Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Karadeniz derbisi, bu mactan galip cikabilecek miyiz acaba?
Yorumlar!
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
su saatten sonra takimdan daha fazla birsey beklemiyorum.sezonu olabildigince yukarida bitirmek+derbilerde biraz daha derli toplu futbol izlemek istiyorum sadece.
rize kim bize mac verecek antiparantez kimse kimseye mac vermez iyi top oynayan alir
ne olursa olsun biz rizeden daha kaliteli takimiz bu kdr vazgecmeyin takimdan ne olursa olsun hep destek tam destek
arkadas trabzonspor a her zaman destek cunku ben trabzonsporluyum ama haftalardir maclara cikip ta oynayabilecegini oynamayan futbolculardan nefret ederim.huseyin,yattara,fatih tekke,symek.bu arkadaslar resmen haftalardir mac oynayacagina bizimle oyun oynuyorlar kafalarina gore antroner istiyorlar cunku.geri kalan futbolcularin da kalitesi musade etmiyor.
Yorum