İlk olarak berke_arda tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
Öncelikle,
Transferlerimizle dalga geçenler,
İnter karşısında rezil,rüsva oluruz diyenler,
Antep,Bursa kadrolarıyla Trabzonspor'umuzu kıyaslayıp,bu kadroyla ancak 5.olabiliriz diyenler;
Elinizi vicdanınıza koyun.. umarım şu destan sizlere ders olur.
Bu arada her ne kadar bu arkadaşlarla aynı renklere gönül versek de benim gözümde son zamanlarda moda olan bukalemunsporlulardan farkları yok.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGASPERI'NİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"
Ama bugünkü şartlara bakarak değerlendirmek lazım. Milota, Pazzini, Cambiaossa, Sneider hepsi iyi oyuncular. Kötü oynamış olabilirler ama iyi oyuncular bunlar.''
Sneider nedir ya
bi pazzini olmuş o da yazıldığı gibi okunuyor zaten
İmza...
Yorum
-
bir şikebahçe taraftarının yorumunu affınıza sığınarak alıntılıyorum ..
Mesajı Gönderen: gfbmuhtar:cLink:1392756
ciddi ciddi düşündgümüzde adamların ıcerdeki rakibi lille lille öyle yenılmyecek bi takım değil.
adamlar bu balla onlarıda yenerse 6 puan almş olacaklar.
şaka gibi.
ben suan cok boşlukta hıssedıyorm kendımı acaıp duygular ıcındeyım.
nasl olablır bunlar.
gecen yıl sampıon oldgmuz ılk gunden ıtıbaren sampıyonlar lıgının hayalını kurdum..
bi ton olay oldu ve trabzon gıttı ve ılk macta deplasmanda ınterı yendı.
sanki bi kabus nasl bişey bu nasl bişey bu kardeşim......
Yorum
-
Hala Zokoro diyor ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleha yani sen milota ile cambiaossa yı anladın sneider e mi takıldın
bi pazzini olmuş o da yazıldığı gibi okunuyor zaten
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler şu linkteli gslilerin maçımızın son dakikalarını izlerken yazdıklarına bakın. gözlerim doldu. helal olsun onlara da.
http://www.gscimbom.com/forum/hasan-...sonucu-36.html
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Zokoro diyor ya
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocanın basın toplantısındaki bir ayrıntı dikkatimi çekti,diyorki ben hiç müdahele etmedim.Bende biranlık şaşırmıştım bu hoca nasıl bu kadar erken oyuncu değiştirdi diye.Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
Yorum