Lise-Üniversite yıllarım derslerde Trabzonspor 11'i yazmakla geçti. Forumda kadro yapmak hiç içimden gelmiyor...Demekki o yıllar doymuşum ya da şimdi futboldan umudumu kesmişim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kaleci + defans her zamanki gibi
Zokora-------Burcu--------Colman
Özer---------Adrian-------Olcan
--------------Emre-------------
Olcan hızı ve driplingi ile öne çıkan bir oyuncu. Topu sağ ayağından sola alana kadar çok vakit kaybediyor, defans yetişiyor. Böyle olunca geçtiği adamla bir daha uğraşmak zorunda kalıyor, kendi kanadında daha etkili olur. Malouda ise içeri katederek uzaktan (Olcan'a oranla) sert şutlar çekebilir. Gol olmasa bile dönen toplarda şans bulabiliriz. Yusuf ne yazık ki oyunu okuyamıyor, sadece çizgide ileri koşmaya şartlanmış, rakip de bunu biliyor daha rahat tutuyor onu. Yusuf'un oyununu geliştirmesi lazım.
Yorum
-
Juventusa ilk maçta çıktığımız 11 le çıkalım.4-3-3 oynayalım.Ortasahada bourceanu oynayınca zokora ve colman çok rahat oynuyolar.İleriye doğru tereddüt etmeden gidebiliyolar.Ortasahamızda savaşçı bir ortasaha oluyor.
Sol bekte kadir oynamasın bukadar amatör bir topçu olamaz.
İleri uçta sol tarafta yusuf oynasın.Sağ tarafta olcan oynasın.Forvette ise başta henrique ile başlanmalı ikinci yarı yorgun rakibe karşı henrique oyundan alınıp emre sürülmeli.
Maça ilk 11 de malouda,adrian,emre gibi adamlarla kesinlikle başlanmamalı.Bunlar diri takımlara karşı etkisiz kalıyolar..Rakip yorulduğunda ikinci yarı oyuna girebilirler.
Ortasahada çok koşan,çok basan adamlarla beraber ileride çabuk oyuncularla oynarsak hem defansif açıdan sıkıntı yaşamayız hemde ofansif açıdan kontra atakları daha iyi değerlendiririz.
Henrique belki kazma olabilir ama maça ilk 11 başlaması gereken oyuncu henriquedir.Emre güral ikinci yarı oyuna sürülürse daha etkili olur.
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci + defans her zamanki gibi
Zokora-------Burcu--------Colman
Özer---------Adrian-------Olcan
--------------Emre-------------
Olcan hızı ve driplingi ile öne çıkan bir oyuncu. Topu sağ ayağından sola alana kadar çok vakit kaybediyor, defans yetişiyor. Böyle olunca geçtiği adamla bir daha uğraşmak zorunda kalıyor, kendi kanadında daha etkili olur. Malouda ise içeri katederek uzaktan (Olcan'a oranla) sert şutlar çekebilir. Gol olmasa bile dönen toplarda şans bulabiliriz. Yusuf ne yazık ki oyunu okuyamıyor, sadece çizgide ileri koşmaya şartlanmış, rakip de bunu biliyor daha rahat tutuyor onu. Yusuf'un oyununu geliştirmesi lazım.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüçlü defansa mı dönecez.her zaman ki gibi olmuyo ama.gerçi haklısın sen de.bir kişi fazla oynarsak anca rahat ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefans derken Bosingwa,Mustafa,Aykut,Kadir'i kastetmiştim.
Yorum
-
orta saha da gökhan alsan yazmışlar
bu çocuk nasıl zokorayı beğenmiyoruz da
orta sahayı teslim edecez yanında büyük ihtimal alex oynayacak
alex yeni gökhan dada o beceri olmazsa orta saha çöker
gökhanı bilenler varsa nasıl topçudıur
abdulkadir gibi değildir inş
Yorum
-
Kacak güresci zokora yi takimdan kesecek babayigidi ariyorum.
Hami göreve gelmeden zokora ya salliyordu bakiyorum simdi banko oynatiyor.
Zokora nin yaptigi isi alex hayli hayli yapar üstüne üstlük dikine de oynar.
Umarim yarin kadro;
onur
bosingwa aykut yumlu mustafa akbas
alex gökhan
olcan özer yusuf
emre
seklinde olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman 12 kişi oluyor takım.
Adriancığım seni bir başka kadroda görüşmek üzere esenlikler dilerim
Yorum
-
Böyle bir 11 bekliyorum.. Malouda'yı yedek bırakmayı MRA göze alamadı, Hami'nin de alabileceği sanmıyorum. O yüzden yine ilk 11'de olacaktır.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 01:28.
Yorum
Yorum