Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Wallpaper Çalışmaları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[MENTION=39109]kadirgazioglu[/MENTION] Emeğine ve beynine sağlık kardeşim,çok güzel çalışmalar,ben de bilgisayarıma indirdim.
    Yeni çalışmalarını bekliyorum.
    • Memento mori

Yorum

@sasone teşekkürler güle güle kullanın
      En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 23:16.

Yorum

Abi eline sağlık hepsi çok güzel olmuş. Ama bunları yüksek çözünürlüklü olarak başka bir siteden versen sana zahmet.
        Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

Bence gayet güzel oldu. Elinize sağlık [emoji4]
          www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            özel çalışmayı biraz daha açıklar mısın yiğit
            yani sadece telefon tablet arkaplan özel çalışması mı?
            Evet evet. Yani Mobil cihazlar için özel bir çalışmadan bahsediyorum. Bir arkaplan yaptığında bunu aynı zamanda yüksek çözünürlüklü olarak mobile de uyarlama şansımız var mıdır?

Biz de bu çalışmaları forumdan yüksek çözünürlüklü olarak sunmanın bir yöntemini araştıracağız bu arada.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

[MENTION=50740]CinarTS[/MENTION] öncelikle teşekkürler şu an böyle yapmam sadece foruma üye olanların görebilmesi için
              kendi blogumdun atmak istemedim çünkü belli bir süre sonra sıkılıp temizliyorum oraları
              BMN yi logo ya da imza olarak ekleyip yüksek kalite harici bir siteden tekrar yükleme yapacağım gönderilere

Yorum

[MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]
                ben deneyememiştim düşündüğüm gibi oldu sıkılmadan kullanın inşallah: )
                kaliteli halini yükleme işini çözersek onu kullanırsınız daha güzel olacaktır ikisinin arasında yarı yarıya fark var [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]
                yüksek kaliteli halleri her kullanıma uygun olur sadece kenar köşe sıkıntısı olabilir çok az bir ekranda
                sadece ekleme işini nereye yapacağımız kalıyor

Yorum

İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Adem Akyüz'
                  ben deneyememiştim düşündüğüm gibi oldu sıkılmadan kullanın inşallah: )
                  kaliteli halini yükleme işini çözersek onu kullanırsınız daha güzel olacaktır ikisinin arasında yarı yarıya fark var @Yiğit Gayretli
                  yüksek kaliteli halleri her kullanıma uygun olur sadece kenar köşe sıkıntısı olabilir çok az bir ekranda
                  sadece ekleme işini nereye yapacağımız kalıyor
                  Forum kısmında teknik imkan nedir, ilgili arkadaşlara soracağım.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Uzun zamandır böyle kaliteli çalışmalara denk gelmemiştim.
                    Emeğinize sağlık.
                    Yüksek çözünürlüklü çalışmaları da bekliyoruz.
                    Hamiş

Yorum

chelsea için hazırlanmış beğendiğim bir görsel vardı onu örnek alarak yaptım bayrak istediğim gibi olmadı beğenen olursa kullanması için birkaç değişik halini hazırladım

daha sonra ben üzerinde değişiklik yaparak tekrar yüklerim : )
                      009.jpg009-.jpg009---.jpg009----.jpg

Yorum

Gerçekten çok güzel ve farklı çalışmalar. Hangi birini seçsem bilemedim.
                        Hamiş

Yorum

sıkılmadan severek kullanın inşallah
                          daha önce gönderilen çalışmalar ( 2 adet masaüstü hariç mobil cihazlar için 1920x1080px) için gdrive linki:
                          En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 26.07.2017, 22:10.

Yorum

Teşekkürler...
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

bayrak işi hoşuma gitti biraz
                              chelsea için yapılmış benzer görsel var biraz daha değişik versiyonları
                              sosyal medya kapak ve masaüstü duvar kağıdı olarak kullanımı güzel oluyor
                              010.jpg010-.jpg010--.jpg

orijinal boyutlar için gdrive linki

Yorum

Çalışıyor...
                              X