluk olmalı vs.. zaten boş olmayacak böyle çok işi var: )
logo konusunda da şimdi bunu aslında böyle atmayacaktık fikirlerinizi almak için gönderdim bir bakıma
niyetim eğer mümkün olursa ve istediğim gibi fotoğraf bulabilirsem her futbolcu için böyle bir çalışma yapmak
bir şablon oluşturmak üsttekiler 2. seçeneğim alttaki de ilk denediğim
Kafandakileri yapamasanda yaptıkların güzel oluyor. Birde kafandaki olsa ne olurdu
Ellerine sağlık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
denemedim uygun olur ama yüksek çözünürlük ekranlarda pixel sorunu olabilir
ben 1920x1080 olarak hazırlıyorum foruma yüklerken sistem kırpıyor
şimdi onu mesaj atacaktım kalite sorunu yaşayan için mesaj olarak atabilir diye
denemedim uygun olur ama yüksek çözünürlük ekranlarda pixel sorunu olabilir
ben 1920x1080 olarak hazırlıyorum foruma yüklerken sistem kırpıyor
şimdi onu mesaj atacaktım kalite sorunu yaşayan için mesaj olarak atabilir diye
Peki bunun için özel bir çalışma yapılabilir mi? Mobil için bir çalışma yapıp multimedia bölümünde sergileriz. Çok da güzel olur.
Yorum