Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz-denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

25 Ocak'ta gruplardaki 3. maçlar oynanacak ve bu turda bizim maçimiz yok, diger takimlar oynayacak, yani anlayacaginiz bay çekecegiz. Dolayisiyla bizim Denizli maçi 15 Subat'ta oynanacak.

Bir sonraki maç olmadigina göre bu basligi da kapatmak lazim herhalde [img]smileys/smiley1.gif[/img]Gerçi artik bu tür önerilerden çekinir hale geldim ama yönetici arkadaslar, konu kapatmanin tamamen forum kurallarina göre yapildigini ve kisilerin tavsiyelerinin önemli olmadigini belirterek beni rahatlattilar, sagolsunlar [img]smileys/smiley1.gif[/img]
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

metehan abi hakli..bu konu basligi açildiginda Türkiye Kupasi maç programi degisikti..bizim maçimiz daha erkendi..Ancak fedrasyon Avrupa Kupalarindaki takimlarimizin elenmesini gözönünde bulundurarak Türkiye Kupasi maç programinda degisiklige gitti ve maçlari daha genis bir banda yaydi..O yüzden simdilik kapatiyorum basligi..Maç yaklastiginda tekrar kullanima açariz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X
      WhatsApp Resmi İletişim