Laa ugur nerden bulursun böyle igrenç renkli takimlari ama taraftari baya atesliymis cayir cayir yaniyi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Beyler herkez bi baslik açiyor bende Dünyanin en atesli taraftari olan boca juniorsu bi tanitmak istedim sizlere yazin geceleri 3 5 maçini yakaliyorum gerçekten harika taraftarlari var asagiyada 2 3 resim ekliyecegim ...
renkleri sari lacivert die de tepki göstermeyin[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
bunlarda bocanin ezeli düsmani bilenler hatirlar sondan 2 onceki maçta bocalilar riverlilari mesale yagmuruna tutmustu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Laa ugur nerden bulursun böyle igrenç renkli takimlari ama taraftari baya atesliymis cayir cayir yaniyi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
tellere baksana[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
BEN RIVER PLATE I alayim mümkünse [img]smileys/smiley36.gif[/img]
evet arjantinli taraftarlar acayip atesli
adamlar tribünün alt kisimlarin bos birakiyorlar gol olunca yukaridan asagi dogru bi kosuyolar herifler manyak yaw[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bizim gibiler yada bizde onlar gibiyizzz
anTi RiVeR[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]esTeban Nickli Üyeden Alıntı
ewet ugur bu takimi tanitarak gönlündeki takimi da bi nevi
açiklamis oldu.Pis fenerli
yaw yasin abi sabah sabah tobe tobe[img]smileys/smiley4.gif[/img]
lazutlarlivera Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img]çok dogru [img]smileys/smiley36.gif[/img]renklerinden dolayi NO BOCA. [img]smileys/smiley4.gif[/img]düsmanin düsmani benim dostumdur hesabi YEAH RIVER [img]smileys/smiley36.gif[/img]
renkler ofsayt olsada boca taraftarina hayranim onlarin gibisi yok gercekten..
aynen akçabatli[img]smileys/smiley2.gif[/img]
here zaman trabzonsporrr
bizimde öyle stadimiz olsa bizde öyle gözükürüz arkadaslar bi adamlarin kale arkasina ak bide bizimkine [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ikisinin arasinda fazla fark yok tribun anlayisi olarak...
ama ikiside saglam takim taraftarlarida bildiginiz gibi çok saglam bence..
Ben de Arjantin'de Boca'ya sempati duyarim.
ula b.ok rengi ayni fenerin renginebenziyor neden sevdiniz anlamadim..... Edited by: blackseastorm
Maradona'nin takimi sevilmez mi be... "Los Millionarios" (Milyonerler) takimi River'a karsi genis kitlelerin destekledigi bir efsanedir Boca. Stadlari La Bombenera'da kendisine ayrilan locasinda delicesine maç izleyen efsanesiyle, atesli taraftari ve özelliklekale arkasi tribünüyle, Cavenaghi'siyle, Abondanzieri'siyleArjantin'in medar-i iftihariolanBoca'yi sadece renkleriyle yargilamayalim.
Burda Fener'e benzeyen River aslinda arkadaslar Boca altyapisindan yetistirdigi yildizlarla ünlenmistir, River sa genelde transfer yaparak biyerlere gelmistir.Maradona en ünlü Bocalidir onun disindaRiquelme,Palermo, Tevezson yillardaki en taninmis futbolcularidir.Adamlardan bi kaç tane oyuncu alsak fena olmaz aslinda) Taraftara gelince resimler herseyi anlatiyor zatenyeni stadimiz yapilirsa böyle manzaralari biz de görecegiz umarim. Edited by: emre81
[img]smileys/smiley4.gif[/img]blackseastorm Nickli Üyeden Alıntı
ula iddaaya da yazdik 1 yatiracak adi herifler[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Onur senide kaybettik. o renklere iddaa yapilir mi. Bana bak, Ankaraspor'a verdim bugün, A.gücünün yenecegini bile bile. Niye... sirf onlarla ayni renk oldugu için. Yattik ama, anlimiz ak en azindan. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
abi aslinda öyle ben sahsen arkadaslara diyorum fenerden alacaginiz paradan hayir gelmez diye ama renk olayina girmiyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Boca 1-1 River
90 da atti Boca..Iyi ki atti,yoksa kesin cenaze çikardi o stattan..[img]smileys/smiley4.gif[/img]
valla ya ben dedim ama o maç 1-0[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Nekadar renkleri rezil bi takim olsada 90 da golü atarak kurtardi bizi bu izdiraptan[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)