İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Hocam eğer bu hafata da Umut'u kadroya alır yine bize saç baş yoldurursan vallaha bozuşuruz haberin ola!
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
futbolcular formsuz diyemeyiz bence son haftalarda burak selçuk egemen giray tolga ikinci yarının başında jaja onur piotr serkan alan çokformdaydı bi tek umut ve engin den şikayet edebiliriz formsuzluk konusunda.biraz da colman (istikrarı hiç olmadı zaten)
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
hangi maçı izledik bizMustafa berbat oynadı pozisyon alma becerisi sıfırın altındaydı.Bek olarak asla değerlendirilmemeli bi daha ...
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Umut 11 çıkmasın artık o kadar mı kötü bu Pawel? Bütün hafta hoca bunlarla beraber bizden daha iyi görüyor durumlarını diyecem ama Şenol Hoca'ya takıntılı da demek istemiyorum...Değişiklik lazım hocam forvette kısırlık yaşıyoruz...
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
kusura bakmayında brozeke kalıtesız demem ben..oyntasydı hoca..kusura bakmayın şenol hocaya birşey demek istemıyorum ama umuta o kadar forma verpte brozeke vermıyosan burada düşünmemız lazm derim ben..
ben hiç bi topcuya suç bulamam arkadaş...
suçu yönetim yada hocada ararım kusura bkmayın
Bu iş %70 Cuma yaşanan puan kaybı ve Pazar akşamı bitti.%30'luk bir umudum var o da Fener kazandıkça eriyecek..
Bencede bitti.Ama takımımız başarısız değil.
Normal şartlarda hala umudumuzun olması lazım. Yani hala düşünüyorum bir takım nasıl olurda hiç maç kaybetmeden tüm maçlarını alabilir yani yuh. Muhakkak puan kaybetmesi lazım. Normal şartlarda muhakkak kaybetmesi lazım!
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Bakalım müsabakaya kimi verecekler.
neden berbat oynadı ? ya da naptı da berbat oldu? eskişehirin neredeyse tüm atakları sol tarafımızdan geldi,gol yemedik ama berbat öyle mi ? ceza sahasına birsürü orta yaptı ya da beklerimizden orta görmüyoruz ya hiç bana öyle geldi.elinden geleni yaptıgı için mi berbat oldu? yoksa altyapıdan kırk yılda bir çıkıyo ya kendi evladımız trabzonun çocugu oldugu için mi gözümüze battı?
Bitti, Yetti, Şampiyon olamayız diyenler, rica ediyorum uğramayın foruma,
buraya umutsuzluk çökertmeyin..
Çok Hatalar Yaptık Kaç Puan fark vardı Evimizde puan verdik hem ankaragücüne hem kayseriye sonra gittik fenerbahce deplasmanında hiç futbol oynayamadık 2-0 yenildik.
Biraz özeleştiri yapmalıyz kendimizi Zaten takım kaç haftadır 1 farkla zor yeniyorduk gol sorunumuz var ilk yarı gibide değiliz.
Futbolcuların bazıları için diyorum yüreğini koymalı son 4 haftayı kazanırsak ben fenerin bir beraberlik alıcağını düşünüyorum ankaragücü yada karabük maçında..
Bu hafta İBB Fener'den 2 puan alır biz de Antep'i iki farklı bir skorla geçeriz. Bu iş de burada biter.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
inandığım için istanbuldan trabzona maça gelicem
FOREVER
TRABZONSPOR
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüçç çç çç çç çç çç çç çç çç çç
bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooo
![]()
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)