Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu galibiyeti üç İstanbulludan biri hele hele FB almış olsaydı yandaş medya sabaha kadar özel yayın yapardı.Başta yüzde yüz (futbol)FB'liler olmak üzere bir tane spor programı göremedik ya...bu bizim medyanın Trabzonspor'a nasıl yaklaştığının göstergesi,bu taraf medyamızın ayıbı.Mösyö Platini'nin Türk Basına "kapak" yaptığı bir mülakatı vardı yakın zamanda...Hani şu FB'nin Şampiyonlar liginde kapı önüne konulması ile ilgili bizim basının taraflı sorularına karşı...Dedi ki "Biz başka bir Türk takımını Trabzonspor'un Şampiyonlar ligine aldık Trabzonspor bir Türk takımı değil mi?".Neyse bu sonuca çok üzüldüğünüzü tek kelime edemeyişinizden alnıyorum ama daha çok üzüleceksiniz...
    .....

Yorum

• yorumları bi okuyun.öldüm gülmekten
      KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnter'i en son 1983 te yendik.
        Fener en son 1983 te Türkiye kupası aldı.
        14 eylül de yendik,bugünde 14 eylüde yendik.
        28 yıl sonra yendik.
        28 numaralı futbolcumuz golü attı.
        Fener 28 yıldır Türkiye kupasına hasret.

Hepsi mi tesadüf
        İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ses yokmu bende mi bir problem var?
        bende sorunsuz valla
        görmeyenler için bi daha paylaşalım
        http://www.haber61.tv/yayin.html tıklayın canlı canlı
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şenol hocanın basın toplantısındaki bir ayrıntı dikkatimi çekti,diyorki ben hiç müdahele etmedim.Bende biranlık şaşırmıştım bu hoca nasıl bu kadar erken oyuncu değiştirdi diye.

Yorum

• saka maka tarih yazdik
            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• GASPERI'NİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"

Ama bugünkü şartlara bakarak değerlendirmek lazım. Milota, Pazzini, Cambiaossa, Sneider hepsi iyi oyuncular. Kötü oynamış olabilirler ama iyi oyuncular bunlar.''

Sneider nedir ya
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Trabzonda olmak isterdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmm ... Meydan yanayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yorum

• Bu ilker armudu zokoraya neden zokoro deyip duruyor hasta etti beni bu akşam!

zokoro kimdir yaw yenimi aldık!

Birde bizim alan çok seri çalımlar atmasına karşın rüzgar esse yere düşüyor anlamadım gitti.

Cnn de şimdi tekrarı izlerken bize heryer Trabzon tezahüratlarını duydum gurulandım.
                  Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocam sevincimizi paylaşmanıza sevindik.sarı çıyan kalleş şikebahçeli köpeklerden olmadıktan sonra sorun yok bence..
                    hacı bunların topu oyna al birini vur ötekine hem samssunsporluyum hemdegs liyim
                    samsunluysan samsunsporu destekle
                    gerçi bende kayseriliyim ama neyse çaktırma
                    istanbul takımlarını tutanlar birazda bizim takımlarımızı tutsun

Yorum

• unal hoca senol hocadan daha iyi oyuna mudahale ediyo en azindan erken adam degistirdi oyun farklilSTI
                      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler golümüz ofsaytmış

Celust kaymış meğer...ben de Halil'inki girdi zannetmiştim.
                        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Maçı beraberlikte tutan Tolga, Colman ve Zokora; maçı alan ise Sapara ve Vittek oldu. Ben gol atmasına rağmen Celustka'yı sağ bekte beğenmedim. Stoperde çok daha faydalı olur ve bir açığımızı daha kapatırız. Sağ beki bugün ki azmi ile Serkan'a emanet edebiliriz. Kimse için kötü konuşmaya gerek yok. Inter'i yenmiş iseniz tüm takım iyi oynamışsınız demektir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cnn türk de tekrarı var maçın. başkada program yok
                            eyvallah istanbul takimlari yenseydi sabaha kadar program olurdu
                            Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                            irkciliga hayir bursa
                            Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• selçuk belediyeye karşı asist yapsın gs de.. şampiyonlar avrupada

Yorum

• Neyse uşaklar hadi size iyi geceler yarın iş var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X