Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yildiz oyuncu transferi sart

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yildiz oyuncu transferi sart

böyle büyük stres altinda oynanan maçlarda takimdaki futbolcularin varligindan dolayi güven duygularinin artacagi bir yildiz transferi sart...yoksa bu güzelim kadroda ziyan olup gidecek....bize yirtik adam lazim çok yetenekli ismi olan birisi.....yoksa takim ve seyirci karsi takimin harcadigi parayi yildizlarini düsünmekten ezikliklere devam edecez böyle....
    rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

bu yonetimlemi ? ben diyorum kine ahmet agaoglu gibi bi baskanimiz olacak gecenlerde bi sitesine girdim orda projeleri yaziyordu trabzonspor icin

PaRa PaRa PaRa HeRSeY oLMuS PaRa, PaRaNiN YuZuNu KaRaRTiNiZ BaNaDa YaPTiNiZ YaRa [PaNZeR-G]

Yorum

Insallah gelecek Kongrede Baskan yardimcisi olur bence yakisir. Tek para yönünden diye demiyorum. Bize öyle adamlar lazim Medya'ya Bizanslara karsi. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

yildiz oyuncu için agaoglu gerek beyler o zaman agaoglunu desteklemek lazim veye serefsiz mehmet ali yilmaza

Yorum

Transfer yaparsak bence de fena olmaz
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

efendim ben baskasinin yalancisiyim da.. 'Yildiz görmek isteyen gökyüzüne baksin'.. yani[img]smileys/smiley17.gif[/img]
            #7 King of Kings

Yorum

transfer sart. Thijs agustin lee gerisi hayal bunlarlan devam etmez.
              TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi
                efendim ben baskasinin yalancisiyim da.. 'Yildiz görmek isteyen gökyüzüne baksin'.. yani[img]smileys/smiley17.gif[/img]

he güzel olmus[img]smileys/smiley4.gif[/img]

yalniz projeler sart yildizdan öte iyi oyuncular gelmesi lazim bize 2. sinif oyuncular degil.96daki kadro kötümüydü sanki,bizim kadromuzun onceden mutevazi oldugunu düsünmüyorum ama istanbul takimlari bizim önümüze gecti elbet yakalayacagiz 1. sinif topçularla

Yorum

yildiz oyuncu büyük maçlarda varligiyla havasiyla tüm takimi hatta taraftari havaya sokar güven verir....o yüzden bu güzel kadromuzu çok yetenekli yildiz ismi olan bir transferle daha etkili ve öldürücü hale getirebiliriz....ondan sonra kimse bu kadar parayla bu kadar basari trabzona yeter diyemez sanirim.........yönetim sampiyonlar ligine kalmak için yapcakti böyle bi transferi daha sene basindan ama nerde.....trabzonun türk futbolculari çok iyi 4 yabanci yerine bir tane adam gibi transfer yeterdi ama nerde....
                  rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

bence iyi oyunc transfer edecek yonetimden daha ziyade takimin menfaatlerini koruyacak bi baskana ihtiyacimiz var vede kim oldugu onemli degil ama takimi kucultmeyecek buyultecek bi insana ihtiyacimiz var ben takimla gulup takimla aglayan bi insanim yenildigi zaman bunu kaldiramiyorum ve arkadaslarimin deyimiyle cekilmez bi insan oluyorum trabzonspor benim kanimda dolasan hayat kani gibi
                    bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

yildiz mildiz bilmem ama acilen transfer yapilmali...!
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

agaoglu gelmesin...sadece ama sadece gelmesin diyorum..sebebi bende kalsin...

bu arada yildiz oyuncu alinip alinmamasi onemli degil..onemli olan takim olunabilmesi

Yorum

Ne o isine gelmeyen taraftar guruplari sebebi bende kalsin diye agaolunu yine mi tehdit edecek ulan su takimdan para yemeyin para verin para bi 10 numaramiz olsa ne olurdu dünkü maçta ceza sahasindan 1 suttan baska sutumuz mu var 10 kalan takimlari yenemiyoruz gol atamiyoruz daha dogrusu neden mi !! 10 numaramiz yok bu arada göz yüzüne bakan arkadaslar yildiz görmek içinTRABZON' da hava hep kapali yildizlar gökde degil yerde dolasiyor MEHMET YILMAZ DA BIR YILDIZ ama senin gibi düsünenler havaya bakmaktan onu göremeiyor herkese ii muhabbettler

Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi

Ne o isine gelmeyen taraftar guruplari sebebi bende kalsin diye agaolunu yine mi tehdit edecek ulan su takimdan para yemeyin para verin para bi 10 numaramiz olsa ne olurdu dünkü maçta ceza sahasindan 1 suttan baska sutumuz mu var 10 kalan takimlari yenemiyoruz gol atamiyoruz daha dogrusu neden mi !! 10 numaramiz yok bu arada göz yüzüne bakan arkadaslar yildiz görmek içinTRABZON' da hava hep kapali yildizlar gökde degil yerde dolasiyor MEHMET YILMAZ DA BIR YILDIZ ama senin gibi düsünenler havaya bakmaktan onu göremeiyor herkese ii muhabbettler

isine gelmeyen taraftar gruplari olarak kimden bahsediyorsun?nu postunu bana ithafen yazmissin ben de birebir yasadigüim bi olaydan oturu bunu yazdigimi soyleyeyim..ayrica nickim her ne kadar Uni_Ts_Ytu olsa da her ne kadar uni-ts istanbul temsilcisi olsam da bu fikrimin sebebi grupla alakasi yoktur..kaldi ki uni-ts ile ahmet agaoglunun arasi çok iyidir..

para olayina zaten hiç deginme..sen agaoglunun takima/klube para verecegini zannediyorsun ama yaniliyorsun..9 lira versin 9 lirayi faiziyle geri almazsa da adimi degisirim...ben basimdan geçen olaydan biliyorum ya peki sen nerden ne kadar taniyorsun agaooglunu..??

bos konusmasin kimse

Yorum

fatih, neden agaoglunu istemiyorsun ?? merak ettim, cogu kisi onun baskan olmasini istiyordu ???
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                              X