Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hepsi on numara. Hangisini kullansam karar vermiyorum. Elinize sağlık
    ( ゚д゚)

Yorum

burası boş kalmasın diğerleri ile aynı link
      012.jpg012-.jpg
      En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 30.07.2017, 22:34.

Yorum

[MENTION=39109]kadirgazioglu[/MENTION] BMN'nin amblemi görüntüyü bozmuş bence, yazı olarak da etiketlediğin için amblemsiz daha hoş durur gibi Kadir.

Eline sağlık tekrardan, eksik olma
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 01:27.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @kadirgazioglu BMN'nin amblemi görüntüyü bozmuş bence, yazı olarak da etiketlediğin için amblemsiz daha hoş durur gibi Kadir. Eline sağlık tekrardan, eksik olma
          Bizim logonun kalitesi düşük ondan öyle gözüküyor bence hocam
          @kadirgazioglu ellerine sağlık. Bizim logonun kaliteli versiyonu için benimle veya [MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] ile iletişime geç
          En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 08:50.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

[MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] [MENTION=29407]Burak DERELİ[/MENTION]
            hocam şimdi biraz karışık geliyor göze böyle bir fifa oyun için görseli gibi oldu bence onu hiç istemedim alttaki yeşil biraz soluk olmalı vs.. zaten boş olmayacak böyle çok işi var: )
            logo konusunda da şimdi bunu aslında böyle atmayacaktık fikirlerinizi almak için gönderdim bir bakıma
            niyetim eğer mümkün olursa ve istediğim gibi fotoğraf bulabilirsem her futbolcu için böyle bir çalışma yapmak
            bir şablon oluşturmak üsttekiler 2. seçeneğim alttaki de ilk denediğim

Yorum

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Faruk BERBER @Burak DERELİ
              hocam şimdi biraz karışık geliyor göze böyle bir fifa oyun için görseli gibi oldu bence onu hiç istemedim alttaki yeşil biraz soluk olmalı vs.. zaten boş olmayacak böyle çok işi var: )
              logo konusunda da şimdi bunu aslında böyle atmayacaktık fikirlerinizi almak için gönderdim bir bakıma
              niyetim eğer mümkün olursa ve istediğim gibi fotoğraf bulabilirsem her futbolcu için böyle bir çalışma yapmak
              bir şablon oluşturmak üsttekiler 2. seçeneğim alttaki de ilk denediğim
              Kafandakileri yapamasanda yaptıkların güzel oluyor. Birde kafandaki olsa ne olurdu
              Ellerine sağlık
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Eline sağlık [MENTION=39109]kadirgazioglu[/MENTION] gerçekten güzel çalışmalar.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

[MENTION=29407]Burak DERELİ[/MENTION] #17 numaralı gönderideki amacım bunun gibi olmasıydı

bunu hoş geldin mesajı olarak yapıp psd saklamadım en beğendiğim bu oldu

Yorum

[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] teşekkür ederim inşallah daha güzel işler çıkartırım
                    En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 10:06.

Yorum

Ekli dosyalar
                      En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 13:46.

Yorum

Ekli dosyalar
                        En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 13:47.

Yorum

Kadir, bunlar mobil için uyumlu mu?
                          Ayağa KALK!

Yorum

denemedim uygun olur ama yüksek çözünürlük ekranlarda pixel sorunu olabilir
                            ben 1920x1080 olarak hazırlıyorum foruma yüklerken sistem kırpıyor
                            şimdi onu mesaj atacaktım kalite sorunu yaşayan için mesaj olarak atabilir diye

Yorum

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              denemedim uygun olur ama yüksek çözünürlük ekranlarda pixel sorunu olabilir
                              ben 1920x1080 olarak hazırlıyorum foruma yüklerken sistem kırpıyor
                              şimdi onu mesaj atacaktım kalite sorunu yaşayan için mesaj olarak atabilir diye
                              Peki bunun için özel bir çalışma yapılabilir mi? Mobil için bir çalışma yapıp multimedia bölümünde sergileriz. Çok da güzel olur.
                              Ayağa KALK!

Yorum

özel çalışmayı biraz daha açıklar mısın yiğit
                                yani sadece telefon tablet arkaplan özel çalışması mı?
                                En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 23:16.

Yorum

Çalışıyor...
                                X