Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Boca Juniors

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Boca Juniors

Beyler herkez bi baslik açiyor bende Dünyanin en atesli taraftari olan boca juniorsu bi tanitmak istedim sizlere yazin geceleri 3 5 maçini yakaliyorum gerçekten harika taraftarlari var asagiyada 2 3 resim ekliyecegim ...

renkleri sari lacivert die de tepki göstermeyin[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

bunlarda bocanin ezeli düsmani bilenler hatirlar sondan 2 onceki maçta bocalilar riverlilari mesale yagmuruna tutmustu [img]smileys/smiley36.gif[/img]

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Laa ugur nerden bulursun böyle igrenç renkli takimlari ama taraftari baya atesliymis cayir cayir yaniyi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

tellere baksana[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

BEN RIVER PLATE I alayim mümkünse [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

evet arjantinli taraftarlar acayip atesli
          adamlar tribünün alt kisimlarin bos birakiyorlar gol olunca yukaridan asagi dogru bi kosuyolar herifler manyak yaw[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          ...anti-klişe timi...

Yorum

bizim gibiler yada bizde onlar gibiyizzz

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
              BEN RIVER PLATE I alayim mümkünse [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              anTi RiVeR[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ewet ugur bu takimi tanitarak gönlündeki takimi da bi nevi

açiklamis oldu.Pis fenerli
                MİMOZA

Yorum

yaw yasin abi sabah sabah tobe tobe[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

ewet ugur bu takimi tanitarak gönlündeki takimi da bi nevi

açiklamis oldu.Pis fenerli

[img]smileys/smiley36.gif[/img]çok dogru [img]smileys/smiley36.gif[/img]renklerinden dolayi NO BOCA. [img]smileys/smiley4.gif[/img]düsmanin düsmani benim dostumdur hesabi YEAH RIVER [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

renkler ofsayt olsada boca taraftarina hayranim onlarin gibisi yok gercekten..
                      İnsan ol evlat!

Yorum

aynen akçabatli[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

here zaman trabzonsporrr

bizimde öyle stadimiz olsa bizde öyle gözükürüz arkadaslar bi adamlarin kale arkasina ak bide bizimkine [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ikisinin arasinda fazla fark yok tribun anlayisi olarak...

ama ikiside saglam takim taraftarlarida bildiginiz gibi çok saglam bence..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ben de Arjantin'de Boca'ya sempati duyarim.
                              keyif adamı ..

Yorum

Çalışıyor...
                              X