Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
TÜRKIYE KUPASINDA 17/01/2006'DA KUPADA GRUBUN 3,MAÇINDA AVNI AKERDE KASILASACAGIZ....
BU GRUPTAN ÇIKARIZ HERHALDE...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
nereden çikiyor bu rahat kazanacagiz anlayisi anlamiyorum..
bence taraftarimiz bu kadar rehavet içerisinde olursa tabiki futbocularin rehavetine (ki neden rehavete kapildiklarini anlamiyorum) karsi çikmamak lazim...
taaraftar ciddiye alirsa takim da ciddiye alir.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
bence çok zor bir maç olacak Denizlispor maçini sadece kazanmak yetmeyebilir kayserispor puan kaybetmezse bu maçi farkli kazanmamiz gerekiyor TRABZONSPOR unda fark atmak gibi bir kabiliyeti olmadigi için zor diyorum baskada biesy demiyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Zor bir ve galibyet gerekn ama bunun yaninda kayseri maç alirsa , farkli bir skor lazim. ama 2. yarinin baslangici olacak ve iyi transferler yapilirsa hersey isteigimiz gibi olabilir. yoksa isimiz zor..
Trabzonun sadece Denizlisporla degil Altayla da maci var. Denizlisporu yeneceklerine inaniyorum fakat cok kolay olacagini da dusunmuyorum. Fakat ille de farkli yenmelerine gerek oldugunu sanmiyorum, cunku Denizlispor maci haricinde Altay macimizda var ve rakiplerimizin de 2 maci var saniyorum. Denizlispor macini alirsak bu gruptan cikacagimiza inaniyorum.......
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Trabzonun sadece Denizlisporla degil Altayla da maci var. Denizlisporu yeneceklerine inaniyorum fakat cok kolay olacagini da dusunmuyorum. Fakat ille de farkli yenmelerine gerek oldugunu sanmiyorum, cunku Denizlispor maci haricinde Altay macimizda var ve rakiplerimizin de 2 maci var saniyorum. Denizlispor macini alirsak bu gruptan cikacagimiza inaniyorum.......
evet rakiplerimizinde maçlari var
Kayseri Karagümrük ve Altay la Denizlispor da TS ve Karagümrükle oynaycak. Kayserinin kalan iki maçinda da puan kaybedecegini düsünmüyorum , Denizspor da TS yenilse bile Karagümrük maçini kazanacaktir ve 3 takiminda 9 ar puan i olacak bu demek oluyor ki avaraj çok çok önemli.Kragümrük maçida bu açidan önemliydi[img]smileys/smiley11.gif[/img]
bu maçta üç dört fark olur tahminimce ama sirf bizim degil denizlininde trafnsfer çalismasi olcaktir mhtemelen çünkü artik kümeye oynuyorlar neticede onlarinda tutacak baska dali yok zor maç olacak ama bana fark olur gibi geliyor. hele su tercüman gazatesi glasgow dan sotayi geri getirsin [img]smileys/smiley36.gif[/img]ne gazateler varya gülermisin aglarmisin la havle alkmardaki oyuncuyu devre arasi glasgowa geri göndercekler sonra bize getircekler herhalde [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..! WWW.BORDOMAVI.NET
nereden çikiyor bu rahat kazanacagiz anlayisi anlamiyorum..
bence taraftarimiz bu kadar rehavet içerisinde olursa tabiki futbocularin rehavetine (ki neden rehavete kapildiklarini anlamiyorum) karsi çikmamak lazim...
taaraftar ciddiye alirsa takim da ciddiye alir.
Allah allah.Kardes sanane yaaa bu benim görüsüm.Illa herkes senin gibi mi düsünecek.hayret biseysiniz wallaha.Bu da yeni mi çikti?
Bence rahat kazaniriz.Ne olmus yani böyle demek ayip mi?benim görüsüm böyle.
Fortis Türkiye Kupasi'nda tarih degisikligi Türkiye Futbol Federasyonu, 2005-2006 Sezonunda yeni formati ile oynanan Fortis Türkiye Kupasi müsabaka tarihlerini, Ocak ayi içerisinde yasanacak olan yogun müsabaka trafigi nedeniyle yeniden düzenlenledi.
Yeni düzenlemeye göre:
Grup 3. maçlari: 25 Ocak 2006 Çarsamba
Grup 4. maçlari: 15 Subat 2006 Çarsamba
Grup 5. maçlari: 22 Subat 2006 Çarsamba
Çeyrek Final 1. maçlari: 08 Mart 2006 Çarsamba
Çeyrek Final 2. maçlari: 22 Mart 2006 Çarsamba
Yari Final 1. maçlari: 05 Nisan 2006 Çarsamba
Yari Final 2. maçlari: 19 Nisan 2006 Çarsamba
Final maçi: 03 Mayis 2006 Çarsamba
Karsilasmanin tarihi 17 Ocak degil , 25 Ocak.
Bu karsilasmayi kazanmamiz halinde , gruptan çikmayi büyük ölçüde garantileyebiliriz. Beraberlik ve maglubiyet halinde gruptan çikmak oldukça zorlasacak.
Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ... Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum