yenerler bizi ne olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 2. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 0 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki takım da çıkmasın sahaya bu lanet düzen ve hakemlere iyi bir ders olur..
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu lanet düzenin en önemli mihenk taşlarından bir tanesi de bjk'dir. Adamlar şike yaptılar geçen sene. Yöneticileri, teknik direktörleri hapis yattı. Utanmadan da bu sene ligde top oynuyorlar. Nasıl bizle bir tutuyorsun bu şaklabanları, köpekleri?
En azından taraftarı kalkıp sokaklarda polisi taşlamadı.Gerçi bana hepsi aynı bugün kargalar geride kalmışlar 3 sene önce Kocaeli maçında hakemin hediyeleri gözümün önünde.
Yorum
-
Bu saatten sonr yensek ne olacakki 3.olmuşsun 4.olmuşsun ne fark edecek şerefsiz fenevi yenemedikten sonra, feneri iki maçtada yenseydilerde, BJK ve GS.ye yenilseydiler. bu sezon bize ezici bir üstünlük sağladılar bu saatten sonrada fazla birşey değişeceğini zannetmiyorum fazlaca bir iddiamız olmayınca futbolcular ve teknik direktörlerde biran önce bitsede tatile gitsek havasında oluyorlar
Yorum
-
.....
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora için maça siyah (gold) formayla çıkılma kampanyası falan başlatılmış ama rakip BJK olduğu için siyah formayı zor görüyorum. Tabii onlar beyaz forma giymeyi kabul ederse olabilir...
Keşke olsa süper fikir.
Yorum
Yorum