abdulkadir oynayabilecegi süper lig yada daha iyi yetisebilecegi bir avrupa takýmýna gitmeli burda yazýk olacak.
abdulkadir oynayabilecegi süper lig yada daha iyi yetisebilecegi bir avrupa takýmýna gitmeli burda yazýk olacak.
Ömür müthis bir pas atarak ücüncü golün asistini yapti.
Abdüþ müthiþ bir asist yaptý. Kalite akýyor.
88'de son deðiþiklik olarak oyundan alýndý. Genel performansý iyiydi. Takýmý baþarýlý þekilde yönetti. Ýnce iþler yaptý ara sýra. Sadece temposu biraz düþüktü takýmdaki bazý arkadaþlarýna nazaran. O da normal karþýlanabilir.
Konu Yiðit Gayretli tarafýndan (11.10.2016 Saat 16:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
u19 milli takýmýndaki tek 99'lu Abdülkadir. takýmda diðer tüm oyuncular 98 doðumlu.
üst yaþ kategorisine terfi etmesi bile kendi yaþ grubunun ne kadar üstünde olduðunun göstergelerinden.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
biraz durgundu, daha hareketli olmali
ama iyide tekmeler yedi
asistin linki
https://twitter.com/trabzonsporuln/s...45747296137221
Konu selcuk tarafýndan (11.10.2016 Saat 17:14 ) deðiþtirilmiþtir.
"Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
yildizlari parlayacak oyuncular basliginda bütün mac var
asist 83. dakikada dogru hatirliyorsam
http://forum.bordomavi.net/showthrea...uncular/page68
Konu selcuk tarafýndan (12.10.2016 Saat 00:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Ünal Karaman
Rusya ve Ýtalyadaki gibi yedek klübesinde 12 oyuncu olabiliyor olsa keþke, en azýndan her maç oyuna girebilme ihtimali ve heyacaný olur
Bu gibi çocuklarý Avrupa'nýn en büyük takýmlarý bile çatýr çatýr oynatýp kazanýyor, biz gs deplasmanýnda yedekte 2 stoper, bir solbek, 2 forvet ile çýkýp ortasahada en çok gelecek vadeden Türk oyuncu olduðu bir çok otorite tarafýndan belirtilen bir genci yedek kulübesine bile almýyoruz, hem de ortasahaya adam lazýmken... Bu þartlarda bu çocuk yedek olarak bile þans bulamayacaksa kadro büyüdükçe nasýl þans bulacak?
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceðim!
Abdülkadir Trabzonsporda mý yoksa krialýkmý gitti..geleceðin messisi deniliyordu
T R A B Z O N S P O R
Yusuf Yazýcý kesinlikle oynamalý. Hiç oynamayacak bir adam deðil. Ersun hocanýn en büyük sýkýntýsý bu.
Güvendiði bir gencin arkasýnda durup formayý verebilir ama eðer bazý þeyler yetersizse silip atýyor. Benzer durum Giray'a da oldu. Tamam 35 maç oynasýn demiyoruz ama hiç þans vermiyor.
Mesela Abdülkadir bazý maçlarda son dakikalarda oyuna girebilirdi. 5 dakika 10 dakika da olsa...
Biraz skorlar da etkiledi bu durumu. Belki ligin ikinci yarýsýna doðru daha iyi pozisyona gelirsek hocanýn da bu tercihlerinde bir takým deðiþimler olacaktýr.
Ayrýca genel kanýnýn aksine alt liglerden rakiplere karþý deðil Süper Lig takýmlarýna karþý oynatýlmasý gerektiðini düþünüyorum. 1. Lig'den daha alt kategorilerdeki rakipler sakarlýk yapýp çocuðu sakatlayabilir. Üst seviyelerde bu durum bu þekilde olmaz.
"Büyüklük haksýzca kazanýlaný hak görmek deðil, haksýzlýklara raðmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Abdüþ'ü ligin ikinci yarýsýnda muhakkak "oynatýlma" garantisiyle kiraya gönderirim. Döndüðünde, yeni sezona hazýr olacaktýr. Kenardan gelip hem fark hem de dinamizm katacak bir gencimiz olacaktýr...
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Abdülkadir'in Karabük maçýnda attýðý gol, kesinlikle izleyin..
https://www.instagram.com/p/BMCQAKkAH_G/
Ersun hoca kupadaki grup maçlarýnda, zayýf rakiplere karþý bile ''gruptan çýkmayý garantilemediðimiz müddetçe'' fazla forma þansý vermeyebilir. Hele ki Çorum maçýndan sonra... Facianýn eþiðinden döndük, az kalsýn uçuruma yuvarlanýyorduk... ilginçtir, 2 maçtýr þans yanýmýzda, pek alýþýk olmadýðýmýz þeyler...
Aytaç ý tribüne yollayýp Abdüþ ü kulübeye çekme vakti geldi de çoktan geçiyor.
"Daðlardan yaðmur gibi geçtiler, çayýrlardan yel gibi estiler. Günler batýdan battý bile, tepelerin ardýndan gölgeler içine. Nasýl bu hale geldik?"
FIFA 17'deki en genç silver karta sahip oyuncu
http://www.futhead.com/17/players/?s...in_platform=ps
ilk golü atti rizeye, pafda
Ünal Karaman
Þu çocuðu izliyorum dripling,adam geçme ,düzgün ayak ,beyin hepsi var Emre Mor ayarýnda topçu bu çocuk.
Bu çocuðun abisine dayýsýna amcasýna biri ulaþsýn Allah aþkýna, Almanyada herhangi bir 3.lig takýmýna göndersin zayi ziyan olucak bu çocuk.
Zeki'nin Mustafa'nýn Aytaç'ýn oynadýðý takýmda oynayamýyorsa bu yeteneksizliðinden deðil adamý olmadýðý için oynayamýyordur.
Koy takýma oynasýn. Maç baþýna 5 gol yedirse yine ses etmez kimse. En azýndan Abduþ yeni sezona hazýrlanýyor, tecrübe kazanýyor deriz...
Ünal Karaman
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)