Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sn. Futbolcular, Yönetim ve Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sn. Futbolcular, Yönetim ve Teknik Direktör

ya yaşım geLdi 21 e bir sezon oLsun yüzüm güLemedi gitti..
    sözüm trabzonLu futboLcuLara ya kardeşim bu takım uzun süredir şampiyonLuk görmedi ve şampiyonLuqa ac bu takıma geLirken bunu hepiniz biLiyorsunuz yafs bir sezon canınızı dişinize katın şampiyon oLun o zmn bu taraftar sizi gökLere cıkarır....
    ya sizden cok bir şey istemiyoruz ki şampiyonLuqa inanın ve öyLe oynayın.... ama diyorsanızki bizene şampiyonLuk biz aLdıqımız paraya bakarız o zmn.... paf takımızLa cıkarız sahaya ama yürekLeriyLe oynarLar hic oLmazsa....
    biz trabzonspor taraftarıyız yeniLsekde severiz ama şampiyonLuqu görmekde hakkımız deiLmi ey futboLcuLar yönetim ve td ????????
    benim gibi niceLeri var şampiyonLuqu görmedi...
    En son Çakır tarafından düzenlendi; 02.11.2006, 07:45.
    Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Bu gidişle bir daha göremeyiz.

Yorum

ya millet kahvede dalga geciyor trabzonumuzla ya adam ts ye yazik ya atsinlar bi gol birak rize diyorlar

Yorum

Güzel kardeşim, böyle yazmakla hiçbirşey düzelmez... Sen, beyninde taşığıdın akılla ve yüreğinde taşıdığın sevgiyle, herşeyi çözebilirsin. Bunun de tek yolu, Trabzonspor'a üye olup, Trabzon'a gidip oy kullanarak kendi yönetimini oluşturmaktır. Bunu yapmadığın sürece, sen sadece burada yazmakla yetinirsin... Bu fikir, malesef Trabzonspor gerçeğine bundan sonra yön verecek, gerçektir... Bundan ötesi bana yalan geliyor...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel kardeşim, böyle yazmakla hiçbirşey düzelmez... Sen, beyninde taşığıdın akılla ve yüreğinde taşıdığın sevgiyle, herşeyi çözebilirsin. Bunun de tek yolu, Trabzonspor'a üye olup, Trabzon'a gidip oy kullanarak kendi yönetimini oluşturmaktır. Bunu yapmadığın sürece, sen sadece burada yazmakla yetinirsin... Bu fikir, malesef Trabzonspor gerçeğine bundan sonra yön verecek, gerçektir... Bundan ötesi bana yalan geliyor...
          abi güzeL diyorsun....
          ama şunuda merak ediyorum her zmn giden yönetimi aramadıkmı ????
          kim geLdiyse biriLeri tarafından hep engeLLendiLer yada bu takımı yönetemedi.... ben üye deiLim(en yakın zamanda oLmayı düşünüyorum) ama üye oLan ark.Larım bu yönetime güvendiLer ve kuLLandıLar yine hüsran
          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

Ben takımımızın şampiyon olması için maçlara giderek, kulubümüze üye olarak, lisanslı ürün alarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Sorumlu kişiler bulundukları mevkilerin onlara yüklediği sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilselerdi bir nesil şampiyonluk görmeden büyümemiş olurdu. Ama bu bile benim Trabzonspora olan sevgimde ve sadakatimde en ufak bir törpülenmeye dahi yol açmaz.

BİZİM SEVDAMIZIN YAZGISI ÖLÜMCÜLDÜR.

Yorum

LÜTFEN YÖNETIME LAF YOK Yönetimin ne sucu var Süper Kadro kurdular! Para da iyi da ne iyityorsunuz adamlar gül gibi stad yapiyorlar!
              Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                LÜTFEN YÖNETIME LAF YOK Yönetimin ne sucu var Süper Kadro kurdular! Para da iyi da ne iyityorsunuz adamlar gül gibi stad yapiyorlar!
                ben herkese söyLedim bu takımın icinde oLan herkese yani şampiyonLuqa onLarında inanmasını istiyorum onLarda inanırsaLar şampiyonLuqun geLmemesi icin bir sorun kaLmaz

Yorum

birader dalgami geciyorsun.....transferleri benmi yaptim ya...bu ne ya reziligin daniskasi...dolmuscu nuri dolmuslarina dön lütfen..TS sana büyük geldi..

Yorum

+ 1967..(umarım dalga gecmiyorsun)
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yönetimden ne kadar para alıyrsun burda yazı yazmak için

Yorum

Avatarından belli hangi zihniyete hizmet ettiğin!!! Bu ne hayranlık!

Yorum

yönetimin bence bir suçu yok ben bu yönetimi destekliyorum
                          ama bunlar ziya doğan zamanıyla ilgili görüşlerim lazoronide tabiki hataları vardı
                          fatura ziya hocaya kesilmeli
                          bu takım böyle oynatılmamalı
                          En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 30.10.2006, 23:31.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

yönetim bide hüseyin hariç herkesi eleştirlim arkadaşlar.
                            özellikle bu ikisine yazık oluyor bence.
                            ziya hoca da görsün artık bazı şeyleri musa da sağ back olmaz görsün. hasan ferhattan bin kat daha iiyidir görsün. ömer sakatladı ama ömerden cacık olmayacağını görsün. görsün artık gerçekleri ona göre müdahale etsin takıma.
                            ben isim önemli değil isterse paf takımla cıksın yeterki trabzonspor sahada olsun. ben bunu istiyorum.
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

Şunu kabul etmek gerekir ki Nuri Albayrak ve yönetim kurulu son yıllarda görev alan birçok yönetimden daha basiretli vede 95-96 sezonundan sonraki dönemin en iyi kadrosunu kurdular. En büyük hataları sezon başında Lecescu veya Ersun Yanal tarzında belli bir oyun planı olan teknik direktörü takımın başına getirememeleri. Birçogumuzda Ziya Doğan'ın gelişinede Lazoroniyle yolların ayrılmasından ötürü sevindik, yoksa Ziya Doğan çok iyi bir teknik direktör değil. Lazoroniden kurtulduğumuz için Ziya Doğan tercihi pek yadırganmadı ama bundan sonra teknikheyet konusunda yönetimin başı epeyce ağıracağa benziyor.

Yorum

Çalışıyor...
                              X