Rize'nin bi iddaa si yok. Dostça bir karsilasma olur ve insallah aliriz...
Karadeniz derbisi, bu mactan galip cikabilecek miyiz acaba?
Yorumlar!
Rize'nin bi iddaa si yok. Dostça bir karsilasma olur ve insallah aliriz...
usaklar az bi durun su maçi bititrelim..sira buna da gelirr
zor maçç
zor ama güzel olur..
bizim takimda is olmadikça her maç zordur
Çok zor çok,ortam gergin,topçular umursamaz..
sans lazim.
Rizespor stresi atlatti sayilir.
Kendi evlerinde ki maçi Rize kazanir.
Bizde bir sansizlik ugursuzluk gidiyor.
Bu maçtan galibiyet beklemeyelim.
normalde rize maçlari cok kolay gecer bizim icin ama aynisini solemek mumkun deyil bu sene rize iyi top oynuyo
bugunki gibi oynarsak kesin rize kazanir hic umutlanmayalim bosuna
rize bize maç falan vermez haberiniz ola.. adamlar bizi baya zorlayacaklardir.
rize kim bize mac verecek antiparantez kimse kimseye mac vermez iyi top oynayan alir
ne olursa olsun biz rizeden daha kaliteli takimiz bu kdr vazgecmeyin takimdan ne olursa olsun hep destek tam destek
su saatten sonra takimdan daha fazla birsey beklemiyorum.sezonu olabildigince yukarida bitirmek+derbilerde biraz daha derli toplu futbol izlemek istiyorum sadece.
arkadas trabzonspor a her zaman destek cunku ben trabzonsporluyum ama haftalardir maclara cikip ta oynayabilecegini oynamayan futbolculardan nefret ederim.huseyin,yattara,fatih tekke,symek.bu arkadaslar resmen haftalardir mac oynayacagina bizimle oyun oynuyorlar kafalarina gore antroner istiyorlar cunku.geri kalan futbolcularin da kalitesi musade etmiyor.esTeban Nickli Üyeden Alıntı
Bence Rize verir maçi ama biz alabilir miyiz? Onu bilmem .[img]smileys/smiley11.gif[/img]
bunedir ya rize maçi verecek falan adamlar zaten düsme potasindalar zaten gerçi düsmezler ama genede verecek falan bize yakismiyor beyler trabzon hiç bir zaman maç satin almazz...
SiNo Nickli Üyeden Alıntı
aynen katiliyorum.
zor maç ama rizeye karsi sansimiz oldugunu düsünüyorum.isin asli bizim futbolcular isi girgira almayip adam gibi oynasalar alamayacaklari maç yok
bu maçin diyarbakir macinii son yarim saateine bnezeyecegini sanmiyorum zor bi maç olacak riize kendi derdinde bizimkilerin bi derdi yok zaten o yuzden zor gecer
zor maç önce berabere sonra biz diyorum
bu maçi alirsak öbür hafta fener maçini izlerim. bu arada bugünrize gs ile oynuyacak ist'da bu maçtarize yenilirse haftaya bizim maça asilir söliyim Edited by: ÇAYKARALI_61
bu hafta kesin yenip haftaya fenere bommmmmmmmmmm[img]smileys/smiley7.gif[/img]
umarim dedigin gibi olur[img]smileys/smiley2.gif[/img]ama bu takima bir türlü güvenemiyom [img]smileys/smiley18.gif[/img]
zor maç takim bir iyi bir kötü sonucu kestirmek güç ins aliriz
kesin yeneriz yildiz oyuncularimiz yavas yavas forma girmeye basladi...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)