Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 2. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 0 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gs, feneri;biz bjk yi daha sonra biz hepsini yenelim ...Masal böyle devam etsin..
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Artik bu maca yogunlassak iyi olacak.

Kazanirsak 3.cülük yolunda avantaj saglariz,kaybedersek avrupa hayali bile bizim icin sona erebilir.

Ben gelecek sezon avrupada olmayisimizin kötü olmayacagini düsünüyorum.

Gelecek sezon sadece lige odaklanan bir Trabzonspor un cok daha basarili olacagini düsünüyorum.

Avrupaya gidemeyisimiz yalnizca futbolcu transferi anlaminda zor olur,baska bir sey icin degil.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Bu mactaki en büyük avantajimiz avni akerdeki malum taraftarimizdan yoksun oynayisimiz olacak.

Fb macinda takima ne kadar zarar verdiklerini pazar aksami gördük.

Bir tarafta takimini atesleyen fb taraftari,diger tarafta ise takimi nasil durdururum hesabi yapan Trabzonspor seyircisi.

Bosuna fb 41 mactir yenilgisiz degil,biz de bosuna avni akerde uysal degiliz.

Bu seyirci anlayisi oldugu sürece basarili olamayacagiz,olmamiz mümkün degil.

Yine herkes bana kizacak ama dost aci söyler beyler...

Yorum

Bu mac icin kadrom se sekilde:

tolga
          celustka mustafa glowacki cech
          volkan zokora colman olcan
          burak halil

Yorum

cok onemli bir mac diye dusunuyorum. hele fenerbahce yanlislikla turkiye kupasi'ni kazanirsa, ucuncu olmak daha da onem kazanacak onumuzdeki sezonun planlamasinda.
            "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok onemli bir mac diye dusunuyorum. hele fenerbahce yanlislikla turkiye kupasi'ni kazanirsa, ucuncu olmak daha da onem kazanacak onumuzdeki sezonun planlamasinda.
              Nasil 3.cü olmak daha da önem kazanabilir?

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nasil 3.cü olmak daha da önem kazanabilir?
                Tıpkı 2008-2009 sezonunda olduğu gibi olacak abi. O sezon da üçüncü olmuştuk. Kupayı lig şampiyonu BJK almıştı finalisti de FB idi. FB final oynamasına rağmen Avrupa'ya 3.ön elemeden katılmak zorunda kalmıştı. Biz ise 4.turdan yani play off'tan katıldık. Dolayısıyla sezonu biraz daha geç açıyorsun. Ama ben asla böyle bir şey istemiyorum. Kupayı Eskişehir veya Bursa'dan biri alsın ve hangisi alırsa da o takım 5-8 play off'unu da beşinci bitirsin. Böylelikle olası bir dördüncülükte Avrupa'ya gidememe riskimiz kalmaz...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artik bu maca yogunlassak iyi olacak.

Kazanirsak 3.cülük yolunda avantaj saglariz,kaybedersek avrupa hayali bile bizim icin sona erebilir.

Ben gelecek sezon avrupada olmayisimizin kötü olmayacagini düsünüyorum.

Gelecek sezon sadece lige odaklanan bir Trabzonspor un cok daha basarili olacagini düsünüyorum.

Avrupaya gidemeyisimiz yalnizca futbolcu transferi anlaminda zor olur,baska bir sey icin degil.
                  bırakın bu işleri.avni akerde ilk 35 dakikada verilen destek kadıköyde ilk 35 dakikada verilmedi.ama sonunda ne oldu ? kadıköyde taraftarının yüzünü kızartmamaya çalışan fenerbahçeli futbolcular vardı ; avni akerde ruhsuz sahada gezinen futbolcular...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

3.lük için kesinlikle galip gelmemiz lazım...
                    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tıpkı 2008-2009 sezonunda olduğu gibi olacak abi. O sezon da üçüncü olmuştuk. Kupayı lig şampiyonu BJK almıştı finalisti de FB idi. FB final oynamasına rağmen Avrupa'ya 3.ön elemeden katılmak zorunda kalmıştı. Biz ise 4.turdan yani play off'tan katıldık. Dolayısıyla sezonu biraz daha geç açıyorsun. Ama ben asla böyle bir şey istemiyorum. Kupayı Eskişehir veya Bursa'dan biri alsın ve hangisi alırsa da o takım 5-8 play off'unu da beşinci bitirsin. Böylelikle olası bir dördüncülükte Avrupa'ya gidememe riskimiz kalmaz...
                      Avrupaya gitsek ne olacak,tur mu atlayabiliyoruz dise dokunur bir basarimiz mi var?

Avrupaya gidince bahaneleri hazir oluyor,yorgunduk da cok efor sarfettik de falan filan.

Yorum

Neyin stresi bu ? Zaten 5 yıl ceza yeriz.
                        Niye kasıyoruz ki Avrupa Avrupa diye ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

bizim bayanlar coşturur takımı evelallah!
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maç pazar günü saat 16 ya alındı haberiniz olsun
                            Tff sitesinde (hala) 21 Nisan Cumartesi saat 19:00 görünüyor Zafer.
                            İsterseniz bişey yazınca resmi bi kaynak gösterin
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Cok önemli bir mac. 3. olmamiz sart yoksa ligin 5. mac yapacagiz gereksiz sikintiya gerek yok.

--------------------------Tolga---------------------
                              Celustka---------Giray-----------Mustafa-----Cech
                              ------------------Zokora----Colman-----------------
                              ---------------------Adrian------------------------
                              -----Volkan---------------------Olcan-----------
                              -------------------Burak------------------------

Veya Olcan sag tarafa henrique sol tarafa ama sol cizgiye degil buraka yakin.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cok önemli bir mac. 3. olmamiz sart yoksa ligin 5. mac yapacagiz gereksiz sikintiya gerek yok.

--------------------------Tolga---------------------
                                Celustka---------Giray-----------Mustafa-----Cech
                                ------------------Zokora----Colman-----------------
                                ---------------------Adrian------------------------
                                -----Volkan---------------------Olcan-----------
                                -------------------Burak------------------------

Veya Olcan sag tarafa henrique sol tarafa ama sol cizgiye degil buraka yakin.
                                Giray cok yoruldu,mustafadan bile daha fazla aksiyor yedege cekilmeli glo hazirmis oynamali bence.
                                Adrian da ne görüyorsun merak ediyorum,benim begenmedigim alanzinho bile ondan daha verimli oynuyor adrian da hicbir isik yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X