Yildiz oyuncu transferi sart

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kuzey_lee
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 31.05.2004
    • 2312

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
    fatih, neden agaoglunu istemiyorsun ?? merak ettim, cogu kisi onun baskan olmasini istiyordu ???

ben de uzun bi müddet ayni seyi istiyor ve deli gibi savunuyordum ama daha sonra--simkdi burda yazmak istemedigim bi olay-- olay basimdan daha dogrusu basimizdan (BADALOGLU-KAYA-MEHMET abi bi kaç kisi daha olabilir o ortamda ama sadece BADALOGLU ve ben birebir içindeyiz bi de agaoglu var) geçti..o yüzden sonuna kadar no agaoglu diyorum.

Yorum

• Muhalif
      • 07.06.2004
      • 3403
      • Hatay

mahmut_61 adli kullanici sanirim benim espiri maksadiyla alinti yaptigim bir sözden yanlis anlamlar çikarip serzeniste bulunmus.. efendim yildiz görmek isteyen gökyüzüne baksin sözü bana ait degildir bunu herkes biliyor zaten..

ayrica dün geceki maçta yere baktigimda da gördügüm yildiz bizim takimda degildi yani ne deyim... hele 30 tane ortadan birine kafa vuramayan mehmet yilmaz hiç degildi...
      #7 King of Kings

Yorum

• yakup midi
        • 12.10.2004
        • 649

bence bu takima yirtik bi adam lazim paraya kiyacaklar kardesim....ismi olan bi futbolcu takimda olmadikça bizim çocuklar daha çok korkarlar büyük maçlarda....ben derimki su kulübü en kisa zaman da yüzbin üyeye ulastiralim bunun için ugras versek çok iyi olacak.......
        rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• Guests

yildizmi oluryildizsizmi olur bilmem ama bir kere oyuncu sart ve adam gibi adma lazim artik öyle genç alip yetistirmek gibi bir lüksümüz yok direk golcü ve orta sahaya bir benin alinmasi lazim.

Yorum

• objek
            • 01.06.2004
            • 4108
            • logistik
            • Avrupa Diğer

Ilk once bugercegin altini cizelim hemen hemen tum kadromuzdaki oyuncular kapasitelerinin altinda oynuyor bu sorunun bir an once cozume kavusmasi lazim yoksa kim alinirsa alinsin ortega olayina doner emrah erdinc tolga durgunlasti orta saha eski hirsini ve coskusunu kaybetti ileri uclude tutukluk devam ediyor bu uyusuk donemi bir an once atlatmak lazimpuan aldigimiz maclarda bile oyun olarak gecen sezondaki son 15 maclik havamiz ve coskumuz yoktu bu havayi yakaladiktan sonra 1 veya2 tane cok iyi oyuncu almak lazim siradan adam olacaksa alinmasin daha yararli olur!!!

Yorum

• oskayb
              • 12.10.2004
              • 604
              • mühendis
              • Tekirdağ

1 tane orta sahaya oyunu yönlendirecek ,top dagitacak ,top tasiyacak ,yildiz falan da olmasi gerekmiyor ama yaraya merhem olacak acil bir oyuncu alinmali.
              TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Harun
                • 31.05.2004
                • 7993
                • Tekniker
                • Sakarya

Yildiz oyuncu olsa ne olacak?Buna en basit örnek besiktas iste onca kaliteli adam olmasina ragmen ligdeki yerini herkes biliyor.Önce kafa yapisi degismeli yildiz oyuncu ile olacak basari degil bu...
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• yakup midi
                  • 12.10.2004
                  • 649

sevgili arkadasim besiktasin senin gibi bir kadrosu olsaydi bir sergen bile neler yapardi. ben yildiz oyuncu dedim nedenmi....ben galatasarayin sampiyonlar ligi maçlarini hatirliyorum kadrosu her zaman savasan yetenekli oyunculardan kuruluydu ama 3 yil hep ezildiler hagi gelince diger futbolcular birden kendine güvendi ve hagi takimi inanilmaz atesledi bu bir vitrin ve psikoloji olayi...

ve biz de büyük bir yildiz var adida fatih tekke gerçek bir 10 numara futbolcusu bizim ihtiyacimiz yildiz bir forvet ve fatihin 10 numara olarak takimda oynamasi ayrica gökdenizde orta sahaya acilen dönmeli....

bence...
                  rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• alitemelli
                    • 10.07.2004
                    • 436
                    • İstanbul

bizdeki yabancilar faso fiso be!!!bi tek lee biraz asist yapiyo...o kadar yattara çalimdan baska bise bilmiyo...zaten aartik onuda yapamiyo..bize orta sahaya takimi eline alip çevirecek...org yapacak adam lazim....thijsle olmaz bu is...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Gökhan Kutlu
                      • 30.06.2004
                      • 931
                      • Öğrenci
                      • İstanbul

TABI ali sana katiliyom thijs'le olmaz bu is!!!!!!

Yorum

• Tekke
                        • 31.05.2004
                        • 2443
                        • Bankacı
                        • İstanbul

Arkadaslar yildiz oyuncu odur ki takimi atesler-yönlendiri-futbol ögretir.(bk:Hagi-Hoijdonk-Rivaldo vs).

Örnekler çok,ama alabilecek adam yok.

"Adamlar hala ucuz adam pesinde ya,hayret dogrusu. Bu kadar olur. Monaco bi Morientesle S.L finali oynuyor-Olimpiakos bi Rivaldo ile ayni yolda biz koca TRABZON bi 5 milyon $ çikaramiyoruz. Hayret ya..."

S.Ligini kaçirmak bizi tekrar 96 ya götürdü,son Fener maçi da tuzu biberi oldu. Çabuk toparlanmaliyiz ki bu sene en kötü ihtimalle 2. bitirip tekrar S.Ligi firsatini ve büyüklügü tescil ettirme sansi yakalayalim.
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Özkan Erdem
                          • 28.06.2004
                          • 3908
                          • Yük. Mühendis
                          • İstanbul

tekrar 96 ya döndügümüzü söylemek için çok erken bence, takimin çöküste oldugunu düsünmüyorum, yildiz bir ortasaha, gol becerisi yüksek bir forvetle durdurulamaz bir takim olur trabzonspor.. Ortasahayi çekip çevirecek, sikisan oyunu açacak, gerektiginde gole gidecek bir oyuncumuz olsa takimin böyle telaslanacagini sanmam.. Fatih - Gökdeniz ikilisinin üzerindeki psikolojik baskinin böylece hafifleyecegini düsünüyorum, böyle bir oyuncu yattaranin takima katkisini da artiracaktir, onun gol ve asist becerisini de tekrar ön plana çikaracaktir.. Golcü bir forvette mehmet yilmaz gibi ortalari seyretmeyecek, fatih, gökdeniz ve yattarayla bir olup daha çok asiste dönük bu üçlüye bitirici bir güç olarak eklenecektir.. Umarim bu veya yeni gelecek yönetim gerekenleri düsünmüstür ve uygulayabilir..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• TSMareNero
                            • 10.06.2004
                            • 227
                            • Almanya

yildizlarimiz varya arkadaslar. mesela gökdeniz, yattara, hüseyin vs. vs....

sonra baskasini alirsak AHENK bozulur.(TS yönetimi)

uymayani göndereceksin, kimse TRABZONSPOR dan üstün degil. baslarim ahenginden mahenginden... yok efendim gökdeniz, fatih bozulur diye star futbolcu almayacaksin. almayin anasini satayim ben bi yirmi sene daha beklerim. belki babam daha sampiyonluk göremez, onun yerine torunlari ...
                            Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• My
                              • 09.06.2004
                              • 24460
                              • Aydın

En çok istediim adam Prag' ta ki Zelenka. Tam bize biçilmis kaftan valla.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• TSMareNero
                                • 10.06.2004
                                • 227
                                • Almanya

İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi

En çok istediim adam Prag' ta ki Zelenka. Tam bize biçilmis kaftan valla.

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]güleyimmi aglayayimmi simdi yav.

dostum bezmedinmi bunun gibi adamlardan
                                Tempesta sul Mare Nero

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...