Bu galibiyeti üç İstanbulludan biri hele hele FB almış olsaydı yandaş medya sabaha kadar özel yayın yapardı.Başta yüzde yüz (futbol)FB'liler olmak üzere bir tane spor programı göremedik ya...bu bizim medyanın Trabzonspor'a nasıl yaklaştığının göstergesi,bu taraf medyamızın ayıbı.Mösyö Platini'nin Türk Basına "kapak" yaptığı bir mülakatı vardı yakın zamanda...Hani şu FB'nin Şampiyonlar liginde kapı önüne konulması ile ilgili bizim basının taraflı sorularına karşı...Dedi ki "Biz başka bir Türk takımını Trabzonspor'un Şampiyonlar ligine aldık Trabzonspor bir Türk takımı değil mi?".Neyse bu sonuca çok üzüldüğünüzü tek kelime edemeyişinizden alnıyorum ama daha çok üzüleceksiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter'i en son 1983 te yendik.
Fener en son 1983 te Türkiye kupası aldı.
14 eylül de yendik,bugünde 14 eylüde yendik.
28 yıl sonra yendik.
28 numaralı futbolcumuz golü attı.
Fener 28 yıldır Türkiye kupasına hasret.
Hepsi mi tesadüfİlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleses yokmu bende mi bir problem var?
görmeyenler için bi daha paylaşalım
http://www.haber61.tv/yayin.html tıklayın canlı canlı2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
GASPERI'NİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"
Ama bugünkü şartlara bakarak değerlendirmek lazım. Milota, Pazzini, Cambiaossa, Sneider hepsi iyi oyuncular. Kötü oynamış olabilirler ama iyi oyuncular bunlar.''
Sneider nedir yaBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Bu ilker armudu zokoraya neden zokoro deyip duruyor hasta etti beni bu akşam!
zokoro kimdir yaw yenimi aldık!
Birde bizim alan çok seri çalımlar atmasına karşın rüzgar esse yere düşüyor anlamadım gitti.
Cnn de şimdi tekrarı izlerken bize heryer Trabzon tezahüratlarını duydum gurulandım.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam sevincimizi paylaşmanıza sevindik.sarı çıyan kalleş şikebahçeli köpeklerden olmadıktan sonra sorun yok bence..
samsunluysan samsunsporu destekle
gerçi bende kayseriliyim ama neyse çaktırma
istanbul takımlarını tutanlar birazda bizim takımlarımızı tutsun
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler golümüz ofsaytmış
Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Maçı beraberlikte tutan Tolga, Colman ve Zokora; maçı alan ise Sapara ve Vittek oldu. Ben gol atmasına rağmen Celustka'yı sağ bekte beğenmedim. Stoperde çok daha faydalı olur ve bir açığımızı daha kapatırız. Sağ beki bugün ki azmi ile Serkan'a emanet edebiliriz. Kimse için kötü konuşmaya gerek yok. Inter'i yenmiş iseniz tüm takım iyi oynamışsınız demektir.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecnn türk de tekrarı var maçın. başkada program yokTrabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
irkciliga hayir bursa
Hacıosmanoğlu İstifa!
Yorum
Yorum